Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Ya Rabbi.. Ya Rabbiiiiiii !
Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri boş çevirme, tüm hastalarımıza şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, daralan gönüllere ferahlık nasip et Allahımmmmmm...

Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hayırlı cumalar kızlar

Allahım bu mübarek günün hürmetine tüm dileklerimizi kabul eder inşallah

AMİN

ayy cnm ne güzellllll allahım hayırlı uğurluu bi aslan parçasıı etsinnnn:)))muhteşem yüzyıla bakıomda birazcıkk ondan esinlendimmm
amin canım amin,rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
haklısın cadıcım,kımıldamak bile korkutuyo tedavideyken insanı ama işte o stres bile etkiliyo bebeğin tutunmasını
inşallah bu defa olur canım,gelir bebişin
sen nerelerdesin selin?arada bi uğrasana kıssssssss
maşallah kardelencim Allah hayırlı sağlıklı bi evlat etsin inşallah isim düşündünüzmü:26::26::26::26:
amin saracım amin
ececim sanki seninde oğlun olcakmış gibi geldi yazdığını okurken.
gerçi sağlıklı olması tek isteğimiz,kız erkek farketmez
insan bi iyi bi kötü olabiliyo canım,anı anına uymuyo ama hepsi güzel cilveler ve bebeği kucağımıza aldığımızda herşeye değermişsin diyeceğimiz şeyler.
ama ben ciddi çektim yani,şimdi hafifledi şükür.

cadıcım türkiyede ilk adetliyken gidiyosun,orda minik yumurta hücreleri(foliküller)var ise şansı ve kaliteyi artırmak için yumurtayı olgunlaştıran ilaçlar veriyolar,ya hap,ya iğne,ama tüp bebekte iğne ağırlıklı bi tedavi ve bu iğnelerin belirli sınırı var,sanırım 5000 cc,yada 3000
işte bu haklar dolunca eğer hala tedavi görmen gerekiyosa cebinin kuvvetli olması gerekiyo,gerçi sigorta karşılarken bile sadece ufak bölümünü ödüyo devlet
burası türkiye

Son düzenleme:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

insalla canim hayirlisiyla gelir bebisler ALLAH herkeze nasip eder .....anladim canim ..... her yerde tedavi baska demeki olsum bebislerde ne yapiyorsalar yapsinlar ... birde senin dediyin gibi orasi turkiye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…