daha 7aylık evliyim canım ve 6aydır istiyorum doktora gitmek hiç nasip olmadı hep bir engel çıktı 23 yaşındayım istda otuyor ve çalışıyorum peki ya sen tatlm
daha yasin cok kucuk yeni evlisin sabret biraz olucak ..... Ben 34 yasindayim 9 yildir evliyim 2 yildir tup bebek tedavisi gordum daha yeni hamile kaldim daha 3 haftalik ..... Sen daha cok gencsin umutsuzla kapilma daha dok. Bile gitmemissin, biliyorsun yeni evlenen ciftlere en az 1 yil korunmadan gecmesi lazim ondan sonra dok.tedaviye basliyor .........
ayy senin adına çok sevindim inna allah kuçağına almayıda nasip etsin evet çok haklasın ben acelecilik yapıyorum nebiliyim doktor belki deseki proplem yok ozman içim rahatlar diye düşünüyorum gerçekten ama dediğin gibi artk bışverdim sonuçda allahın taktiri inşlah enne olabilirim
amın insalla.... Rahat birak kendini daha evlilin tadini cikar zamani geldisa zaten olur ... Ha dok. Git yine testler falan yaptir .... Icin rahat etsin gerisi zaten gelir .......
dimi bende senin dediğin gibi düşüyorum umarım herşey güzel olur bugün daha poztifim gerçekten sizlerle konuşup dertleşmek çok iyi geldi
gunaydin canim sutumu ictim ...... birazdan peynirli omlet yapicam ..... sen nasilsin canim ...........
cadııcm akşama ne pişiricennnn
ohhh ohhh yarasın mercimegine yada mercimeklerine ... bende iyiym canım nasıl olsun bekliyorum işte biran önce dogurmak istiyorum hayırlısıyla...
az kaldi canim yakinda alicaksin hayirlisiyla kucana ... ALLAH buyuktur canim bugunleri gosterdi bize .... darisi tum sabirla bekleyen arkadaslara .....canim sen nekadar kilo aldin
aminnnnn....darısı tüm isteyenlere
tatlım ben 23 kilo aldım:))
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar herkese iyi pazarlar
iyim canim sen nasilsin
sara bugun pazar ne yapiyorsun .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?