bende herife yapıom bu danstanama tıkk yokkk kızlarrr ben çatlıcam artık kaynanama bile söledim anne sen çocuk diosun ama eşim yapmıo ayda 1 kez bile zor oluo bazen oda olmuo dedim.eee benim oğlum yaparda;yaparımda yine hamile olmaz die yapmıodur dediii.kız bunlar sulalecekk manyaklarr ne alaka yapmadan nasıl olcekmişş acabaaa sütçüden tüpçüdenmi yapsamm
aaaaaaaaaa 1 kez miiiiiiii kız bende şikayet ediyodumm az yapıyoruz diye siz bizden daha az yapıyomuşsunuz. çok kötü bir duygu.günaydın kızlarrrr.
şubatın 1 veya 2sinde adet olucam bu ay benim zorumla sadece 1kez maç yaptıkkkk
ben bu sorunumu kime anlatayım kaynanama anlattım olmadııı doktora götürdüm doktor bile şaşırdııı kimden çare bulsam yapmadım kürde kalamdııı
paylaşımın için saol cnm.allah yardımcımız olsunCANIM MAONYAAAABAK BEN 8 YILIK EVLİ BİR KADIN OLARAKTAN KAYIN VALİDENİN BİR GELİNİ ANLAYACAĞINA İNANMIYORUM (elbette istisnalar vardır)AMA BENİM KAYIN VALİDEMDE AYNEN SENİNKİ GİBİ:18: ASLA DERTLEŞEMESİNNN ORTADA OLAN HER NE VARASA (evlikte sorun ) BU MUTLAKA KADINDAN (gelinden )KAYNAKLIDIRRR İLK BAŞLARDA BEN DE KAYIN VALİDEMLE KONUŞMAYA ÇALIŞMIŞTIMMM:26: AMA OLMADIII HATTA İLK BAŞLARDA BİZİM İNFERTİLİTE OLDUĞUMUZU ÖĞRENDİKLERİNDE BANA SEN BİZİM OĞLUMUZA ÇAMUR ATIYORSUN SORUN SENDE ASLINDA DEDİ HATTA DAHA İLERİYE GİDİP SENİ DR GÖTÜREYİM KULAĞIMLA DUYACAĞIM SORUNUN SENDE OLUP OLMADIĞINI BİLE DEDİ (tabiki bunda konu komşunun etkisi oldukça fazlaydı kayınvalidemin üzerinde)ben ovakte kadar arkadaş olacağmız düşündüm :44:ama o kadar ileri gidince bak ben senin oğluyun bütün rapolarını getiririm sizin gözünüze sokarım ve sizi rezil ederim dedim (rezil etmek onun tabiriydi çocuğun olmaması rezilikti) ve kendimi geri çektim hiç bir şey konuşmadımmm bu konuda anlatmadım sormadımmm sordukalrındada konuşulacak bir şey yok dedimmmm
ANLIYORUM Kİİİİİ BENZER İNSANLARRR(bizimkilerle sizinkiler) BU SEBBEPLE BU SORUNLARI ASLA AMA ASLA SENİ ANLAMAYAN İNSANLARLA KONUŞMAAAA(bu seni sadece üzer )ve eşini ikna et en kısa zamanda dr gidin bu durum pskolojikte olabilirrr ama çok basit bir ilaçla tedavide edlile bilir :44:senin cinseliğe bu şelikde bakmanda bu sorunlardan kaynaklanıyrrrr eğerki cinsel hayatınızı düzletirsenizn senin bakışında değişecektir diye düşünüyorummm canımmmm kendini üzme bu durumu (eşin kabul etmesse eğer )bir dr (kendi dr bile olabilir)konuşşş devlet has uzman bir üroloğ bile size yardımcı olabilir (en azından yol görsterir )
aaaaaaaaaa 1 kez miiiiiiii kız bende şikayet ediyodumm az yapıyoruz diye siz bizden daha az yapıyomuşsunuz. çok kötü bir duygu.
benm kocam da kocaaaaaa 20-21 gün bişi yapmaz
1 hafta regl boyunca çıldırıyo adam ne zaman ne zaman diye deli mi ne
valla annem tam sayısını bilmiyom da az be vallasiz kaç günde bir maça çıkıosunuzzz
sara hatun bu arada sana da lafımı çarpıyım yemek takımına yorum yaptım ama cvp vermedinnnnnn:100 adişahın gızı olsan küstüm
kız benim herif bana dioki sne çok azgın bi kadınsınnn hep yapalım diosun dio.bana kalsaa hiç aklıma gelmez sen sadece seks düşünüosun diooovalla annem tam sayısını bilmiyom da az be valla
böyle ayda 3 belki 4
yyumurtlama döneminde olsun diye uğraşıyorum ama adam ya yorgun oluyo özellikle banyo yüzünden eriniyo. çok eringeç çooooooookkkk.
hepte ben söylemek istemiyorum çünkü benm de bir gururum var malum. erkeğin istemesi normal ama bayanın istemesi her zaman olmaz diye bende bişi demiyorum
günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar
herkese sağlıklı ağrısız sızısız bir hafta diliyorum
canım o gün günü birlik gitmiştik ama yarın tekrar gideceğim işleri varmış annemlerin eşimde çok sıkıldı evde
sağol canım dikat ederim ama havvalar çok soğuk vala
eşimle çok konuştum saracım üstüme gelme cnm istemio dio.ilişki esnasındada çok problem yaşıyoruzzzzinanırmısnız herkess seks die ölür ben diyorum bu kadar iğrenç bişeye millet neden ölürr çünkü o kadar problemlikii bizimki
valla annem tam sayısını bilmiyom da az be valla
böyle ayda 3 belki 4
yyumurtlama döneminde olsun diye uğraşıyorum ama adam ya yorgun oluyo özellikle banyo yüzünden eriniyo. çok eringeç çooooooookkkk.
hepte ben söylemek istemiyorum çünkü benm de bir gururum var malum. erkeğin istemesi normal ama bayanın istemesi her zaman olmaz diye bende bişi demiyorum
saracım yemek takımınıdamı paylaştın yoksa sadece yemek masınımı paylaştın???yemek odanı gördümde yemek takımını paylaştıysan görmedimmm
kız benim herif bana dioki sne çok azgın bi kadınsınnn hep yapalım diosun dio.bana kalsaa hiç aklıma gelmez sen sadece seks düşünüosun dioooçok zoruma gidioo.bende dedimki bunun azgınlıkla ne alakası varr sen hiç yapmıosun millet abna çocunuz neden olmuo diyoo her ortamda sorular dışarı çıkasım bile gelmio dedimmm offff allahımmmm offff
günaydın cnm nasılsın
çok güzel cnm güle güle kullan
maonyam bak bunlarda porselen yemek takımım ve çatal kaşık takımlarım
Eki Görüntüle 335980 Eki Görüntüle 335979
hastayım canım yirmilik dişim iltihaplanmış ağzımı açamıyorum ekmeği bile çiğnemek işkence geliyo sabah doktora gittim antibiyotiğe başladı
anladım canım buradada havalar çok soğuk bende rahatsızım yirmilik dişim iltihaplanmış ağzımı açamıyorum bu sabah doktora gittim antibiyotik verdi diş ağrısı çok kötü Allah düşmanıma bile vermesin sende kendine çok dikkat et canım
durumuna şaşırdım canım cinsellik eşler arasında sevgi anlayış ve güven duygusuyla beraber yaşandığı sürece iğrenç değildir canım.dünya kurulduğundan beri iki karşı cinsin arasında yaşanan en mahrem en özel ve bi o kadarda en zevkli anlardır.bence eşinin bir uzman yardımına ihtiyacı var onu muhakkak bu konuda ikna etmelisin ve bana sorarsan burada sana çok iş düşüyor şöyleki çok anlayışlı olacaksın çok sabırlı olacaksın eşini ne kadar istediğini ona belli edeceksin ama bunu onu sıkmadan yapacaksın eşinle sık sık başbaşa vakit geçirin birlikte müzik dinleyin sinemaya gidin hatta beraber kitap okuyun eşine küçük sürprizler hazırla hoşuna giden şeylerden mesela o zaman belki eşinde düzelmeye başlar canım.
kız başak senin gibi seksi hatun hiç ayda 3 - 4 kez olurmuinsan yıkanmadan erinimi eşine deki temizlik imandan gelir canım sudan sabundan zarar gelmez de bak eşin nasıl değişiyo şaka bi yana bunda guru olmaz yanlış düşünüyosun eşler arasında bu konularda gurur yapılmaz eşinin seni istemesi kadar seninde onu istemen dünyanın en doğal şeyi inan bana
günaydın tatlişler
saracım hayırlı olsun güle güle kullan
çatal kaşık takımın benimkiyle aynı bence çok güzel
geçmiş olsun tatlım bende grip olucam heraldee hapşuruyorum burnum akıo
saracım birbirimize olan aşkımızın doruk noktasında bilee biz sanki 2 kardeş gibiyizzzzsinema müzik her yolu denedim evde dans bile ederiz bi müzik duydumuzda ama konu oraya gelince eşim çok isteksizzzz.hiç bişeyi n-bahane etmezse başakın eşi gibi banyo yapmaktan eriniyorum diooo
günaydın prensesim nasılsın canım
çok sağol canım beğenmene sevindim bencede çok güzellersende güle güe kullan canım
sağol canım aman dikkat et kendine grip salgın halde herkeste
başaka verdiğim tavsiye senin içinde geçerli o halde temizlik imandan geliyo kocacım de sudan sabundan zarar gelmez valla de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?