oooooo ikiz melek geliyo yani,maşallah,maşallah,rabbim sonuna kadar sağlıkla geçirmeni nasib etsin
maonyacım kaynanama böyle bi durumu ben söyler miydim bilmiyorum ama madem söyledin,sorsaydın ya,acaba o iş sırf çocuk olsun diye mi yapılıyomuş?
hadi hamile kaldın,çocuğun da oldu(inşallah)bi daha hiççç dokunmayacak mıymış eşin sana
böyle cahil insanlarla konuşmak bile gereksiz
bu işin çözümü eşin ve sen canım,ya adamakıllı bi dr a gidin,ya da ne bilim acaba neden böyle diye bi araştır istersen
hangi erkek karısının zoruyla,o da ayda bir defa yaklaşır ki karısına?
canım gözün aydın hep sorunsuz geçsin gebeliğinnnn SAĞLIKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
demek ikizler geliyo ha cadıcım maşallah allah sonuna kadar rahat bi hamilelik nasip etsin ve bi avazda kurtulupu yavrularını kucaklamanı nasip etsin canım inan çok seindim bunca zamanki emeklerinin ve beklemenin karşılığını verdi Rabbim darısı başımıza inşallah
maonyam bak bunlarda porselen yemek takımım ve çatal kaşık takımlarım
Eki Görüntüle 335980 Eki Görüntüle 335979
cadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızzz huhuuuuuuuuuu nasılsınnn
aa okumuşsun tamambaşakcım kusura bakma canım ben biraz rahatsızım topiğe baktım merhaba dedim bi kaç arkadaşada cevap yazdım çıktım
yorumun için sağol canım sana gönderirim ne demek senin canın sağolsun tatlı bacım menim
offffffffffffffffffff offfff ne acayip adam bunlar yaa. bi de benmki bazen işten bi geliyooo. bakıyorum ki kuaförde saçlarına fön çektirmiş Allaaaaaaahhhhhhhhhhhh tamam saçlarını fönlü görünce en az 3 gün unut diyorum kendi kendime o işi.kız benim herif bana dioki sne çok azgın bi kadınsınnn hep yapalım diosun dio.bana kalsaa hiç aklıma gelmez sen sadece seks düşünüosun dioooçok zoruma gidioo.bende dedimki bunun azgınlıkla ne alakası varr sen hiç yapmıosun millet abna çocunuz neden olmuo diyoo her ortamda sorular dışarı çıkasım bile gelmio dedimmm offff allahımmmm offff
evet yaa dimi benm bi namım vardı buralarda sexy hatun diye. keşkem açıklamasaydım. ama gerçekler buuuu.
kız başak senin gibi seksi hatun hiç ayda 3 - 4 kez olurmuinsan yıkanmadan erinimi eşine deki temizlik imandan gelir canım sudan sabundan zarar gelmez de bak eşin nasıl değişiyo şaka bi yana bunda guru olmaz yanlış düşünüyosun eşler arasında bu konularda gurur yapılmaz eşinin seni istemesi kadar seninde onu istemen dünyanın en doğal şeyi inan bana
bunlaarr o yemek masası takımına çok yakışıcak.güle güle kullan kuzummaonyam bak bunlarda porselen yemek takımım ve çatal kaşık takımlarım
Eki Görüntüle 335980 Eki Görüntüle 335979
gunaydin kizlar nasilsiniz
kızlarr ben biraz dinlenip gelecemmmmm.uykum geldiiiiiiii
aa okumuşsun tamam
offffffffffffffffffff offfff ne acayip adam bunlar yaa. bi de benmki bazen işten bi geliyooo. bakıyorum ki kuaförde saçlarına fön çektirmiş Allaaaaaaahhhhhhhhhhhh tamam saçlarını fönlü görünce en az 3 gün unut diyorum kendi kendime o işi.
fönü bozulacak diye hayatta yapmaz. saçı fönlüyken teklif bile edemiyorum.
evet yaa dimi benm bi namım vardı buralarda sexy hatun diye. keşkem açıklamasaydım. ama gerçekler buuuu.
hava da soğuk ya ablacım banyo yapmaya üşeniyor. yazın bu kadar ara vermiyoruz.
bu arada kadının da eşinden istemesi doğaldır ama yine de bu konuya gelince kadının daha ağır olması beklenir ya
bunlaarr o yemek masası takımına çok yakışıcak.güle güle kullan kuzum
umarım bizi de yemeğe davet edersin hatun. gösterip gösterip kıskandırıyon devamlı
cok cok saol canim ALLAH en kisa zamanda sizlerede nasip eder AMINNNNNNNNNNNNNNNN..............
cok guzeler canim gule gule kulan
sara ışığın yanıyo ama yoksun
iki sohbet edelim demiştim
iyim canim sen nasilsin .......... kom. actim mide bulantisindan bir turlu gelipte yazamiyorum ....... sen nerdesin nereye gitin gel konusalim canim
aa okumuşsun tamam
offffffffffffffffffff offfff ne acayip adam bunlar yaa. bi de benmki bazen işten bi geliyooo. bakıyorum ki kuaförde saçlarına fön çektirmiş Allaaaaaaahhhhhhhhhhhh tamam saçlarını fönlü görünce en az 3 gün unut diyorum kendi kendime o işi.
fönü bozulacak diye hayatta yapmaz. saçı fönlüyken teklif bile edemiyorum.
hava da soğuk ya ablacım banyo yapmaya üşeniyor. yazın bu kadar ara vermiyoruz.
bu arada kadının da eşinden istemesi doğaldır ama yine de bu konuya gelince kadının daha ağır olması beklenir ya
bunlaarr o yemek masası takımına çok yakışıcak.güle güle kullan kuzum
umarım bizi de yemeğe davet edersin hatun. gösterip gösterip kıskandırıyon devamlı
sara abla benim oraya bi gelsene bi arkadaş soru sormş sen daha iyi bilirsin
günaydın cadıcım ben hastayım dişim ağrıyo sen nasılsın
tamam tatlım dinlen sen
ilahi sen çok yaşa emi saçı fönletmesine izin verme o zamanyemek takımlarımı bepenmene sevindim canım
iyileşeyim hepinizi yemeğe çağıracam canım
gecmis olsun canim iyim idare ediyom iste .............
sara nasilsin canim
sağol canım dişim ağrıyo canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?