Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyim canim ...sadece belim ariyo ve karnima halen kramplarrim oluyo..... sen nasilsin canim sen neler yapiyorsun

bolca dinlen,ayaklarını toplayıp sol tarafına yat ve süt iç cadıcım,ballı süt de içmeye çalış
ben de iyiyim,annemler gelcek bugün,onlarla gitcem sanırım

cadıcım bel ağrısına da takılma canım,benim hala da ağrıyı,9 ay da ağrıcak galiba,özellikle adet ve yumurtlama günleri tavan yapabiliyo

canim niye sol tarafa yatim ..... sut de icemiyorum ama denicam bala nasil olucak

sol tarafa yatınca kan akışı daha rahat olurmuş canım
kramplar için de özellikle önerdi dr um sütü,içindeki maddeler azaltıyomuş krampı
bu arada miden bulanmaya başlayınca,ya da yanmaya,günde iki tane ye kadar soda içebilirsin,soda da magnezyum açısından önerilen bişey,ayrıca mideyi çok rahatlatıyo ama meyveli değil,sade soda

tamam canim saol verdiyin bilgiler icin ... zor da olsa sut basliyem icmeye .... midem bulanmiyo daha .... bakalim surekli yatiyom korkuyom birsey olur diye yiyip yatiyorum ... zaten tedavilen bir suru kilo aldim simdi iki kilo daha almisim transverden simdiye kadar .... ben ne yapicam

cadıcım,kilo hamilelik için iyi bişey olmasa bile biz zor hamile kalınca,kolumuzu kıpırdatmaya korkuyoruz,o yüzden boş ver canım,korkuyla yaşamaktansa sen bol ca yat,dönerken falan sert sert dönme,dikkatli ol,rabbim korusun yavruşlarımızı

evet canim dediyin dogru herbir hareketimize dikat ediyoruz yiyip yatiyoruz ...dikat ederim canim ... seninkisi nekadar oldu kac aylik .... ALLAH korusun bebislerimizi .... ALLAH isteyen her keze nasip etsin en kisa zamanda

slm kızlarr pc yim bozuktu giremedim uzun zamandır bide topigi kaybettim bulamadımm geçmişi okuyamadım cadıcım sanırım hamilesin hayırlı olsun canım rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah çok sevindim canım

hosgeldin canim ...saol AMINNNNNNNNN insalla ... sen nasilsin ne yapiyorsun

hosgeldin canim ...saol AMINNNNNNNNN insalla ... sen nasilsin ne yapiyorsun

hoş bulduk canımmm ayy yemin ederim çok sevindim geçmişi okumadım son yazılanlara göre yazmıştım hamişsin sanırım diye bot kırdımmıki diye üzülmüştüm ama şimdi çooookkk sevindimmmm canımmm ben iyiyim canım bebişimde iyi sanırım cuma günü 2 li test için randevum var doktorumda allahım herkese tüm isteyenlere tattırsın bu güzel duyguyuu

evet hamileyim canim daha cok yeni dok. bile gitmedim 27 ocak randevum var herseyin hayirlisi ALLAH isteyen herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…