cnm bazen ben de online foruma takılıyorum ilginç şeyler varsa içine giriyom falan ama asla ve asla "eşi ve ailesi" bölümünü tavsiye etmem. tamam kendimden çooooookkkkkk şey buluyorum o böölümde ama valla çok pis psikolojimi bozdu o bölüm. ben bi ara çok takldım. kocma bakışım değişmiş ti ayol...sen de taklma onlara
evet 6 yıl önce falan dolgu yapan doktor demişti. bu dişleri çektirmen gerek sorun çıkarır sana, diye.bende o tarz konulara çok girerdim,özelliklede bir derdim var bölümüne...
nebileyim benimde yaşadığım bir sıkıntıyı başkası yaşarken illaki yaşadığı stresi azaltabilmek adına birkaç şey söylüyorum..
umarım faydam dokunmuştur insanlara..fakat insanların derdini yazdığı konular AÇIK YARA gibidir..kimisi bunu süitimal eder ve insanların yarasını deştikçe deşerler..sırf bu insanlar yüzünden,bir derdim de olsa yazmam yani
eğer 20lik dişinde sürekli enfeksiyon oluşuyorsa kurtul ondan canım...tamam herkeste olmuyo ama bir yerde duymuştum
vücuttaki en ufak enfeksiyondan bile bazen kadınlar hamiş kalamıyomuş...benimki öyle olabilir..
kimse vaaaarrrrrr yeteerr miyim beeeeennnnnnnnnnnnnkimse yok mu??????
geldim kuzucan geldim zaten arada girip girip çıkıyom kimse yoksa fazla durmuyom. sen naptın birden kaçtın gittin bi alasmarladık bile demedin.başakım geldinmii kıızz???
evet 6 yıl önce falan dolgu yapan doktor demişti. bu dişleri çektirmen gerek sorun çıkarır sana, diye.
dediği gibi arada şişip apse yapar gibi olurlar, kaşınırlar falan enfeksiyon olduğu kesin bence....
kimse vaaaarrrrrr yeteerr miyim beeeeennnnnnnnnnnnn
geldim kuzucan geldim zaten arada girip girip çıkıyom kimse yoksa fazla durmuyom. sen naptın birden kaçtın gittin bi alasmarladık bile demedin.
offf eroşum sorma bu dişi herkes çekemiyor. 20lik dişlerim damağı yaramamış yarısı dışarda yarısı damağın altında kalmış.damağın yarılması lazı . e her hastane de çekemiyor böyle dişi. off bilmiyom kii korkum da yoktur ööle dişçiden doktordan iğneciden sünnetçidenoy oy oy kimler gelirmişşşşşşşş
diş önemli bi baktır bende geçen ay baktırdımmm
gerçekten engel oluyo olabilir
offf eroşum sorma bu dişi herkes çekemiyor. 20lik dişlerim damağı yaramamış yarısı dışarda yarısı damağın altında kalmış.damağın yarılması lazı . e her hastane de çekemiyor böyle dişi. off bilmiyom kii korkum da yoktur ööle dişçiden doktordan iğneciden sünnetçiden
gidesim gelmiyo. bu arada çoğu kişi 20lik dişi çıkarken çok ağrı çeker aynı bebeklerin dişinin çıkması gibi oluyormş. ama benim hiç haberim olmadı çıkarken. dolgu yapan doktor haber verdi senin 20lik dişlerin çıkmış diye.. yoksa hala haberim yoktu
Eki Görüntüle 299574 Eki Görüntüle 299574 Eki Görüntüle 299574 Eki Görüntüle 299574
seni seviyooooommmm eroooşşşşşşuuuuuummmmmmmm
içimden geldi de bu aralar iyi anlaşıyoz fırtınalarımız yakındır bana ööle geliyo.
erenay bi gün ben de bööle yumurtlucamEki Görüntüle 299583
hani horozları kapıştırırlar yainşallahhh yumurtlarsın canım yaaa
zaten bizim yumurtalar altın ondan mayalanmıyo
ya kimse yok gaza gelmiyozz bu karılar bizim aaramıza giriyoo
kapıştırıyolarr....
hani horozları kapıştırırlar ya
ayy kocam da geç geliyo bu gece yine... hiç eve gitmek istemiyom
off poff afra tafraa napçam eroşum yaaa oooooffffff.
bak şimdik ayrı evimde olaydım kocamın arada geç gelmesi benim için iyi olurdu. o yokken yapamadığım şeyleri yapardım, epilasyon, vücut bakımı, ev temizliği,kendimle vakit geçirmek, falan derken onu beklerdim memeğini hazır ederdim çayını demlerdim o da gece 1de gellirdi her şeyim bitmiş hazır olmş olurdumne güseell
allah nasip etçek canımm sabret
eşinle kendi evinde çok mutlu olacaksın
hayaller ne güzel dimii
koca geç gelince insan kendine vakit ayırıyo
güzel oluyooo
sabret kardeşim sabret allah feraha erdirecek
bende hayaller kurardım senin gibii ne olursa olsun bir arada yaşamk çok zor
bakarsın yaza kendi evine geçersin taze hamile olursun ooh negüzel canımm
guduuuuuuuuuuuuuuu kuzum ne güzel fikir fakat annemler Ankara'da. ben güzel Ankara'mdan kalkıp geldim bu pis yereannenler yakınmı??
onlara geç kocan alsın gece seni yada geç git eve
kafan dağılır belkii
değişik vakit geçirirsin birazda olsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?