amiiiiiiiiiin canım menim.çok sağol gönlüde yüreğide güzel olan sesnsin cantanem.komşular iyiler alışmaya çalışıyorum bir süre hoşgeldin ziyaretlerinden başımı alamadım hergün misafir hergün misafir ama şimdi biraz rahatım hem ev hem iş hem misafir çocuk yapmaya fırsatım olmadı
anam zaten zayıftın 10 kilo verince iyice zayıfladın şimdi kıyamam ama annelik bu kolay değil hem busemizin canı sağolsun teyzesinin gülü o
41 kere maşallah kızlarımıza...:nazar nehiri merak ettim şimdi..umarım iyidir saracım ya...çok geçmişler olsun nehirciğime....cadımında ikizleri hayırlı olsun inşallah....
41 kere maşallah kızlarımıza...:nazar nehiri merak ettim şimdi..umarım iyidir saracım ya...çok geçmişler olsun nehirciğime....cadımında ikizleri hayırlı olsun inşallah....
41 kere maşallah canım evetumarım iyidir nehircim bende merak ediyorum ama yapacak bişey yokki tatlım buranın kötü yanı bu alışıyoruz birbirimize haber alamayıncada merak ediyoruz.
eridim eridim saracım..gece uyku yok bizde..insan mahvoluyor..ama bir gülüşü herşeye değer teyzesi...Rabbim sağlıkla büyümelerine nasip etsinde hepsi geçer ne yapalım...
amin canım Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin yeğenime konuşmaya başladımı dişimi çıktımı anlatsana kıııız
alttan iki dişi çıktı teyzesi...diğerleride kaşınıyor eli devamlı ağzında yavrumun..diş mahvetti çocuğu...geçen gece ateşi 38 gördü..yanıyordu bir görsen..bebek kucağımda elimde sirkeli bezler ateş düşürücü verdim..griple diş karışınca çok hasta oldu..şükür iyi şimdi...bazı kelimeleri söylüyor ekseriyetle çığlıklar atıyor teyzesi...emeklemeye çalışıyor..tembel benim kız..yatmaktan sıkıldı bir an evvel yürümek istiyor ama emekleden kalkacak sanırım..kanepelerden tutunmaya çalışıyor canım ya...
maşallah kuzumadiş çıkarınca hasta oluyolar biliyorum sık sık banyo yaptır yıkanmak diş çıkarmada iyi geliyomuş annem öyle derdi.bide grip mi olmuş ya kıyamam çok geçmiş olsun canım emklemeyi ne yapacak benim tatlı aşkım bidefadan yürüyeyim diyo en iyisi resmini hala göstermedin busemizin aşkolsun leyla
inşallah canım hemen yürüse bir an evvel çok istiyorum yürümesine...saol teyzesi...canım iş yerindeki pc de resim yok..evden girince koyarım olurmu teyzesi...
saracım nereye tayin oldunuz?sakıncası yoksa tabi canım...
karadenize canım eşimin memleketine
tatlım benim biraz işlerim var çıkmam lazım öğleden sonra görüşürüz olurmu kendine iyi bak Allaha emanet ol
41 kere maşallah kızlarımıza...nehiri merak ettim şimdi..umarım iyidir saracım ya...çok geçmişler olsun nehirciğime....cadımında ikizleri hayırlı olsun inşallah....
gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?