Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kayınvalidem bizdeeeyine çocuk mevzusunu açtııı.sankii ben istemiomuşum,benim elimdede ben yapmıomuşum gibi davranıoooderdine düşecem artık diooobende dedimki oğlun ilişkiye girmiooo ozmn nasıl çocuk olsun dedim.oğlum korkuyordur yaparımda yine olmaz die dioşuu saçma düşünceye bakınnn yaparda olmazmış benim eşimdede isteksizlik varyaaa.bende dedimkiii yapmazsa nasıl olucakk dedimmm

iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn

amiiiiiiiiiiiiin canım benim Allah razı olsun
sendende allah razı olsun canımmm aminnnn cümlemizden razı olsun
iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
aminnn amiiinnnnn inşallah canımmmm rabbim herkesin gönlündekini hakkında hayırlı vesile etsin

aminnnnnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

canim benim uzulme ne derse desin ALLAH biliyo senin nekadar istedini nekadar cabaladini kul bilmesede olur ....onun hesapini o vercek .... bu yaslilar hem bizden daha tecubeli ve daha fazla yasamis gormusler ve cok iyi biliyorlar ki zamani gelince zaten olucak ALLAH izin versin olucak ..........once ALLAH sonra doktorlar onlar bunu hepsini biliyo ama (biraz geri kafalilar) sen takma kafana canim onu duymamazliktan gel ............

kaynanam 47 yaşında daha başkasına çok iyi am abendnealıp veremediği var bend eonu anlamıyrmm.dıltan gören ne kadar kültürdü bi kaynanan var dioo.

kaynanam 47 yaşında daha başkasına çok iyi am abendnealıp veremediği var bend eonu anlamıyrmm.dıltan gören ne kadar kültürdü bi kaynanan var dioo.

disarda hepsi cok iyiler ama evin icine gelipte gelinlee sorsunlar ..... tabi onlar icinde biz kotuyuz ..... takma canim morelini bozma onun soylekleriyla .....

disarda hepsi cok iyiler ama evin icine gelipte gelinlee sorsunlar ..... tabi onlar icinde biz kotuyuz ..... takma canim morelini bozma onun soylekleriyla .....

psikolojimi alt üst ettiler.hep aşalıo kaıdn beniii.aslındaa bazen tırnaklarımı göstersemm bu kadar üstüme gelmezz.bide benim ailem hiç arkamda değiller onu bilioalrr ondan bu kadar üstüme geliolar

psikolojimi alt üst ettiler.hep aşalıo kaıdn beniii.aslındaa bazen tırnaklarımı göstersemm bu kadar üstüme gelmezz.bide benim ailem hiç arkamda değiller onu bilioalrr ondan bu kadar üstüme geliolar

canim benim beli etme aylenin arkanda olmadini .....izin verme seni asalamasina ,otur karsisina bir sor ne istiyorsun benden ne derdin var benimle ..konus anlatsin seni o gelip istemedimi aylenden ..........

canim benim beli etme aylenin arkanda olmadini .....izin verme seni asalamasina ,otur karsisina bir sor ne istiyorsun benden ne derdin var benimle ..konus anlatsin seni o gelip istemedimi aylenden ..........

onlar istedii.bazne söylüyorum ama çokta tınlamıo.

rabbim bana bi evlat versee ne onu tınlıcam ne başkasınııı.ama benim şansımdann 3yıldır bi erlerimi yırttım yine olmadııı ağızlaırna malzeme oldum iycee

canim benim uzulme gercekten deymez ... beni kimse istemedi biz gizli evlendik ve halen ayleyin yarisi beni istemiyor esimin aylesi cok kalabalik ben yabanciyim .... esim arkamda gerisi hic te umrumda deyil 9 yil olcak iki ay sonra .....benimde cocum yok banada hep soyluyorlar uzuluyom uzulmuyom deyil ama eskisi gibi deyil .... hepsini ALLAHA havale etim ..... obur dunyada onlar versin cevabini ..... biz elimizden geleni yapiyoruz ALLAh biliyo ...........

cnm benimmm bilmiodummm senin gizli evlendii.ne kadar güzel düşünüosunnn.cadıcım sizin bebek olmaması için sorununuz neydii
canim ordamisin uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uyuyakalmışım akşammm
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinize mutlu yilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 2012 hayirli ve urlu olsun bol bebisli olsun

günaydınnnn sanada mutlu yıllar cnm

maonyaaaa napıyon annem platese devam mı şişko karıııııııı

cnm benimmm bilmiodummm senin gizli evlendii.ne kadar güzel düşünüosunnn.cadıcım sizin bebek olmaması için sorununuz neydii

uyuyakalmışım akşammm

günaydınnnn sanada mutlu yıllar cnm

canim benim benim sorunum tuplerde biri tikanmis diyeri biraz idare ediyor .... laparoskopi yapildi acilma ihtimali yok icinde sivida yok dediler oyle kaldi ....baska sorun yok benim hatam yilar once evlendimizde cocuk istemedik cok zorluklar yasadik ulkeler deystirdik ayle beni istemediyi icin ...... ondan uzme kendini deymes hic kimseye ve hic birseye icini ferah tut kimseyi kafana takma canim ......ben birazdan gelirim ......

ben ameliyatla açtırıdm ama yinede filim çektirmek istiyorum çünkü ameliyattın üstündne 1yıl geçtii daha gelen giden yok.ama benim yumurtalalr hiç gelişmiooo.snein yine eşin arkanda cnm benimmm öküz eşime babası karını boşa dese 1dakka durmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…