Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızzz huhuuuuuuuuuu nasılsınnn

cok saol canim AMINNNNNNNNN

cok cok saol canim ALLAH en kisa zamanda sizlerede nasip eder AMINNNNNNNNNNNNNNNN..............

aa okumuşsun tamam

offffffffffffffffffff offfff ne acayip adam bunlar yaa. bi de benmki bazen işten bi geliyooo. bakıyorum ki kuaförde saçlarına fön çektirmiş Allaaaaaaahhhhhhhhhhhh tamam saçlarını fönlü görünce en az 3 gün unut diyorum kendi kendime o işi.
fönü bozulacak diye hayatta yapmaz. saçı fönlüyken teklif bile edemiyorum.
evet yaa dimi benm bi namım vardı buralarda sexy hatun diye. keşkem açıklamasaydım. ama gerçekler buuuu.
hava da soğuk ya ablacım banyo yapmaya üşeniyor. yazın bu kadar ara vermiyoruz.
bu arada kadının da eşinden istemesi doğaldır ama yine de bu konuya gelince kadının daha ağır olması beklenir ya
maonyam bak bunlarda porselen yemek takımım ve çatal kaşık takımlarım

Eki Görüntüle 335980 Eki Görüntüle 335979
bunlaarr o yemek masası takımına çok yakışıcak.güle güle kullan kuzum
umarım bizi de yemeğe davet edersin hatun. gösterip gösterip kıskandırıyon devamlı

gunaydin kizlar nasilsiniz

günaydın cadıcım ben hastayım dişim ağrıyo sen nasılsın

kızlarr ben biraz dinlenip gelecemmmmm.uykum geldiiiiiiii

tamam tatlım dinlen sen

ilahi sen çok yaşa emi saçı fönletmesine izin verme o zaman yemek takımlarımı bepenmene sevindim canım

iyileşeyim hepinizi yemeğe çağıracam canım

sara abla benim oraya bi gelsene bi arkadaş soru sormş sen daha iyi bilirsin

iyim canim sen nasilsin .......... kom. actim mide bulantisindan bir turlu gelipte yazamiyorum ....... sen nerdesin nereye gitin gel konusalim canim

ayyyyy alem bunlarr . benim bildiğim kadın fönü bozulur die yapmazzzz

Son düzenleme:

gecmis olsun canim iyim idare ediyom iste .............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…