günaydın kızlar ben evime döndüm tatil bitti......... şimdi işteyim tatilden sonrada iş hiç çekilmiyor sizler nasılsınız
gunaydin canim ..evet tatilden sonra biraz zor oluyo ...ama olsun hic omasa gidip ayleni gordun
selam kızlar
biz dün oğluşla sınavdaydık
sanırım güzel geçti
saracım hoş geldin bacım,tatil iyi gelmiştir inşallah
cadıcım yolladım tıcker adresini,beğenirsin inşallah
günaydınn canım sanadaa amin inşallah teşekkür ediyorumm güzel dileklerinn içinnn senin batt ne zaman çalışmalar ne durumda görüşemiyoruzz ?
evet canım haklısın insanın ailesi gibi yok valla ailemle olmak bana çok iyi geldi sen nasılsın cadıcım neler yapıyosun bebişlerde iyidir inşallah
evet canım ya epeydir görüşemiyoruz benim bat bugünama yine gecikti sanırım :26::26::26::26::26::26::26:senin bat ne zaman [/QUOTE]
geciktimii herzaman olurmuu böylee yoksa heyecanlanmalımıyım :26: benim 14 nisan bekliyoruz bakalımm :26:
geciktimii herzaman olurmuu böylee yoksa heyecanlanmalımıyım :26: benim 14 nisan bekliyoruz bakalımm :26:
iyim canim cok sukur bende bebislerde hersey yolunda ... bebisler buyuyo bende buyuyorum
yok tatlım hemen heyecanlanma benimkiler yapar böyle arada bi kaç gün gecikir üstelik hiç bi belirtide yok malesef seninkilerde gelmez inşallah yerine bebeğin gelir canım umudunu hiç yitirme tamam mı tatlım
SLMM KIZLAR NASILSINIZZ kaç gündür gelemedimm annem anjiyo oldu bahar temizliği falan derkennn çok yoruldum valla sizler nasılsınız
SLMM KIZLAR NASILSINIZZ kaç gündür gelemedimm annem anjiyo oldu bahar temizliği falan derkennn çok yoruldum valla sizler nasılsınız
canımm benimm her ay aynı umutla bekliyorumm derdi veren Allah dermanınıda veriyor sabırla bekliyoruzzz :103:
geçmiş olsunnn ...
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin annene ben daha bahar temizliğine başlamadım valla biraz daha bekleyecem nisan ayı çıksın burada daha yağmur yağıyo havalar soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?