♥ ♥ ♥ hayırlı cumalarrrr ♥ ♥ ♥
ya rabbimmmmmm, bu mübarek cuma gününde günahlarımızı bağışla, bizleri affet
nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
bizlere verdiklerin için çok şükür allahımmmmmmmm
aminnnnnnnnnnn
[sıze=3][/sıze]
[ı] herkesin cuması mübarek olsun rabbim bu cuma gününün hatırına içimizden geçen tüm dilekleri hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin
amin [/ı]
[ı] amiiiiiiiiiiiiin canım evlenince anne olmayı istemek en tabiii hakkımız ama stres yaparak bunu kendimizde uzaklaştırabiliyoruz stres yapmamak rahat olmak lazım her ne kadar zor olsada bunu başarmak lazım gün içerisinde sürekli bebeği düşünme kendine kafanı meşgul edecek uğraşlar bul mesela el işi yap kitap oku yada ne bileyim canının istediği başka bişeyi yapabilirsin.evhanımımısın çalışıyomusun canım:26::26::26::26::26::26:[/ı]
evet hakslın canım aslında nebiliyim kendi kendime sorun çıkarıyorum herşeyin hayırlsı demekden ve dilemekden başka bir şey kalmıyor inşlah hebimiz yüzü güler
aminnnnn aminnnnnnnnn amiiinnnnnnnnnn♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALARRRR ♥ ♥ ♥
Ya Rabbimmmmmm, bu mübarek Cuma gününde günahlarımızı bağışla, bizleri affet
Nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
Daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
Bizlere verdiklerin için çok şükür Allahımmmmmmmm
Aminnnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
AMİNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNN AMİİİİİNNNNNNNNNN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHhayirli cumalar kizlar ............. AllAHIM tum bebek isteyen arkadaslara hamilelik nasip et ..... hamile olan arkadaslara hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip et .......AMInnnnnnnnnnnn
herkesin cuması mübarek olsun Rabbim bu cuma gününün hatırına içimizden geçen tüm dilekleri hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin
AMİN
meraba aramiza hos geldin .... Nasilsin canim ...
teşekür derim iyim sağolasın sen nasılsın canımhoşbuldum
slm kızlar 2gündür doktordayımm.dün erkenden uyudum akşam 7ydi doktordan eve gelişimmm.cnm çıktı hemen uyudum.
kan tahlilim yine aynı çıktı değerim hiç değişmemişş.doktorr başka ilaçta verdiii...korunmaya devam edicezzz
meraba canim uzme kendini bak dok. baska ilac vermis belki o ilac iyi gelir .... hersey yoluna girer .....
inşş cadıcım ben şifamı rabbimden istiyorummmm
gunaydin kizlarrrrrrrrrrr...................
üzülmeyin stres en kötü şeymiş ben kaç aydır siteyi takip ediyiorum çoğu boşvermiş zaman bırakmış hamile kalmış arkadaşlar bence rahat olun asla çocuğunuz olmaz diyen kadınların bile çoğu hatta çocukları oluyor ken sizde kendinizi üzmeyin elbet herşeyde vardır bir hayır demek lazım napalım bende çok istiyorum rüyalarıma bile giriyor ama yok olmadı daha umutsuz olmak daha kötü beklemk lazım sabretcez....
slm kızlar 2gündür doktordayımm.dün erkenden uyudum akşam 7ydi doktordan eve gelişimmm.cnm çıktı hemen uyudum.
kan tahlilim yine aynı çıktı değerim hiç değişmemişş.doktorr başka ilaçta verdiii...korunmaya devam edicezzz
evet uzuntu yok stres yok bebek istiyorsan bunlardan uzak durucaksin ..... Bu arada evleneli nekadar oldu nezamandir bebek istiyorsun bir tedavi goruyormusun .... Cok soru sordum ...........
günaydın cadıcım nasılsın sütünü içtinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?