abooooooowwwwwwww kocan ne dedi bu tehdidin karşısındabaşakk benide hamileee bırakkkkkkkk anammm ya heriften hayır yokkkkkk.
dün eşime dedimkiii evde su yoksa gider bakkaldan alırım ona göre.sperm bankasına baş vurucam artık dedimmmm
rus revücüü ney kız
rabbim hayırlı kılsın inşallahiyi yapmışsın annenlerede kalarak ana gibisi yok umarım seninde bıdığında sağlığı yerindedir
başakların topiğindeki iki hamile pınar ve hatice canım
canim benim arada gel ozletme kendini .... ben iyim bugun ilk kontrolum var bakalim bebisler bir mi iki mi durumlari nasil dok. gelince yazarim ...... sen nasilsin bebisin nasil arada haber ver merakta birakma bizi
abooooooowwwwwwww kocan ne dedi bu tehdidin karşısında
tamam annem benm topiki hallediyim
burdaki karılara da bi el atiyim
Eki Görüntüle 334831 bu karıların yaptığı showa rus revüsü deniyo annem
rabbim hayırlı kılsın inşallah
çok şükür biz iyiyiz saracım,bugün kontrolümüzüde olduk,inşallah sonuna kadar böyle devam eder
annemlerdi net olsa haber verirdim de,olmayınca veremedim işte
bu arada dr dan gelince neden uğramadın?
ben sana bakmaya gelmiştim
günaydın kızlarrrr.
şubatın 1 veya 2sinde adet olucam bu ay benim zorumla sadece 1kez maç yaptıkkkk
ben bu sorunumu kime anlatayım kaynanama anlattım olmadııı doktora götürdüm doktor bile şaşırdııı kimden çare bulsam yapmadım kürde kalamdııı
geldim kizlar bende ikizlerde gayet iyi durumda 8 haftalik saydilar tup bebek olduyu icin 2 hafta one geciyormus hazir dolenmis embriyo oldugu icin .... ikiside gayet iyi durumda bir sorun yok dedi dok.sadece bulantilarim icin hap verdi ve devam ederse gel baska testler yapicaz dedi iki bebek biraz fazla ilgilenmemiz gerekiyor dedi .... iki hafta sonra birdaha randevum var herseyin hayirlisi .... dok. gelirken esimin baska isleri vardi beni dayisina birakti ve eve geldiyimde cok gec olmustu bende daha girmedim .......
geldim kizlar bende ikizlerde gayet iyi durumda 8 haftalik saydilar tup bebek olduyu icin 2 hafta one geciyormus hazir dolenmis embriyo oldugu icin .... ikiside gayet iyi durumda bir sorun yok dedi dok.sadece bulantilarim icin hap verdi ve devam ederse gel baska testler yapicaz dedi iki bebek biraz fazla ilgilenmemiz gerekiyor dedi .... iki hafta sonra birdaha randevum var herseyin hayirlisi .... dok. gelirken esimin baska isleri vardi beni dayisina birakti ve eve geldiyimde cok gec olmustu bende daha girmedim .......
rabbim hayırlı kılsın inşallah
çok şükür biz iyiyiz saracım,bugün kontrolümüzüde olduk,inşallah sonuna kadar böyle devam eder
annemlerdi net olsa haber verirdim de,olmayınca veremedim işte
bu arada dr dan gelince neden uğramadın?
ben sana bakmaya gelmiştim
günaydın kızlarrrr.
şubatın 1 veya 2sinde adet olucam bu ay benim zorumla sadece 1kez maç yaptıkkkk
ben bu sorunumu kime anlatayım kaynanama anlattım olmadııı doktora götürdüm doktor bile şaşırdııı kimden çare bulsam yapmadım kürde kalamdııı
canım gözün aydın hep sorunsuz geçsin gebeliğinnnn SAĞLIKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
yeterim nasılsın köyden döndünmü yoksa hala köydemisiniz burası çok soğuktu bugün orada havalar nasıl kendine dikkat et bacım hasta falan olma
inşş saol cadıcıminsalla olmasin canim ... o bir mac insalla sen bir sifir yenmis olursun ve gelsinbebis ................
kardelen sizin düşünceleriniz beni o kadar rahatlatıokiii anlatamammm.onun için paylaştımm mahrem konumuu sizinleeeoooooo ikiz melek geliyo yani,maşallah,maşallah,rabbim sonuna kadar sağlıkla geçirmeni nasib etsin
maonyacım kaynanama böyle bi durumu ben söyler miydim bilmiyorum ama madem söyledin,sorsaydın ya,acaba o iş sırf çocuk olsun diye mi yapılıyomuş?
hadi hamile kaldın,çocuğun da oldu(inşallah)bi daha hiççç dokunmayacak mıymış eşin sana
böyle cahil insanlarla konuşmak bile gereksiz
bu işin çözümü eşin ve sen canım,ya adamakıllı bi dr a gidin,ya da ne bilim acaba neden böyle diye bi araştır istersen
hangi erkek karısının zoruyla,o da ayda bir defa yaklaşır ki karısına?
maonyan kardelenin yazdıklarına aynen katılıyoum canım bence sen çocuk meselesinden önce aranızdaki bu sorunu konuşup halledin ayda bi kere oda senin zorunla yakınlaşmanız bana hiç normal gelmedi bu konuya kaynananıda hiç karıştırma bence bu çok özel ve sadece senle eşini alakadar eden bi durum canım daha çok gençsiniz yeni evli sayılırsınız eşin neden bu kadar soğuk davranıyo bunu bi araştır eşinle konuş ve bi uzman yardımı alın sonra zaten çocuğunuz kendiliğinden gelir inşallah
inşş saol cadıcım
kardelen sizin düşünceleriniz beni o kadar rahatlatıokiii anlatamammm.onun için paylaştımm mahrem konumuu sizinleee
kaynanama söleme sebebim hep seni şu doktora götürmek gerek falan die durmadan suçu bana yıkıodu bende asıl suçlu kim onu göstermek istedim.sorunlarımız bi yana bizim çocuğu leyleklermi getirecek die söledim belki utanır dedim ama arsız karıı utanmadıı
eşimle çok konuştum saracım üstüme gelme cnm istemio dio.ilişki esnasındada çok problem yaşıyoruzzzzinanırmısnız herkess seks die ölür ben diyorum bu kadar iğrenç bişeye millet neden ölürr çünkü o kadar problemlikii bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?