Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım benim...umarım kısa sürede alışır ve hayırlısıyla yavrunuda kucaklarsın...dualarımdasın her zaman...

anam zaten zayıftın 10 kilo verince iyice zayıfladın şimdi kıyamam ama annelik bu kolay değil hem busemizin canı sağolsun teyzesinin gülü o

eridim eridim saracım..gece uyku yok bizde..insan mahvoluyor..ama bir gülüşü herşeye değer teyzesi...Rabbim sağlıkla büyümelerine nasip etsinde hepsi geçer ne yapalım...

41 kere maşallah kızlarımıza...:nazar nehiri merak ettim şimdi..umarım iyidir saracım ya...çok geçmişler olsun nehirciğime....cadımında ikizleri hayırlı olsun inşallah....

41 kere maşallah canım evet umarım iyidir nehircim bende merak ediyorum ama yapacak bişey yokki tatlım buranın kötü yanı bu alışıyoruz birbirimize haber alamayıncada merak ediyoruz.

41 kere maşallah kızlarımıza...:nazar nehiri merak ettim şimdi..umarım iyidir saracım ya...çok geçmişler olsun nehirciğime....cadımında ikizleri hayırlı olsun inşallah....

41 kere maşallah canım evet umarım iyidir nehircim bende merak ediyorum ama yapacak bişey yokki tatlım buranın kötü yanı bu alışıyoruz birbirimize haber alamayıncada merak ediyoruz.

evet canım haklısın...bu site yine çok ağır ya..yazdıklarım 10 saatte gidiyor anca...

eridim eridim saracım..gece uyku yok bizde..insan mahvoluyor..ama bir gülüşü herşeye değer teyzesi...Rabbim sağlıkla büyümelerine nasip etsinde hepsi geçer ne yapalım...

amin canım Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin yeğenime konuşmaya başladımı dişimi çıktımı anlatsana kıııız

Son düzenleme:
amin canım Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin yeğenime konuşmaya başladımı dişimi çıktımı anlatsana kıııız

alttan iki dişi çıktı teyzesi...diğerleride kaşınıyor eli devamlı ağzında yavrumun..diş mahvetti çocuğu...geçen gece ateşi 38 gördü..yanıyordu bir görsen..bebek kucağımda elimde sirkeli bezler ateş düşürücü verdim..griple diş karışınca çok hasta oldu..şükür iyi şimdi...bazı kelimeleri söylüyor ekseriyetle çığlıklar atıyor teyzesi...emeklemeye çalışıyor..tembel benim kız..yatmaktan sıkıldı bir an evvel yürümek istiyor ama emekleden kalkacak sanırım..kanepelerden tutunmaya çalışıyor canım ya...

maşallah kuzuma diş çıkarınca hasta oluyolar biliyorum sık sık banyo yaptır yıkanmak diş çıkarmada iyi geliyomuş annem öyle derdi.bide grip mi olmuş ya kıyamam çok geçmiş olsun canım emklemeyi ne yapacak benim tatlı aşkım bidefadan yürüyeyim diyo en iyisi resmini hala göstermedin busemizin aşkolsun leyla

inşallah canım hemen yürüse bir an evvel çok istiyorum yürümesine...saol teyzesi...canım iş yerindeki pc de resim yok..evden girince koyarım olurmu teyzesi...

saracım nereye tayin oldunuz?sakıncası yoksa tabi canım...

tatlım benim biraz işlerim var çıkmam lazım öğleden sonra görüşürüz olurmu kendine iyi bak Allaha emanet ol

tatlım benim biraz işlerim var çıkmam lazım öğleden sonra görüşürüz olurmu kendine iyi bak Allaha emanet ol

tamam tatlım..bende çıkacam...süt iznim var...12 de çıkacam..mesaide 12:30 oldu kötü oldu ya...görüşmek üzere saracım...

41 kere maşallah kızlarımıza... nehiri merak ettim şimdi..umarım iyidir saracım ya...çok geçmişler olsun nehirciğime....cadımında ikizleri hayırlı olsun inşallah....

LELA hos geldin canim Busey buyutmussun sende iyisin ozletin kendini ..sanirim calismaya baslamissin herzaman gel canim artik kimse uramiyor pek buralara ...saol canim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…