Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Günaydınlar..........

Saram geçmiş olsun kuzum allah şifa versin.........

sağol canım amiiiiiiiiin Allah tüm hastalara içindede bana şifa versin

benim azlında daha çok olmadı ama nabiliyim endişeleniyorum 7aylık evliyim daha ben

daha çok yenisin canım ama inşallah en kısa zamanda anne olursun

hiç doktora gittinmi gerçi daha erken 1 yıl dolmadan gidilmiyo genelde

İyiyim canım
midem aynı hatta kaç gündür daha kötüydüm
bu gün 16.haftaya girdik.............

canım genelde 3 aydan sonra geçer deniyo mide bulantısı falan ama bide bebeğin saçlı olursada anneye mide bulantısı yaparmış

Günaydın canım teşekkürler :) Bat 24 aralıktı benim bugün test yaptım 2. çizgi çok silikti emin değilim işte sevinsemmi naapsam çok umutlandım..

inş hamilesindir canım silikte olsa ikinci çizgi var ........
bence umutlan ama hemen bir de kanda baktır ve emin ol

yok bacım neredeyse 4 bitcek geçeceği yok.......
anam saçlı mı? bak bunu hiç duymamıştım

hoşgeldin canım tabiki paylaşırız

inş hamilesindir canım silikte olsa ikinci çizgi var ........
bence umutlan ama hemen bir de kanda baktır ve emin ol

Saolun kızlar destek olduğunuz için her seferinde kana baktırmaktanda bıktım 70 lira veriyorum boşuna beklicem ve görücem 2 gün sonra kırmızı falan gelmezse bidaha yaparım testi içim içimi yiyor ama beklemem lazım.Bide çok acıktım şuanda :) Kahvaltı yapıyim ben saolun öpüyorum kızlar...

Günaydın canım teşekkürler :) Bat 24 aralıktı benim bugün test yaptım 2. çizgi çok silikti emin değilim işte sevinsemmi naapsam çok umutlandım..

ne güzel canım gözün aydın gününde 3 gün geçmiş ve buna rağmen idrarda silik çizgi çıkmışsa inşallah hamişsindir ama emin olmak için kanda baktır hemen bizede müjde ver çok sevindim her hamile haberi bize umut oluyo çünkü

gereçekten öylemi dersiniz bende hep hayırlısını istiyorum daha erken haklısınız içimde ya olmasa korkusu var

kaygılanmana hiç gerek yok canım her şeyin bi vakti zamanı var seninde bebeişin gelecek merak etme şimdi evliliğinin tadını çıkar ve kendini hiç kasma oluruna bırak inan bana öyle olunca daha çabuk geliyo bebekler

Valla bende umutla bekliyorum biraz sabredicez canım emin olmak istiyorum zaten bebiş yoksa çok üzülücem silik çizgiyi gördükten sonra...

yok bacım neredeyse 4 bitcek geçeceği yok.......
anam saçlı mı? bak bunu hiç duymamıştım

tabi canım bazı bebekler doğduğunda azda olsa saçı olurya onlar da mide bulantısına sebebp olur babaannem öyle der hep

canım bence kanda baktır hemen için rahat etsin kahvaltını yap yine gel sohbet edelim

zaten benim annemin çocukları saçlı doğar onun da bulantısı çok olurmuş...bebekim saçlı mı doğcak
vardır büyüklerin bir bildiği...........

Son düzenleme:
önemli değil bitanem benim bugün başım çok ağrıyo sen nasılsın dinlenebiliyomusun kendini çok yormaki bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsun annesi tamam mı

gecmis olsun canim ...... ben iyim ilk gunlerde biraz karnim ariyordu kramplar giriyordu , ama bugun iyim .....herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…