maşallah canım.. Allah sonuna kadar yardımcınız olsun insallah...
cadıcım maşallah ikizlerin olacakmış rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip eder inşallah yavrularınıı darısıtümmm bekleyen arkadaşların başına inşallahhhhhhhhhhh
tşkr ederim canımmm aminnn inşallah cümlemizinkini hayırlısı saglıgıyla kucagımıza almayı nasip eder inşallahhhh rabbim tüm bekleyen arkadaşlarımıza tez zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhh amiiiiinnnnnnnnnnnnncok saol canim AMINNNNNNNNNNNNNNNN ...........seninde olun oluyormus ALLAH annali babali buyutur insalla salikla kucana almayi nasip eder AMINNNNNNNNNNNNN
kizlar nerdesiniz yagelin biraz konusalim dertleselim
selammmmm
pike doğurmuş,maşallah diyelim,sağlıkla büyüsün inşallah
ece nin de oğlu oluyomuş
bo topicde hiç çiçek yok,hep böcek,hep böcek,hadi kızlar siz de bi çiçek açtırın topiğe
belkim cadının çiçekleri olur ne o kardelencim sen kendine gelinmi arıyon yoksam hı
belkim cadının çiçekleri olur ne o kardelencim sen kendine gelinmi arıyon yoksam hı
heeee yaaaa,ortada hiç aday adayı bile olmayınca gözüm korktu
ay dimiii şimdiden gelin aramaya çıkalım biz sara cım
heeee yaaaa,ortada hiç aday adayı bile olmayınca gözüm korktu
yok yaaa,kız olan da çok,haziran annelerinde yarı yarıya kız gibi görünüyo canımkardelencim sabah hastaneye kan vermeye gitmiştim hemşire busene erkek senesi dedi kendiside hamişmiş hemşirenin biz ogluşlarımıza 2013ten umut bekleyecez
ben ikiz doğurayım bir kız bir erkek senin oğlunuda iç güveyi alayım kardelencim olarmı
bencede başlayın şimdiden ancak bulursunuz yani
yok yaaa,kız olan da çok,haziran annelerinde yarı yarıya kız gibi görünüyo canım
aman sağlıklı olsunlar da
ama gelin meselesi ciddi bi mesele,şimdi başlasak anca bulunur
öylemiii demekki ankarada erkek bebiş çok bu sene yada benim çevremde çok kardelencim bence hiç kendimizi yormayalım nasıl olsa kendileri kollarına takıp getirecekler
yok yooooook,iç güveysi de veremem oğluşumu,gel ikimizin ortasında bi yere ev kuralım şunlara
ne sana yakın,ne bana
ne de uzak
yok yaaa,kız olan da çok,haziran annelerinde yarı yarıya kız gibi görünüyo canım
aman sağlıklı olsunlar da
ama gelin meselesi ciddi bi mesele,şimdi başlasak anca bulunur
yok yooooook,iç güveysi de veremem oğluşumu,gel ikimizin ortasında bi yere ev kuralım şunlara
ne sana yakın,ne bana
ne de uzak
biz aramaya başlasak ne anacım şimdinin gençleri artık kendileri buluorlar analarının bulduklarını begenmiyorlar
ortada bi yerde buluşalım o zaman orduda ünyede ne dersin
ordu olmaz,sana çok yakın olur,belki ünye,belki fatsaya razı gelirim
amma da nazlı oğlum varmış ha,kız analarından beter çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?