allahım her isteyene evlat sevgisini tatdırsın inşlah
kizlarrrrrrrrrr nerdesiniz gelin artik
geldim cadıcım kramplar felan inşallah hayırlara vesiledir canım
insallah canim ......evdeyim halen disari bile cikmadim .....ama fazla yatmakta iyi deyil yaziyo diyer topikte benim dok.yat falan demedi ben nekadar sorsam gez dolas ilk gunden gunluk yasantini yasa sadece kanaman baslarsa yat uzan dedi ..... her yerde baska yaziyo her kez baska birsey soyliyo ..... bu sefer bende kafama gore takiliyorum oluca varsa zaten olur ALLAH izin verdise olur
tatlım kimseyi kafaya takma herkeste durum farklı oluyo sen iyiysen sorun yok sadece kendini çok yorma ağır kaldırma bunlara dikkat et inşallah bebeklerin seninledir
test günün ne zaman
merhaba kardelencim nasılsın
bişi sorcam metukadan hiç haberin varmı epeydir haber alamıyorum ondan meraktayım:26::26::26::26::26::26:
saracım kusura bakma görmedim,benim pc donuyo arada,sayfayı kapatınca tekrar girmedimdi altta kimse yok diye.
metuşla baya oluyo görüşeli ama iyiydi,kayınvalidesi yanındaymış sanırım,ondan giremiyodurahanda o nun kamyonu
test gunum 3 ocak ..... bu yabancilarin bayramlari var sanirim 4 veya 5 is basi yapiyorlar ondan nezaman giderim bilmiyorum ... burada ozelde yok gidip yaptiresin baska hastaneyede gidemiyorsun .... yok canim agir falan kaldirmiyorum dun biraz yemek hazirladim oydu bugunde anca yemek yaparim ama ne yaparim onu da bilmiyorum .....
Kızlar, bacılar ne habersiniz? Biz hamd olsun fena degilizama cok agirlastim ve sancilarım fazlalasti haliyle.... idare ediyorus sükür...
Sara ısıgın yaniyo gibi sanki???
Taze hamiş kardelen ve sonece nasıl gidiyor canlar?
eda33cım son 3 -4 hafta kaldı dimi canım?benden 1 hafta önceydin sen sanırım...
Kızlar insallah bu yenil bol hamile haberleri alırız sonrada saglikla kucaklanır bebisler insallah..
Herkese selam ve sevgiler......
cadıcım hayırlısıyla pozitif olsun inşallah bu defa
bütün dr ların söylediği,normal yaşantına devam et,ağır kaldırma,ağır sporlar yapma,kendini strese sokma
bunlardan gerisi rabbime kalmış,gerçi olacağı varsa sen ne yaparsan yap olur zaten.
inşallah bu son denemen olsun,gelsin bebişlerin.
Hakkında hayırlısı olsun cadicim, umarım vaktin zamanın gelmistir ve yeni yılda cok güzel bir haberle karsilarsın.. hamile olarak.........
Kızlar, bacılar ne habersiniz? Biz hamd olsun fena degilizama cok agirlastim ve sancilarım fazlalasti haliyle.... idare ediyorus sükür...
Sara ısıgın yaniyo gibi sanki???
Taze hamiş kardelen ve sonece nasıl gidiyor canlar?
eda33cım son 3 -4 hafta kaldı dimi canım?benden 1 hafta önceydin sen sanırım...
Kızlar insallah bu yenil bol hamile haberleri alırız sonrada saglikla kucaklanır bebisler insallah..
Herkese selam ve sevgiler......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?