Sabırla Bebeğini Bekleyenler

pikocum iyiyiz biz canımsen nasılsın kısmetse senin dogum ne zaman allahımaşükürler olsun hamişligim çok rahat geçiyor

selam kızlar
pikecim rabbim kolay doğumlar nasib etsin,biz de iyiyiz çok şükür.
cadıcım unutman en güzeli canım,böylesi daha iyi olcak inşallah
kızlar biz bugün dr daydık,bi oğluşum olcakmış,size de haber edeyim dedim.
artık bize bol bol kamyon lazım

ayy cnm ne güzellllll allahım hayırlı uğurluu bi aslan parçasıı etsinnnn:)))muhteşem yüzyıla bakıomda birazcıkk ondan esinlendimmm

ay canim bir olusun olucak ALLAH annali babali buyutsun hayirli bir evlat olsun .... boyle takla da atir diyer tranverlerde belirti ariyordun kimildamaya korkuyordum yine birsey olmadi ..... bu seferde boyle olsun artik gerisi ALLAHA kalmis...........

yyaaa kızlar gözlerim yaşardı resmen topişe girip de hamişleri görünce mutluluktan tabiki Rabbima kucağınıza sağlıkla almayı da nasip etsin ve hamiş olmayanlara da nasip etsin(ben gibi mesela) dualarınızı bekliyorum şekerler öpüldünüüüüz

maşallah kardelencim Allah hayırlı sağlıklı bi evlat etsin inşallah isim düşündünüzmü:26::26::26::26:

takmamak en doğrusu canım iyi yapıyosun ama yinede dikkat et kendine

pikocum iyiyiz biz canımsen nasılsın kısmetse senin dogum ne zaman allahımaşükürler olsun hamişligim çok rahat geçiyor

hamileliğinin iyi geçmesine sevindim canım inşallah hep sorunsuz olur ve rahat bi doğumla kucaklarsın yavrunu

selincim sen nerelerdesin nasılsın neler yapıyosun uzun zamandır yoktun meraklardaydık canım menim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…