Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hayirli cumalar kizlar ............. AllAHIM tum bebek isteyen arkadaslara hamilelik nasip et ..... hamile olan arkadaslara hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip et .......AMInnnnnnnnnnnn

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çalışıyorum ama işleRİM çok yoğun olmuyor kpssyede HAzırlanıyorum ben neden bilmiyorum ilkeZ bukada üzüldüm çünkü 10gün varken adetime göğüslerimde şişme oldu umutlandım acabamı dedim bide arkadaşım vardı düğünümüz 1ay arayla oldu oda benim gibi her ay acabamı dedi sonra 2hafta önce hamile olduğunu örendi sanki ben hamileymişim gibi okadar çok sevindim inan ondna sonra dedmiki buayda acaba bende hamiolabilirmiyim işde buyüzden galiba çok kaptırdım kendimi canım ya

Son düzenleme:
aminnnnn aminnnnnnnnn amiiinnnnnnnnnn
hayirli cumalar kizlar ............. AllAHIM tum bebek isteyen arkadaslara hamilelik nasip et ..... hamile olan arkadaslara hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip et .......AMInnnnnnnnnnnn
AMİNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNN AMİİİİİNNNNNNNNNN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH
herkesin cuması mübarek olsun Rabbim bu cuma gününün hatırına içimizden geçen tüm dilekleri hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin

AMİN

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNN

slm kızlar 2gündür doktordayımm.dün erkenden uyudum akşam 7ydi doktordan eve gelişimmm.cnm çıktı hemen uyudum.
kan tahlilim yine aynı çıktı değerim hiç değişmemişş.doktorr başka ilaçta verdiii...korunmaya devam edicezzz

meraba canim uzme kendini bak dok. baska ilac vermis belki o ilac iyi gelir .... hersey yoluna girer .....

üzülmeyin stres en kötü şeymiş ben kaç aydır siteyi takip ediyiorum çoğu boşvermiş zaman bırakmış hamile kalmış arkadaşlar bence rahat olun asla çocuğunuz olmaz diyen kadınların bile çoğu hatta çocukları oluyor ken sizde kendinizi üzmeyin elbet herşeyde vardır bir hayır demek lazım napalım bende çok istiyorum rüyalarıma bile giriyor ama yok olmadı daha umutsuz olmak daha kötü beklemk lazım sabretcez....

evet uzuntu yok stres yok bebek istiyorsan bunlardan uzak durucaksin ..... bu arada evleneli nekadar oldu nezamandir bebek istiyorsun bir tedavi goruyormusun .... cok soru sordum ...........

rabbim gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin inşalllah...

evet uzuntu yok stres yok bebek istiyorsan bunlardan uzak durucaksin ..... Bu arada evleneli nekadar oldu nezamandir bebek istiyorsun bir tedavi goruyormusun .... Cok soru sordum ...........

daha 7aylık evliyim canım ve 6aydır istiyorum doktora gitmek hiç nasip olmadı hep bir engel çıktı 23 yaşındayım istda otuyor ve çalışıyorum peki ya sen tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…