Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cadıcım inan çok sevindim,gözlerim doldu okurken,inşallah sonuna kadar sağlıkla giden bi hamileliğin olur canım
rabbim korusun bebişleri.

çok duygulandım cnm rabbim tamamına erdirsinnn

gözün aydın canım menim çift embriyo koyulmuştu dimi ikiz olma şansın çok yüksek sağlıklı olsunlarda canım ikiz olsunlar Allah gönlüne göre verdi darısı başımıza canım

evet canim iki embriyo koydular ALLAH hakimizda neyi hayirli gorduysa o olsun ... AMINNNNNNNNNNNNN canim

cadıcım inan çok sevindim,gözlerim doldu okurken,inşallah sonuna kadar sağlıkla giden bi hamileliğin olur canım
rabbim korusun bebişleri.

cok saol canim, AMINNNNNNNNN insalla canim tum hamile olanlar salikla kucana alsin ve tum bebek ozlemi cekenlerede en kisa zamanda nasip etsin ALLAHIM ........cumleten ALLAH hepimizin bebislerini korusun canim

Son düzenleyen: Moderatör:
♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥

Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin

Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör

ben kendim grup için zamanım yok ancak rubu olan arkadaşlarım için face de haber verdim elimden geleni yaparımmmm

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalar olsun hepimize
rabbim karınlarımızı ve kucaklarımızı doldursun en kısa zamanda inşallah

tebrik ederim cok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin bak sonunda oldu rabbim sesini duydu darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah...kendine cok dikkat et özellikle ilk üç ay...

Son düzenleme:
sana da hayırlı cumalar kardelencim dualarına amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.

nasıl oldun bugün daha iyisin inşallah
aynı sayılırım saracım ama artık kabullensem iyi olcak,sanırım bi süre daha devam etcek bu şekilde
tebrik ederim cok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin bak sonunda oldu rabbim sesini duydu darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah...kendine cok dikkat et özellikle ilk üç ay...

edacım,doğuma bişey kalmamış maşallah
rabbim sağlıkla kucağına aldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…