- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ben dunden basliyem anlatmaya dun sabah yaptim testi cogunuz biliyorsunuz aksama kadar defalarca gidip baktim ve inanamiyordum ... esimin geleceyi zaman testi kutusuna koydum ve evde vardi iki yesil ve bir kirmizi kurdela iki yesili kenarlara ve kirmiziyi ortaya baladim ve paketledim, iki gundur okadar cok yamur yayiyorki kapidan cikamiyorsun ve ben testi oyle bir havada gidip aldim .... esim geldi ve ben sasiriyorun nasil soyliyem .. ve sonunda dedim "... sana bir hediye aldim acarmisin .... acti paketi gordu test oldunu ..ben dedim devam et acmaya ..acti ve bakiyor.. bu ne simdi ... ben dedim ben hamileyim ... gozleri doldu kimseye soyleme bu doru deyil diyor .... aladi ALLAHIM sana sukurler olsun dedi ve halen inanmiyordu .... ta ki bugun kan testi yaptim eve geldik iki saat sonra doktorum aradi ve esin hamile dedi esim yine soka girdi adam kilitlendi cevap veremiyo dok. sonra ben aldim tel. beni tebrik eti 27 ocak icin randevu verdi ve deyerlerimin cok yuksek oldunu soyledi buyuk ihtimal ikiz dedi, herseyin hayirlisi ... ALLAHIMA sukurler olsun ALLAH tez zamanda hepiniza nasip etsin sizi cok opuyorum
ben dunden basliyem anlatmaya dun sabah yaptim testi cogunuz biliyorsunuz aksama kadar defalarca gidip baktim ve inanamiyordum ... esimin geleceyi zaman testi kutusuna koydum ve evde vardi iki yesil ve bir kirmizi kurdela iki yesili kenarlara ve kirmiziyi ortaya baladim ve paketledim, iki gundur okadar cok yamur yayiyorki kapidan cikamiyorsun ve ben testi oyle bir havada gidip aldim .... esim geldi ve ben sasiriyorun nasil soyliyem .. ve sonunda dedim "... sana bir hediye aldim acarmisin .... acti paketi gordu test oldunu ..ben dedim devam et acmaya ..acti ve bakiyor.. bu ne simdi ... ben dedim ben hamileyim ... gozleri doldu kimseye soyleme bu doru deyil diyor .... aladi ALLAHIM sana sukurler olsun dedi ve halen inanmiyordu .... ta ki bugun kan testi yaptim eve geldik iki saat sonra doktorum aradi ve esin hamile dedi esim yine soka girdi adam kilitlendi cevap veremiyo dok. sonra ben aldim tel. beni tebrik eti 27 ocak icin randevu verdi ve deyerlerimin cok yuksek oldunu soyledi buyuk ihtimal ikiz dedi, herseyin hayirlisi ... ALLAHIMA sukurler olsun ALLAH tez zamanda hepiniza nasip etsin sizi cok opuyorum
gözün aydın canım menim çift embriyo koyulmuştu dimi ikiz olma şansın çok yüksek sağlıklı olsunlarda canım ikiz olsunlar Allah gönlüne göre verdi darısı başımıza canım
cadıcım inan çok sevindim,gözlerim doldu okurken,inşallah sonuna kadar sağlıkla giden bi hamileliğin olur canım
rabbim korusun bebişleri.
çok duygulandım cnm rabbim tamamınaerdirsinnn
sevgili üyeler,
kendi aramızda gurup oluşturuyoruz..15 kişi prokart alırsa 1tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibinin olacak..pro kart ise 30 lira..hem kk nin devamlı üyessi olacak hemde güzel bir hayır işine katkıda bulunacaksınızhttp://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/494796-15-cesur-yurek-araniyor.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/494796-15-cesur-yurek-araniyor.html
♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin
Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
♥ ♥ ♥ hayırlı cumalar ♥ ♥ ♥
rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. şüphesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin
sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, borçlu olanların borçları hep eda olsun, hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndevamını gör [sıze=3][/sıze]
topiğinize misafirliğe geldimmmm
gunaydin kizlar ... hayirli cumalar
gunaydin canim nasilsin
hayırlı cumalar olsun hepimize
rabbim karınlarımızı ve kucaklarımızı doldursun en kısa zamanda inşallah
aynı sayılırım saracım ama artık kabullensem iyi olcak,sanırım bi süre daha devam etcek bu şekildesana da hayırlı cumalar kardelencim dualarına amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.
nasıl oldun bugün daha iyisin inşallah
tebrik ederim cok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin bak sonunda oldu rabbim sesini duydu darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah...kendine cok dikkat et özellikle ilk üç ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?