ben ameliyatla açtırıdm ama yinede filim çektirmek istiyorum çünkü ameliyattın üstündne 1yıl geçtii daha gelen giden yok.ama benim yumurtalalr hiç gelişmiooo.snein yine eşin arkanda cnm benimmm öküz eşime babası karını boşa dese 1dakka durmazzz
benim esime onu cok soylediler ..... ama bos urastiklari cabalari hepsi bosa cikti oda anladi bazi seyleri biraz gecte olsa ...... filim cektir canim belkide tikanmamis belki durumlari halen iyidir ...... bi 10 gelirim canim sen yaz .....
benim 1tane kaynım var allahıma dua ediyrmmm öyle bir geln versinkii ahh tuğba biz sana napmışız desinlerrrrrrrrçünkü beni çok üzdülerrr çokkk
sen onlari ALLAHA havale et canim gelir oyle bir gelirki sende oturupizlersim ..... benden sonra iki kayinim evlendi iki gelin birbirinden fena ..... sen merak etme .... etme bulma dunyasi ALLAH edene gosterir..............
kaynınlar evlendikten sonra gelinler fenaysa kyananın san aolan tavrı değişmedimii.şekeirm sne aslen nerelisin
deyisti canim oyle deyistiki bazet telefonda diyor ben senin yanina gelicam sen bana bakicaksin ...... cok bekler ben unutmadim onlarin bana yaptiklarini e tabi bakan yoksa yine mecbur getirip bakicam ...... yunanistan
işleri düşünc ebilir bizi zaten.aslen yunanmısın
isleri dusunce biz iyi oluyoruz ..... onemli olan isleri dusmedi zaman iyi olalim biz olularinin hizmetini yapiyoruz onlar geldiyi zaman onlarinda biraz deyeri bizde hak ediyoruz deyilmi .......
kaynanama nisafir gelir 20 kişi en az akşama akdar eşşek gibi mutfaktan çıkmam ni eline sağlık demez tek başıma dönerimm herşeyi hallederim gelen her misafir beni söyle ama kendi elin çirkef gelinlerini söylerr ne iyi dieee
vereceğine alıyo musun kiloplatese devam şekerim bu ay 1grammm veremedimmmmm amaaaaaaptığım spordan çok yemek yiyorummm
yüreyerek 10dk arabayla 1dk sürüo aramız çok yakınız.bi araa hafalarca gitmedimde o zaman daha çok huzursuz oldumm.araya sınır koydular bi ortamda çok yalnız kaldımm öylede olmaıd yaniiicanim yakinmi oturuyorsun ..fazla gelip gitmesen olmazmi ....
vereceğine alıyo musun kiloo zaman bırak annem sporu falan oturduğun yerden bu kadar acıkmazsın:125:
canim benim aksam icim birseyler hazirladinmi .....yilbasini kutlucakmisin
yüreyerek 10dk arabayla 1dk sürüo aramız çok yakınız.bi araa hafalarca gitmedimde o zaman daha çok huzursuz oldumm.araya sınır koydular bi ortamda çok yalnız kaldımm öylede olmaıd yaniii
almıyorumda vermiyrmda şuan kilo şeker kilo vermemem durduu şimdilikkk
yakinmis ya huzursuz oldugun icin fazla gitme diycektim evde otur el isi yap baska birseyle uras ....... cunku benim dok. her zaman stresten uzak dur diyor ..... bir yildir dok. gidiyorum ...ve bir defasinda yumurta takibine gitim ve hersey yolunda olsayidi transvere gidicektim ...ama benim yumurtalarim hic gelismemisti ve bana dedi git evindeki sorunlari coz diyer ay gel .... evdede hic bir sonunum yoktu
evlendik evleneli kayınvalidemlerle kutluyoduk aslında ben kutlama taraftarıda değilimdirde.eşimin anneannesi bi sulale orda oluyoduk geçen yıl eşimin 75 yaşındaki anneannesi tam gece 24:00 kadınlar ayrı yerde oynuodukk bide baktımki kaıdn kırmızı kilot giyiyoooçok midem bulanmıştıı
bu yıl eşime bi yere gidelim dedim yok dedii ben annemlerde kutlucam dediii.ben bu yılda annesi gild ekutlasam ölücektimmm sinirimden bend eyer ayırttım süpriz yaptım dedim eşime biraz sin,rlendi ama sonra kabul etti ilk defa dışarda kutlucaz sırf kaynnamalarda geçirmeyelim dieee gidiyorum aslında.sen napacaksın
ben çok kafama takıyrm.kaynanam çok arsızzz 24saat gülerr ama ben çok içime atan bi insnaımmm .aslınd akendime kızıyrmmm benim onu çatlatmam gerekirken o beni çatlatıo
cadıcımm ben çıkıyrmmm.mutlu yıllar inşş 2012 her eve bebişş ve bereket getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?