Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol canim benim ......AMINNNNNNNNNNN ...cok saol canim ALLAHA sukurler olsun .... ALLAH tum istiyen herkeze nasip etsin en kisa zamanda ......

amin inşallah canım doğum yaklaşıyo sancılar normal canım aman diyim dikkat et kendine evet bu sabh çok güzel bi haber oldu bu çok sevinçliyim

evet canım zaman azaldı......

Tatlım insallah cok yakındır zamanın.. Hayırlısı olsun hakkımızda...
Nasılsın, keyifler nasıl?

gunaydin kizlar nasilsiniz idrar testi yaptim ikinci cizgi var tam belirgin deyil ama var

cadıcım salya sümük ağladığım anda topikteee yazını gördümmmm inan ne kadar sevindim anlatamam.hep diodum kendime mayısta ikimiz aynı anda tüp bebek yaptırmıştık cadınınki olursa benimkid eolur yoksa olmaz demiştim yanlış hatırlamıosam burayada yazmıştım önce sen negatif dedin sonrada ben zaten.şimdi yine dedim kendime cadı gebe klaırsa bende denerim bend ekalırım dieee.umut oldun bana inanki benimde tüplerde hasar varya.rabbim kuıcağınada almayı nasip etsin

cok saol canim darisi hepinizin basina sana umut oldumsa ne mutlu bana ... canim benim hic bir zaman umudunu kaybetme benim her zaman soylediyim bir sor var "nefes aliyorsam umut var demektir " sabir canim sabir .... canim benim denemek istiyorsan dene nezaman hazirsan basla tedavine ... once ALLAH sonra doktorlar olur .... ben defalarca yikildim defalarca negatif sonuc aldim uzuldum agladim ... ne yaptimsa kendime yaptim ictiyim sigaralar sabaha kadar .... yilmadim devam etim ALLAHA sukurler olsun bugun ilk defa iki cizgiyi gordum ... sabah ikinci cizgi vardi az beliydi .... 10 dakika falan gecti tam belirgin oldu ... gozlerim dolu dolu bakiyorum ve inanamiyorum, defalarca gidip bakip geldim bir ruya gibi geldi............ yarin sabah hastaneye gidicam kan testine geldiyimde yine yazarim canim ...

cnm arkadşaımmmmm

mrhb kızlar eşimin kontroleri için has koşuşturmacadaydım gelemedimmmm
CADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OKUDUKLARIMA İNANAMADIMMMM GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hayırlı günler kardeşlerrrrrrr
cadıcık kan testi yaptırdımı

maşallah kızlarrrr bebişlerimize bereket versinn giridğim topiklerde hemen herkes gebe kaldıı bi kaç kişi gebe kalmayan ama hepsinin içinde bende varım ghebe kalmayannn demekki sıra bizede gelioo inşşş.bu yıl bereketle gelsin nolur allahım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

insalla canim AllAh isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin tum dualarim sizinle .... ALLAH buyuk canim olur bir gun mutlaka olur...

ben dunden basliyem anlatmaya dun sabah yaptim testi cogunuz biliyorsunuz aksama kadar defalarca gidip baktim ve inanamiyordum ... esimin geleceyi zaman testi kutusuna koydum ve evde vardi iki yesil ve bir kirmizi kurdela iki yesili kenarlara ve kirmiziyi ortaya baladim ve paketledim, iki gundur okadar cok yamur yayiyorki kapidan cikamiyorsun ve ben testi oyle bir havada gidip aldim .... esim geldi ve ben sasiriyorun nasil soyliyem .. ve sonunda dedim "... sana bir hediye aldim acarmisin .... acti paketi gordu test oldunu ..ben dedim devam et acmaya ..acti ve bakiyor.. bu ne simdi ... ben dedim ben hamileyim ... gozleri doldu kimseye soyleme bu doru deyil diyor .... aladi ALLAHIM sana sukurler olsun dedi ve halen inanmiyordu .... ta ki bugun kan testi yaptim eve geldik iki saat sonra doktorum aradi ve esin hamile dedi esim yine soka girdi adam kilitlendi cevap veremiyo dok. sonra ben aldim tel. beni tebrik eti 27 ocak icin randevu verdi ve deyerlerimin cok yuksek oldunu soyledi buyuk ihtimal ikiz dedi, herseyin hayirlisi ... ALLAHIMA sukurler olsun ALLAH tez zamanda hepiniza nasip etsin sizi cok opuyorum

gözün aydın canım menim çift embriyo koyulmuştu dimi ikiz olma şansın çok yüksek sağlıklı olsunlarda canım ikiz olsunlar Allah gönlüne göre verdi darısı başımıza canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…