iyiyim canım seninde iyi olmana sevindim
kız ece diğer topiğede yazdım nsan evinin yolunu unuturmu
[ı] iyi olmana sevindim canım bende iyiyim iş güç uğraşıp duruyorum bu sıralar biraz yoğunum pek ilgilenemiyorum topikle[/ı]
tşkr ederim canımmm kız evimin yolunu unuturmuuyum pc bozulunca içindeki bütün ne varsa iptal oldu kaçgündür arıyorum arıyorum bulamadım topigimi ama yinedeçaresini buldum geldim yinee
ıyım canım cok sukur .... Senınde ıyı olmana sevındım canım topıkı cok bos bırakıyorsunuz artık kımse uramıyor buraya
[ı] haklısın canım bundan sonra daha sık gelelim topiğe ıssız adaya dönmesin[/ı]
Kızlar selam, nasılsınız?
Benim sancılar arttı sanki biraz, su sıralar gelemezsem merak etmeyin.... 3 günde bi Nst ye giriyorum,,, herseyin hayırlısı artık... bi 2 hafta daha dursa bebis süper olucak ama kısmet artık... öpüyorum sizleri....
canlar nasılsınız ben girimim hemde çok fenaaa yaffffff ilaçlar içiyorum ama banamısın demiyorrr
saraaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoş bulduk canım bıdıgımda bende iyiyiz allahıma şükürler olsun hamişlik zor geçiyor canım mide agrıları zorluyor onun haricinde iyiyimhoşgeldin o halde canım menim bıdığın nasıl nasıl gidiyo hamilelik
canlar nasılsınız ben girimim hemde çok fenaaa yaffffff ilaçlar içiyorum ama banamısın demiyorrr
Kızlar selam, nasılsınız?
Benim sancılar arttı sanki biraz, su sıralar gelemezsem merak etmeyin.... 3 günde bi Nst ye giriyorum,,, herseyin hayırlısı artık... bi 2 hafta daha dursa bebis süper olucak ama kısmet artık... öpüyorum sizleri....
selam kızlar nasılsınız?
ben çok yorgun ve uykusuzum
tansiyonum çok düşük az önce hastanedeydim serum falan aldım .......
hayırlı akşamlar kızlaaaaarrrrrr
daha doğrusu hayırlı geceler
cadıcım doktora gittinmi sen ben kaçırdım oralarıııı kaç haftalık bebişin
maonyacım senin nasıl gidiyor platese devammı tombalakım benimmmmm
haydi ben kaçar sonra yine gelirim hepinize spermerle yumurtaların sıkıfıkı olduğu bol çalışmalı geceleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?