tşkr ederim canımmm aminnn inşallah cümlemizinkini hayırlısı saglıgıyla kucagımıza almayı nasip eder inşallahhhh rabbim tüm bekleyen arkadaşlarımıza tez zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhh amiiiiinnnnnnnnnnnnn
ben geldimmmmm
belkim cadının çiçekleri olur ne o kardelencim sen kendine gelinmi arıyon yoksam hı
kismet bekleyip gorelim canim cicekmi bocekmi
prensesim seninkinin cinsiyeti belli değilmi senin neyin olacak:26::26::26::26::26::26:
kızlar ben kalkıyorum
görüşürüz
prensesin de oğluşu olcakmış saracım
ama ben de vazgeçtim,almeyon kızını falan
hayırlı sağlıklı olsunda çiçek böcek farketmez cadıcım dimi ama inşallah bi çiçeğin bi böceğin olur
aaa ben kızımı vermiyomki zaten demin dilim sürçtü dünür didim yani ondan yani hıh
prensesin de oğluşu olcakmış saracım
ama ben de vazgeçtim,almeyon kızını falan
evet canim onemli olan salikli olmalari .... esim nasil orendi ikiz olduklarini her zaman diyor benim icimden bir kiz birde erkek geciyor hayirlisi olsun salikli olsunlar ALLAH neyi nasip gordusa bize onu verir .....
ben biraz cikicam halsizlik coktu yine sonra gorusuruz ...............
canım inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşş
günaydın canımmmm nasılsınnn inşallahhhhhhinşallahhhhcanımmmmmmmmm
saolun kızlarr inşşş.çok hoşuma gitti ama kızlarrr yaa ineğe bile imrendimmmmALLAH en kisa zamanda senide oyle yapar insalla
ben 1 çiçek 1böcek istiommmm.1ini buldumda 2si kaldııııselammmmm
pike doğurmuş,maşallah diyelim,sağlıkla büyüsün inşallah
ece nin de oğlu oluyomuş
bo topicde hiç çiçek yok,hep böcek,hep böcek,hadi kızlar siz de bi çiçek açtırın topiğe
bende bende bendeeeben ikiz doğurayım bir kız bir erkek senin oğlunuda iç güveyi alayım kardelencim olarmı
kızlar iyi akşamlar ben yarın eşimi kontrole götüreceğimmmm
saolun kızlarr inşşş.çok hoşuma gitti ama kızlarrr yaa ineğe bile imrendimmmm
ben 1 çiçek 1böcek istiommmm.1ini buldumda 2si kaldıııı
bende bende bendeee
allahım yardımcın olsun işini kolay geçirsinn.yetercim sen rabbi yesir vela tuasır duasını biliomsn yanlış yazmış olabilirim ama biliosann anlamışsındır zaten.allahım işimi kolaylaştır zorlaştırma die peygamber efendimiizn her işinde okuduğu dua
o zaman senin doktor yanılsında böcek yerine çiççek doğurselammmmm
pike doğurmuş,maşallah diyelim,sağlıkla büyüsün inşallah
ece nin de oğlu oluyomuş
bo topicde hiç çiçek yok,hep böcek,hep böcek,hadi kızlar siz de bi çiçek açtırın topiğe
o zaman senin doktor yanılsında böcek yerine çiççek doğur
bence sara nın çiçeki olcak. sara dün gece rüyamda seni gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?