hatunlar size özel bi soru sorucammm
sizde adetten 1 hafta sonra bazı aylarda su gibi bi akıntı oluomu??yoksa bu hastalık belirtisimi?:26:
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.....
yarın kontrolüm var tekrar açlık ve tokluk şekerime bakılacak
suyum azdı inş düzelmiştir
bulantılarımda hala devam ediyor
sanırım benimki geçmeyen cinsten
merhaba arkadaşlar, nasılsınız, neler yaparsıniz? Ben evde yanliz oldugum icin bi kosusturmaca icerisindeyim, kendime ait pek bi vakit bulamıyorum simdilik... cok fazla gelemiyorum kusuruma bakmayın... bazen bi bakıp cıkmak zorunda kalıyorum hemen...
sizleri ve muhabbetlerimizi cok ozluyorum.. güzel, hayırlı haberlerinizi bekliyorum, sevgiler şekerler...
not: saram nasılsın bacım?
edacım seni de merak ettim, nasıl gidiyor annelik?
selam canım iyiyim cok şükür annelik cok güzel bir duygu rabbim bütün arkadaslarımıza tatdırsın...bende senin gibi yalnızım oğlum uyudugunda ev işleri ve yemekle ugrasıyorum bazen bende uyuyorum cünkü oğlum gece 2 de yatıyor genelde bende dinleniyim diyorum...
fırsatım olmuyor girmeye girsemde okuyorum bazen inan bende cok özledim eski sohbetleri gec saatlere kadar oturmaları:)
sen nasılsın oğlusun nasıl büyüdü dimi kilosu falan nasıl benimki 5 750...
saracım sen nasılsın canım
cadıcım nasıl gidiyor hamişlik rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah
maonya iyisindir umarım
yetercim sen nasılsın eşin iyidir umarım allah şifasını eksik etmesin
son ece ve kardelen hamişler siz nasılsınız umarım hersey yolundadır
hepinizi cok özledim fırsat buldukca girmeye calışıcam hepinizi cok öpüyorum
bugün kontrole gittim
suyum azmış çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye napıcam bilmiyorum sürekli ağlıyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor
şekerim normal çıktı yine de dikkat etmeliymişim buna bile sevinemedim
kızlar sizin akıntınız olmazmıııı???hiçççç
bugün kontrole gittim
suyum azmış çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye napıcam bilmiyorum sürekli ağlıyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor
şekerim normal çıktı yine de dikkat etmeliymişim buna bile sevinemedim
masala canım olun 5 750 olmus ah tombıs tombıs yanımda olsa da bıraz sevsek canım..... Ben ıyım canım sımdılık ıyı gıdıyor arada gece kramplarım oluyo benı uyutmuyorlar ama olsun salıkla doosunlar onemlı olan o ............. Allah tum ısteyen arkadaslara en kısa zamanda nasıp ertsın .....amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnselam canım iyiyim cok şükür annelik cok güzel bir duygu rabbim bütün arkadaslarımıza tatdırsın...bende senin gibi yalnızım oğlum uyudugunda ev işleri ve yemekle ugrasıyorum bazen bende uyuyorum cünkü oğlum gece 2 de yatıyor genelde bende dinleniyim diyorum...
Fırsatım olmuyor girmeye girsemde okuyorum bazen inan bende cok özledim eski sohbetleri gec saatlere kadar oturmaları:)
Saracım sen nasılsın canım
cadıcım nasıl gidiyor hamişlik rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah
maonya iyisindir umarım
selam canım iyiyim cok şükür annelik cok güzel bir duygu rabbim bütün arkadaslarımıza tatdırsın...bende senin gibi yalnızım oğlum uyudugunda ev işleri ve yemekle ugrasıyorum bazen bende uyuyorum cünkü oğlum gece 2 de yatıyor genelde bende dinleniyim diyorum...
fırsatım olmuyor girmeye girsemde okuyorum bazen inan bende cok özledim eski sohbetleri gec saatlere kadar oturmaları:)
saracım sen nasılsın canım
maonya iyisindir umarım
merhaba kızlar ben anneme gidiyorum çok sevinçliyim biraz moral depolayıp gelecem inşallah sonrasıda bebişimde gelir kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?