günaydın canım.....
söyle tabiki paylaşırız
aslında daha yeni evliyim ben 7 ay oldu
Günaydınlar..........
Saram geçmiş olsun kuzum allah şifa versin.........
benim azlında daha çok olmadı ama nabiliyim endişeleniyorum 7aylık evliyim daha ben
İyiyim canım
midem aynı hatta kaç gündür daha kötüydüm
bu gün 16.haftaya girdik.............
Günaydın kızlar heyecanımı paylaşırmısınız?
Günaydın canım teşekkürler :) Bat 24 aralıktı benim bugün test yaptım 2. çizgi çok silikti emin değilim işte sevinsemmi naapsam çok umutlandım..
sağol canım amiiiiiiiiin Allah tüm hastalara içindede bana şifa versin
daha çok yenisin canım ama inşallah en kısa zamanda anne olursun
hiç doktora gittinmi gerçi daha erken 1 yıl dolmadan gidilmiyo genelde
canım genelde 3 aydan sonra geçer deniyo mide bulantısı falan ama bide bebeğin saçlı olursada anneye mide bulantısı yaparmış
hoşgeldin canım tabiki paylaşırız
inş hamilesindir canım silikte olsa ikinci çizgi var ........
bence umutlan ama hemen bir de kanda baktır ve emin ol
Günaydın canım teşekkürler :) Bat 24 aralıktı benim bugün test yaptım 2. çizgi çok silikti emin değilim işte sevinsemmi naapsam çok umutlandım..
gereçekten öylemi dersiniz bende hep hayırlısını istiyorum daha erken haklısınız içimde ya olmasa korkusu var
aslında bende size bukonuda danışmak istiyorum sizce gitmelimityim?
ne güzel canım gözün aydın gününde 3 gün geçmiş ve buna rağmen idrarda silik çizgi çıkmışsa inşallah hamişsindir ama emin olmak için kanda baktır hemen bizede müjde ver çok sevindim her hamile haberi bize umut oluyo çünkü
yok bacım neredeyse 4 bitcek geçeceği yok.......
anam saçlı mı? bak bunu hiç duymamıştım
Saolun kızlar destek olduğunuz için her seferinde kana baktırmaktanda bıktım 70 lira veriyorum boşuna beklicem ve görücem 2 gün sonra kırmızı falan gelmezse bidaha yaparım testi içim içimi yiyor ama beklemem lazım.Bide çok acıktım şuanda :) Kahvaltı yapıyim ben saolun öpüyorum kızlar...
tabi canım bazı bebekler doğduğunda azda olsa saçı olurya onlar da mide bulantısına sebebp olur babaannem öyle der hep
canım bence kanda baktır hemen için rahat etsin kahvaltını yap yine gel sohbet edelim
sara sen çıktın sanırım bende çıkcam birazdan uyurum zaten çok uykucu oldum
önemli değil bitanem benim bugün başım çok ağrıyo sen nasılsın dinlenebiliyomusun kendini çok yormaki bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsun annesi tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?