Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bizimde kar yok ama souk kalorifer acik ama ben halen usuyorum gecese sicak diye uyamiyorum .... hersey alt ust oldu .... bende evdeyim canim birazdan biseyler hazirlayip kavalti edicez .... belim ariyo arada da karnim uzanip tv izlicam yada pc takilacam bende evdeyim canim

dinlen belini çok yorma canım sütünü peynirini yemeyide ihmal etme geceler sıcak basması bebeklerinden kaynaklanıyo ama olsun canım onlar için herşeye değer dimi

Son düzenleme:
dinlen belini çok yorma canım sütünü peynirini yemeyide ihmal etme geceler sıcak basması bebeklerinden kaynaklanıyo ama olsun canım onlar için herşeye değer dimi

sut peynir zorlada olsa yiyorum canim beliminde arisi zaten bel kaymasi vardi daha simdiden beni zorluyo ama danacam bebisler icin zaten senelerdir urastim cabaladim simdi herseye katlanicam onlar iyi olsunda ben idare ederim

sara abla benim topikte 2 tane hamişimiz varrrrrr

darısı bekleyenlere inşallllllllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh.

parti yapıyoruz da senin kısır geldi aklıma sen güzel yapıyon gelsende bize bi kısır yapsan

günaydııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar herkese iyi haftalar

parti yapıyoruz da senin kısır geldi aklıma sen güzel yapıyon gelsende bize bi kısır yapsan

oooooh ne güzel canım darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah pınarcımı ve haticeyi gelip tebrik ettim çok sevindim tatlım inşallah yakında sendende alacaz sevinçli haberi

canlar nasılsınız güzel bir hafta diliyorum

merhaba saracım ben 1,5 yıllık evliyim son 1 aydırda bebiş istiyoruz 3 gün sonra belli olacak bakalım ya adet olucam ya da inşallah bebiş topiğinizi çok beğendim çok sıcak ilişkiler var birbirinize çok destek olmuşssunuz ne güzel akşama yapacağınız yemeği bile paylaşmışsınız benide aranıza alır mısınız 3 gün geçmek bilmiyor ve moralim acayip bozuluyor ya adet olursam diye biliyorum herşey Allahtan ama yine de düşünmeden edemiyorum

kızzzzzzz kim hamileeeeeeeeeee hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn kimler merak ettim

merhaba canım hoşgeldin topiğimize tabiki senide aramıza alırız inşallah tez zamanda sende bebeğine kavuşursun biz burada sadece bebek konusunu konuşmuyoruz tatlım aklına ne gelirse hayata dair herşeyden konuşup dertleşip üzüntülerimizide sevinçlerimizde paylaşıyoruz senide aramızda görmekten sevinç duyarız

tmm cnm

inşş darısı başımızaaa

canım bana msj göndermişsin ama ben sana göderemiyorum 100 tane gönderim olmadığı içim forumda.senin için dua okurum canım.hamilelik bizim için gerçekten mucize oldu çünkü olmayacağı söylenmişti ve nisanda tekrar tüp bebek deneyecektik.taki artık kafama takmadığımız vene yapalım olmuyorsa olmuyor dediğimiz anda geldi bebişimiz.ekstra hiç bir şey yapmadım inan sadece kafandan at ve rahat ol canım

neden daoğla yollaran olmaz dendi cnm.ayetül kürsimi okuyacakmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…