canım bide onun yeşili var nolcakdomestosta benim büyük aşkımdır:)sinirliysem kırmızısını,sakinsem mavisini
karışıksam sarısını alırım:)o ve ben birbirimimizi bir biz anlarız
evet biz temisledik erenayla hem de hiç didişmeden
dolunayım kuzum nerdeydin sen dün yoktun yav merak ettik ha insan bi haber salar di mi hiç bu kızlar bizi düşünmüyo yaa. inşallah sonuçların güzeldirrr.. reglin 3. günümü verdin.?
Pınarımmm KUZUMMMMMMMM sen nasılsın nasıl özledim anlatamam sizi:)canım bide onun yeşili var nolcak
AFERİM bir ilerleme görüyorum artık sizde dünürlügüde bıraktınız
başak,pınar vee erenayım çok özledim sizi..nasılsınız?
ben hormon testi için dün kan verdim..sonuçları almadım ama ne biliyim...sıkıldım yaa...
dünkü gittiğim hastanede(devlet) 1haftalık bebelerden kan falan alıyorlardı..onları öyle görünce çok duygulandım
ben nasıl bi insanım bilmiyorum,kalktım milletin içinde ağladım yaf
Yeşil pek almıyorum,zaten önceden hep yeşil değilmiydi bunlar?
yeni renkleri daha güzelll:)
Pınarımmm KUZUMMMMMMMM sen nasılsın nasıl özledim anlatamam sizi:)
canım bizde seni cok özledik aynı zamanda merak ettik neden bu kadar kendini yıpratıyosun sabır be ablacım bak belki üzüldügün icin bu kadar kafanı mesgul ettigin icin olmuyodur bir cok kişiden duyduguma göre hepside hic ummadıkları anda kalmıslar olmassa olmasın dedikleri anda olmus bebekleri sende takma bu kadar neolur beni yanlıs anlama ama belki burası sana iyi geliyo biraz bu siteye girmesen baska seylerle mesgul olsan kafandan bebegi silsen belki olucak ablacım hee genede senin kadarın sakın beni yanlıs anlama olurmu seni cok sevyorum görmesemde
iyiyim ama icimde tuhaf bir his var canım yaa biras sıkılıyorummm nedenseee brde grip oluyorum sanırım onunda verdigi bitkinlikteyim anlıyacagın
dolunaycım sen pınarı dinleme ben dağıtırım senin kafanı
unuttururum bebişiiiii
gel gel bana gel 3 tanesi 1 lira abla gel gel
pazarcı oldum bi o eksiktii
uyyy ablasının bitanesi..anlıyorum seni canım çok haklısın..
bu ay biraz hezimete uğradım...sonuçta ilk kez bişey yaptık farklı olarak ve çatlatma iğnesi denedik..
çok mutlu ve umutluydum..hatta iğneyi annem yaptı...o akşam çok mutluydun kızım dedi..öyleydi..
havalarda uçuyordum..çalışmalar bu moralle oldu..ama maalesef..olmayınca olmuyor..
herşeyin hayırlısını diliyorum belki buyüzden bebeğim uygun zamanı kolluyor..
burdan kötü anlamda etkilenmem canımm...yani etkilenmişsemde zaten artık çok geç:)
aralarda zaten molalar vericem...çok moralsiz olduğumda bunları size yansıtmak istemiyorum...
canım hafta sonu yaklaşsın içindeki sıkıntıyıda atarsın:)
bol meyve ye tatlım..direncini arttırda hasta falan olma
ben işyerine mandalina falan getiriyorum...napalım baksana havaya bi açıyo bi kapıyo
hasta olmamak için direniyoruz:)
ablacım bizimle paylasmıcanda icinemi atıcan yapma kendine daha cok zarar verirsin burda bizler ne cin varız teselli bulmak icin ne olur üzülmeni istemiyorumm allahtan ümit kesilmezz seni cok iyi anlıyorum cok büyük bir hayal kırıklıgı ama olmayınca olmuyo allah can vermeyince vermiyo zamanı degilmiş önümüzdeki aya bakıcaz artık demi güzellikilk igneyle bu kadar yıkılma kac kere yaptıranlar var olmassada bir caresi bulunur elbet yarımm sarkısı benden sana gelsinnn ablaların en güzelinee
biliyomusun canım bende hic meyve sevemem ama yemek zorunda kalıyom bazen esim saolsunn zorla yediriyo bana
erenay ne giydin kız
kızlar çok sıkıştım ben bi su döküp geliyim
kızlar çok sıkıştım ben bi su döküp geliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?