geçmiş olsun kolay gelsin:))evet cnm eksik olmuş
Allah yardımcın olsun cnm yaaa Eşin tez zamnda atlatsın inşallahhhh
canımcım çoook geçmiş olsun. tabiiii mis gibi havası olan bir memlekete gittin bünye alışık değil hava değişikliği de çarpmış olabilir. inşallah tez zamnda iyileşirsin ablacım.
sana ateşimi yazacağım bekle. ayrı olarak yazayım tontişim
evet cnm anlayışın için tşkler.eşine hamilelik müjdesini nasıl verdiğini sormuşmyudum:78::78::78::78::78::78:
mendocum seninle tanşmadık sen yenimisinben telefonda sölemek zorunda kalmıştım:))
sara: topik kurucusu,yanılmıyorsam 3.5 yıllık evli, memur, bebek istiyor...
pınar:1.5 evli,muhasebeci,bebek bi istiyor, bi istemiiyor
dolunay:kaç yıllık evliydi yav:44:31 yaşında,ama bebek istediği kesin
erenayefe:24 yaşında 6yıllık evli,2006yılında bir düşük yapmış,kayınannesi bir harika,kocası mükemmel ötesi,koca toto bir hatun ve bebek istiyor
ece: tek bilgi yeni hamile
yeter:36 yaşında bebek istiyor ama sıpa gelmiyor
kızlar eksikleri tamamlayın hadi not alcam vallaa
merhaba kızlar nasılsınız ben yorgunum üstüne üstlük bide soğuk almışım hapşırık öksürük halsizlik özellikle dün çok kötüydüm hastaneye gittim serum taktılar.evde işler daha bitmedi ama görümcelerimin sayesinde bayağı bi kolayladık sağolsunlar.hep aklımdasınız erenayım ve başakım beni merak etmiş ama dolunayım özlememiş saydığı isimler arasında yokum yaniiii
bu arada başakım ateş durumun nasıl yamamışsın inşallah bu ay hamiş olursun ablacım inan çok sevinirim.
boynum çok ağrıyo sanırım fıtık zorluyo çıkmam gerek fırsat bulursam yine gelirim sizi seviyorum kızlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun öptüm
tmm ablacım benim tek bildiğim yeni hamile olduğundu.öğremş oldum sen de bayağı beklemişsin ablacm çok şükür sonunda Rabbim nasip etmş. inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. peki hamile kalma sürecin nasl geçti nasıl öğrendin hamile kaldığını ve eşine nasıl söyledin anlatır mısıııınncanım tek bilgim yeni hamiş oldugum degil yazmıştım 30 yaşında oldugumu 12 senelik evli oldugumuuu ve evet yeni hamiş oldugumu yeni bilgi olarakta cuma günü bebişimin pıt pıtlarını duydum teyzesiii
canım sen aklına gelmedikçe sor,ben de unutuyorum,hele yeni tanışıldığında daha da unutuluyo.
bugün çok fena canım çekti,bari uyduruk bi şekilde yapayım kendime,kuru tarhana yok çünkü evde
ben de tesettürlüyüm erenaycım.
geçmişi okurken kaçırdım mı yoksa seni?
[/QUOTE]tmm ablacım benim tek bildiğim yeni hamile olduğundu.öğremş oldum sen de bayağı beklemişsin ablacm çok şükür sonunda Rabbim nasip etmş. inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. peki hamile kalma sürecin nasl geçti nasıl öğrendin hamile kaldığını ve eşine nasıl söyledin anlatır mısıııınn
""""""""""""""""""""""""""
erenayefe:24 yaşında 6yıllık evli,2006yılında bir düşük yapmış,kayınannesi bir harika,kocası mükemmel ötesi,koca toto bir hatun ve bebek istiyor
ece:30 yaşında,12yıllık evli ve sonundaaaa yeni hamile!!!!!!!
kız siz dün kocan gelince köye mi gittiniz hiç haber vermedin???günaydınnn hatunlar son yarım saatim burda kahvaltıya misafirim var hadi gelin az laflayak
başak dün ne giydim söyliyim:
füme rengi etek ,üzerine kırmızı beyazlı badi
üzerine tülbent,altına çorap,patik,(malum köy soğuk)
üzerime kaban
bide ööle pazara gittim palyaço gibiii
sara abla geçmiş olsunnn
hiç hoşuma kaçmadı ne biçim yazmışsın beni aşk olssun kankakız siz dün kocan gelince köye mi gittiniz hiç haber vermedin???
başak sen niye yoksun anam bu listede dur bak ben ekliyim
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
başak:24 yaşında 2,5yıllık evli kaynanası bundan bıkmış totosu küçük olmasına rağmen bi işe yaramıyorr ve bebek istiyor
ece:30 yaşında,12yıllık evli ve sonundaaaa yeni hamile!!!!!!!
ama ben seni güzel yazmıştım. koca totonun hiç bi işe yaramadığını yazmadım. içimde tuttum
eyvallah anam iyiyim valla nolsun. bugün seni göremicez galiba hanassın toprağam günaydın bu arada
keyfin nasıl
eyvallah anam iyiyim valla nolsun. bugün seni göremicez galiba ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?