ciddenmi kız beni gördünmü rüyanda nasıl gördün anlatsana
hayırlı sağlıklı olsunda eli ayağı düzgün olsunda akıllı uslu olsunda kız yada erkek farketmez canım Allah hangisini layık görürürse onu çok bekletmeden versin hepimize
canım sen iste yeter ki,rabbimin hazinesi çok geniş,neden sana da vermesin ki?saolun kızlarr inşşş.çok hoşuma gitti ama kızlarrr yaa ineğe bile imrendimmmm
ben 1 çiçek 1böcek istiommmm.1ini buldumda 2si kaldıııı
bende bende bendeee
allahım yardımcın olsun işini kolay geçirsinn.yetercim sen rabbi yesir vela tuasır duasını biliomsn yanlış yazmış olabilirim ama biliosann anlamışsındır zaten.allahım işimi kolaylaştır zorlaştırma die peygamber efendimiizn her işinde okuduğu dua
o zaman senin doktor yanılsında böcek yerine çiççek doğur
bence sara nın çiçeki olcak. sara dün gece rüyamda seni gördüm
Selam kızlar nasılsınız?
Cadı hamileymiş, hem de ikizHayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Kardelencim senin nasıl gidiyor hamilelik, erkek annesi mi oluyosun sen maşallahDoğum ne zaman?
Saracım sende de yok mu henüz bebek benim gibi( İnşallah olacak canım ya, biz de göreceğiz o günleri yakında
Yeter sen nasılsın canım, eşin nasıl?
Leyla gelmiyor mu artık? Çok geçmişe bakamadım ama... Göremedim onu...
Umarım herkes iyidir...
Hatırlayamadığım kızlar alınmayın, hepinizi öpüyorum
kızlar mrhb nasılsınızzz
ben yorgunum dün eşimin kontrolleri vardııı (başka bir şehirde )sgk sorun çıktı has sgk arasında mekik dokudum eve geldiğimde saat akşam 21 di
okadar çok sinir oldum kii dudakalrım uçuk içinde
maonya karısı ben varım baaaaaakkkkkk biras daha bekleseydin keşkem kaçırdın beni
hayırlı bir geceden sonra dualarımızın kabul olacağı,
muradlarımıza ulaşacağımız günlerin başlangıcı olsun bu gün inşallahh!!!!!!
cnm yaa senin çilende ap ayrıı beni yıkıooo.
allahım şifa versin eşineee.eşin hastalığı nedneiyle işe gidiomu gitmiomu cnm???
canım bu dünyada herkesin payına bir şeyler düşüyor AZ VE YA ÇOKbenimkide bunlarrrr ehhh biraz fazla belki diğer insanlar göre :44::44::44::44:ama ne yapalım kaderrr
MEVLA BUNU LAYIK GÖRDÜYSE DİYECEK SÖZ BİMİŞTİR :26::26::26::26::26::26::26:
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaar misafirlerim var o yüzden gelimiyorum sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?