Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba arkadaşlar, nasılsınız, neler yaparsıniz? Ben evde yanliz oldugum icin bi kosusturmaca icerisindeyim, kendime ait pek bi vakit bulamıyorum simdilik... cok fazla gelemiyorum kusuruma bakmayın... bazen bi bakıp cıkmak zorunda kalıyorum hemen...

sizleri ve muhabbetlerimizi cok ozluyorum.. güzel, hayırlı haberlerinizi bekliyorum, sevgiler şekerler...

not: saram nasılsın bacım?

edacım seni de merak ettim, nasıl gidiyor annelik?

selam canım iyiyim cok şükür annelik cok güzel bir duygu rabbim bütün arkadaslarımıza tatdırsın...bende senin gibi yalnızım oğlum uyudugunda ev işleri ve yemekle ugrasıyorum bazen bende uyuyorum cünkü oğlum gece 2 de yatıyor genelde bende dinleniyim diyorum...
fırsatım olmuyor girmeye girsemde okuyorum bazen inan bende cok özledim eski sohbetleri gec saatlere kadar oturmaları:)

sen nasılsın oğlusun nasıl büyüdü dimi kilosu falan nasıl benimki 5 750...

saracım sen nasılsın canım

cadıcım nasıl gidiyor hamişlik rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah

maonya iyisindir umarım

yetercim sen nasılsın eşin iyidir umarım allah şifasını eksik etmesin

son ece ve kardelen hamişler siz nasılsınız umarım hersey yolundadır

hepinizi cok özledim fırsat buldukca girmeye calışıcam hepinizi cok öpüyorum

Son düzenleme:

iyiyim cnm saol sen nasılsın

bugün kontrole gittim
suyum azmış çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye napıcam bilmiyorum sürekli ağlıyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor
şekerim normal çıktı yine de dikkat etmeliymişim buna bile sevinemedim

üzülme canım inşallah bebeğine hiç bişey olmayacak Allah büyük sen kalbini ferah tut

cok cok gecmis olsun canim ALLAH buyuktur sen alayipta kendini daha fazla uzme AllAH YARDIM EDER SEN ICINI FERAH TUT .......

masala canım olun 5 750 olmus ah tombıs tombıs yanımda olsa da bıraz sevsek canım..... Ben ıyım canım sımdılık ıyı gıdıyor arada gece kramplarım oluyo benı uyutmuyorlar ama olsun salıkla doosunlar onemlı olan o ............. Allah tum ısteyen arkadaslara en kısa zamanda nasıp ertsın .....amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aynen canım bende öyleyim.. canım kaç kilo bilmiyorum su an enson 4 kiloya geliyodu bu ay ki kontrol 28inde bakalım insallah 5 kiloyu geçmisizdir bizde ama benim oglan cok tombiş degil gibi neyse saglikli olsun da önemli degil... mamada verdirmiyor doktor... haberler böyle seker...

evet insallah darısı burada sabırla bekleyen arkadaşlarımıza insallah...

gunaydin kizlar ...... hava cok sicak sanki yaz gelmis her gun yuruyus yapiyorum keske burda olsaniz hep beraber yururduk ... parklar hep dolmus civil civil cocuk sesleriyile.............

merhaba kızlar ben anneme gidiyorum çok sevinçliyim biraz moral depolayıp gelecem inşallah sonrasıda bebişimde gelir kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

sara ablada annesine gitmişşşşş

bide bana diyodu annene gidince bizi unutma diye kendisi unuttu bizii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…