Sabırla Bebeğini Bekleyenler

AMINNNNNNNNNNNNN canim ..........ben ciktim sen gelmissin ........... simdide sanirim ben geldim sen ciktin

hayırlı sağlıklı olsunda çiçek böcek farketmez cadıcım dimi ama inşallah bi çiçeğin bi böceğin olur

evet canim onemli olan salikli olmalari .... esim nasil orendi ikiz olduklarini her zaman diyor benim icimden bir kiz birde erkek geciyor hayirlisi olsun salikli olsunlar ALLAH neyi nasip gordusa bize onu verir .....

prensesin de oğluşu olcakmış saracım
ama ben de vazgeçtim,almeyon kızını falan

evet canim onemli olan salikli olmalari .... esim nasil orendi ikiz olduklarini her zaman diyor benim icimden bir kiz birde erkek geciyor hayirlisi olsun salikli olsunlar ALLAH neyi nasip gordusa bize onu verir .....

amiiiiiiiiiiiiiiiin canım menim

heeeeeeeey kimse yokmu sabırla bebeğini bekleyip sohbet etmek isteyen :26::26::26::26::26::26::26::26:

dimplemaya hoşgeldin sohbet edelim mi sende mi bebek istiyosun:26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar ben yarın eşimi kontrole götüreceğimmmm

canım inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşş

günaydın canımmmm nasılsınnn inşallahhhhhhinşallahhhhcanımmmmmmmmm

ALLAH en kisa zamanda senide oyle yapar insalla
saolun kızlarr inşşş.çok hoşuma gitti ama kızlarrr yaa ineğe bile imrendimmmm
ben 1 çiçek 1böcek istiommmm.1ini buldumda 2si kaldıııı
ben ikiz doğurayım bir kız bir erkek senin oğlunuda iç güveyi alayım kardelencim olarmı
bende bende bendeee
kızlar iyi akşamlar ben yarın eşimi kontrole götüreceğimmmm

allahım yardımcın olsun işini kolay geçirsinn.yetercim sen rabbi yesir vela tuasır duasını biliomsn yanlış yazmış olabilirim ama biliosann anlamışsındır zaten.allahım işimi kolaylaştır zorlaştırma die peygamber efendimiizn her işinde okuduğu dua

inşallah ALLAH dualarını kabul eder çifter çifter verir canım benim

selammmmm
pike doğurmuş,maşallah diyelim,sağlıkla büyüsün inşallah
ece nin de oğlu oluyomuş
bo topicde hiç çiçek yok,hep böcek,hep böcek,hadi kızlar siz de bi çiçek açtırın topiğe
o zaman senin doktor yanılsında böcek yerine çiççek doğur

bence sara nın çiçeki olcak. sara dün gece rüyamda seni gördüm

günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı kandiller gönünüzden geçen tüm dilekleriniz hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah

o zaman senin doktor yanılsında böcek yerine çiççek doğur

bence sara nın çiçeki olcak. sara dün gece rüyamda seni gördüm

ciddenmi kız beni gördünmü rüyanda nasıl gördün anlatsana

hayırlı sağlıklı olsunda eli ayağı düzgün olsunda akıllı uslu olsunda kız yada erkek farketmez canım Allah hangisini layık görürürse onu çok bekletmeden versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…