Sabırla Bebeğini Bekleyenler

benim esime onu cok soylediler ..... ama bos urastiklari cabalari hepsi bosa cikti oda anladi bazi seyleri biraz gecte olsa ...... filim cektir canim belkide tikanmamis belki durumlari halen iyidir ...... bi 10 gelirim canim sen yaz .....

benim esime onu cok soylediler ..... ama bos urastiklari cabalari hepsi bosa cikti oda anladi bazi seyleri biraz gecte olsa ...... filim cektir canim belkide tikanmamis belki durumlari halen iyidir ...... bi 10 gelirim canim sen yaz .....

benim 1tane kaynım var allahıma dua ediyrmmm öyle bir geln versinkii ahh tuğba biz sana napmışız desinlerrrrrrrrçünkü beni çok üzdülerrr çokkk

benim 1tane kaynım var allahıma dua ediyrmmm öyle bir geln versinkii ahh tuğba biz sana napmışız desinlerrrrrrrrçünkü beni çok üzdülerrr çokkk

sen onlari ALLAHA havale et canim gelir oyle bir gelirki sende oturupizlersim ..... benden sonra iki kayinim evlendi iki gelin birbirinden fena ..... sen merak etme .... etme bulma dunyasi ALLAH edene gosterir..............

sen onlari ALLAHA havale et canim gelir oyle bir gelirki sende oturupizlersim ..... benden sonra iki kayinim evlendi iki gelin birbirinden fena ..... sen merak etme .... etme bulma dunyasi ALLAH edene gosterir..............

kaynınlar evlendikten sonra gelinler fenaysa kyananın san aolan tavrı değişmedimii.şekeirm sne aslen nerelisin

kaynınlar evlendikten sonra gelinler fenaysa kyananın san aolan tavrı değişmedimii.şekeirm sne aslen nerelisin

deyisti canim oyle deyistiki bazet telefonda diyor ben senin yanina gelicam sen bana bakicaksin ...... cok bekler ben unutmadim onlarin bana yaptiklarini e tabi bakan yoksa yine mecbur getirip bakicam ...... yunanistan

deyisti canim oyle deyistiki bazet telefonda diyor ben senin yanina gelicam sen bana bakicaksin ...... cok bekler ben unutmadim onlarin bana yaptiklarini e tabi bakan yoksa yine mecbur getirip bakicam ...... yunanistan

işleri düşünc ebilir bizi zaten.aslen yunanmısın

isleri dusunce biz iyi oluyoruz ..... onemli olan isleri dusmedi zaman iyi olalim biz olularinin hizmetini yapiyoruz onlar geldiyi zaman onlarinda biraz deyeri bizde hak ediyoruz deyilmi .......

kaynanama nisafir gelir 20 kişi en az akşama akdar eşşek gibi mutfaktan çıkmam ni eline sağlık demez tek başıma dönerimm herşeyi hallederim gelen her misafir beni söyle ama kendi elin çirkef gelinlerini söylerr ne iyi dieee

canim yakinmi oturuyorsun ..fazla gelip gitmesen olmazmi ....

canim yakinmi oturuyorsun ..fazla gelip gitmesen olmazmi ....
yüreyerek 10dk arabayla 1dk sürüo aramız çok yakınız.bi araa hafalarca gitmedimde o zaman daha çok huzursuz oldumm.araya sınır koydular bi ortamda çok yalnız kaldımm öylede olmaıd yaniii
vereceğine alıyo musun kilo o zaman bırak annem sporu falan oturduğun yerden bu kadar acıkmazsın:125:

almıyorumda vermiyrmda şuan kilo şeker kilo vermemem durduu şimdilikkk

canim benim aksam icim birseyler hazirladinmi .....yilbasini kutlucakmisin

evlendik evleneli kayınvalidemlerle kutluyoduk aslında ben kutlama taraftarıda değilimdirde.eşimin anneannesi bi sulale orda oluyoduk geçen yıl eşimin 75 yaşındaki anneannesi tam gece 24:00 kadınlar ayrı yerde oynuodukk bide baktımki kaıdn kırmızı kilot giyiyoooçok midem bulanmıştıı

bu yıl eşime bi yere gidelim dedim yok dedii ben annemlerde kutlucam dediii.ben bu yılda annesi gild ekutlasam ölücektimmm sinirimden bend eyer ayırttım süpriz yaptım dedim eşime biraz sin,rlendi ama sonra kabul etti ilk defa dışarda kutlucaz sırf kaynnamalarda geçirmeyelim dieee gidiyorum aslında.sen napacaksın

yakinmis ya huzursuz oldugun icin fazla gitme diycektim evde otur el isi yap baska birseyle uras ....... cunku benim dok. her zaman stresten uzak dur diyor ..... bir yildir dok. gidiyorum ...ve bir defasinda yumurta takibine gitim ve hersey yolunda olsayidi transvere gidicektim ...ama benim yumurtalarim hic gelismemisti ve bana dedi git evindeki sorunlari coz diyer ay gel .... evdede hic bir sonunum yoktu

ben çok kafama takıyrm.kaynanam çok arsızzz 24saat gülerr ama ben çok içime atan bi insnaımmm .aslınd akendime kızıyrmmm benim onu çatlatmam gerekirken o beni çatlatıo

cadıcımm ben çıkıyrmmm.mutlu yıllar inşş 2012 her eve bebişş ve bereket getirir

cok iyi yaptin cik disarda eylen canim .... morelin biraz yerine gelsin ...sanada deysiklik olsun ............. ben evdeyim canim esimle benim karnim ve belim ariyo iki gundur surekli uzaniyorum transverinde 8 gunu biraz dikat edim dedim ....esimde pek kutlama taraftari deyil ....

ben çok kafama takıyrm.kaynanam çok arsızzz 24saat gülerr ama ben çok içime atan bi insnaımmm .aslınd akendime kızıyrmmm benim onu çatlatmam gerekirken o beni çatlatıo

bende cok kafama takiyordum canim ta ki 6 ay oncesine kadar simdi yine takiyorum ama okadar deyil .... 6 ay once yengesi dayisinin karisi geldi bize ve oturduk onula sohpet yaptik esimin aylesinin bana neler cektirdini falan oda birseyler anlati ve ben hersey gozumun onune filim seridi gibi geldi gecti .... yengesi giti esim geldi yemek yedi cikti benim hic birseyim yoktu .... ve birden mide bulantisi bas donmesi aya kalkamiyorum .... defalarca icimde ne varsa cikardim birsey kalmadi artik yesil bi su gelmeye basladi(afedersin) ben telefonu alipta elime esimi ariyamiyorum .... en sonunda mesaj cektim geldi ... oda hatirlamiyo nasil geldini .... acile goturdu beni serun igne ilac darken sabaha kadar ordadim ..... ve sonunda migren hastasi olmusum simdi ayda iki defa migrenim tutuyor en az 3 gun yataktayim ve ilaclarim okadar yuksek doz ki dok. 10 yilik hastalarima bunu veriyorum ............. yani ne yaparsan kendine yaparsin sende benim gibi kendini perisan etmeden birak kafana takmayi .....baska birseylen uras git ges dolas evde sevdiyin seyleri yap ve unutma .... kotu soz sahibinindir .........

2012 yili hepinize hayirli urlu olsun ..... ALLAH hepimize bebisler nasip etsin ..... hamislerede hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin ....AMINNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…