iyiyim canım sağol
dün akşam yemekli misafirim vardı canım dün bayağı yoruldum bugün dinlenecem burada kar yağmaya başladı sabahtan beri sobayı yaktım sıcak sıcak evde oturup keyif yapacam tv yi açtım pc yi aldım karşıma oooohhh mis sen ne yapacaksın canım
bizimde kar yok ama souk kalorifer acik ama ben halen usuyorum gecese sicak diye uyamiyorum .... hersey alt ust oldu .... bende evdeyim canim birazdan biseyler hazirlayip kavalti edicez .... belim ariyo arada da karnim uzanip tv izlicam yada pc takilacam bende evdeyim canim
dinlen belini çok yorma canım sütünü peynirini yemeyide ihmal etme geceler sıcak basması bebeklerinden kaynaklanıyo ama olsun canım onlar için herşeye değer dimi
sara abla benim topikte 2 tane hamişimiz varrrrrr
darısı bekleyenlere inşallllllllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh.
parti yapıyoruz da senin kısır geldi aklıma sen güzel yapıyon gelsende bize bi kısır yapsan
sara abla benim topikte 2 tane hamişimiz varrrrrr
darısı bekleyenlere inşallllllllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh.
parti yapıyoruz da senin kısır geldi aklıma sen güzel yapıyon gelsende bize bi kısır yapsan
tbrkler umarım bizde yakında kutlarız
canlar nasılsınız güzel bir hafta diliyorum
merhaba saracım ben 1,5 yıllık evliyim son 1 aydırda bebiş istiyoruz 3 gün sonra belli olacak bakalım ya adet olucam ya da inşallah bebiş topiğinizi çok beğendim çok sıcak ilişkiler var birbirinize çok destek olmuşssunuz ne güzel akşama yapacağınız yemeği bile paylaşmışsınız benide aranıza alır mısınız 3 gün geçmek bilmiyor ve moralim acayip bozuluyor ya adet olursam diye biliyorum herşey Allahtan ama yine de düşünmeden edemiyorum
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızzzzzzz kim hamileeeeeeeeeee hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn kimler merak ettim
tmm cnmmerhaba canım nasılsın maonyam eşim yeni geldi yemek yiyecez sonra görüşelim olurmu
tatlım başakların topiğinden pınar ve hatice hamile darısı başımıza
tmm cnm
inşş darısı başımızaaa
canım bana msj göndermişsin ama ben sana göderemiyorum 100 tane gönderim olmadığı içim forumda.senin için dua okurum canım.hamilelik bizim için gerçekten mucize oldu çünkü olmayacağı söylenmişti ve nisanda tekrar tüp bebek deneyecektik.taki artık kafama takmadığımız vene yapalım olmuyorsa olmuyor dediğimiz anda geldi bebişimiz.ekstra hiç bir şey yapmadım inan sadece kafandan at ve rahat ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?