evet kızı için deli oluyor adam..onunla oynuyor falan..sıcağı sıcağına ikincide aradan çıksın diyor ama olmaz biraz ara vermek lazım...insan çok yıpranıyor..ona hava hoş tabi..o sadece sevme kısmıyla ilgilendiği için rahat..geceleri arada salladı ama hakkını yemeyim şimdi adamcağızın..babalık hoşuna gitmiştir enişteminbende ikiz istiyorum Allah kısmet ederse bi defadan büyütürüm diye
hiç bişey yapmadım ama fırında patates yapacam dünden mercimek çorbamda var cacıkda yaparım pilava biraz ara verdik bu ara yanına ne yapabilirim bilmiyorum :26::26::26::26::26::26:
sen ne yaptın canım
evet kızı için deli oluyor adam..onunla oynuyor falan..sıcağı sıcağına ikincide aradan çıksın diyor ama olmaz biraz ara vermek lazım...insan çok yıpranıyor..ona hava hoş tabi..o sadece sevme kısmıyla ilgilendiği için rahat..geceleri arada salladı ama hakkını yemeyim şimdi adamcağızın..inşallah seninde Allah gönlüne göre versin canım..ikiz olsun üçüz olsun inşallah...
senin menü süpermiş..valla ben annem ne pişirirse ona talim edecem..hiç fikrim yok.dünden mercimek çorbamız vardı..yanına bişeyler yaparım annem yapmadıysa..
buraya gelen bir leyliko vardı o hamile kaldımı acaba..onuda merak ediyorum..arada uğruyordu..bizim eski topicten arkadaş...saram sen bilirsin?:26:
evet canım..ne etsem annemin hakkını ödeyemem..geceleri hala buseyi uyumayınca annemle sallıyoruz..kadının çok geçti valla..Allah razı olsun ondan...amin canım sağol hayırlı sağlıklı olsunda önemli olan o .senin ne güzel annen yanında ooooh anne gibisi varmı anne ne yapsa bal kaymak gelir insana
leylacım haberlerde sürekli E 120 katkı maddesinden bahsediliyo içinde böcek mi ne varmış bisküvilerde dondurmalarda sakızlarda v.s. kullanılıyomuş bu nedir senin bilgin olur böyle bişeyden sağlığa zararlımı alerjik bünyelerde alerjiye sebeb oluyomuş diye okumuştum
biliyom tabi bilmem mi leylikoda hamile son tüp bebek denemesi tuttu.
evet canım..ne etsem annemin hakkını ödeyemem..geceleri hala buseyi uyumayınca annemle sallıyoruz..kadının çok geçti valla..Allah razı olsun ondan...
evet canım duydum..E120 Cochineal maddesi Coca Cola'nın içinde bulunan bir böcek türünden elde edilen katkı maddesidir. sağlığa zararlı diye biliyorum...alerjik etkisininde olduğu söyleniyor...dünya gittikçe bozuluyor saracım..ne yiyecez bilmiyorum..hazır gıda maddesi almamak lazım tatlım..en çok onlarda var...kanserojen etkiside var deniliyor..:26::26:
maşallah ya çok sevindim...o kız çok uğraşıyordu...çok aşırı derecede üzülüyordu...çok sevindim onun adına..darısı başına olsun saram...inşallah tatlım sende yavrunu kucaklarsın...
evet canım ya çok zararlıymış ama bilmeden malesef hepimizde bi şekilde yemiş bu katkı maddesinden düşünsene sakızda bile varmış yuh yani ben geçen sene alerjiye yakalandım tıptaki ismi ürtiker kullanmadığım ilaç kalmadı artık anjio ödeme çevirmeye başlamıştı gözüm dudağım şişiyodu avil dekort iğnesi yiyodum öyle geçiyodu şükür şimdi iyiyim belkide bu katkı maddesi sebeb oldu bilemiyorum ki okuyunca düşünmedim değl yani çünkü bünyem zaten alerjik ti bi de dikkat ediyorum bu sene kime baksam alerjiden muzdarip Allah yardımcımız olsun valla dediğin gibi ne yiyeceğimizi şaşırdık hani hazır çorba bulyon falan zaten kullanmam ama bisküviydi krakerdi heleki dondurmaydı yedik yani oooof ooooof
evet canım ya...geçmiş olsun saracım..alerjide kötü oluyor yani..insanı mahvediyor ya..neyse iyileşmişsin..dediğin gibi bir şekilde hepimiz yemişiz yani belkide halen daha yiyoruz..Allah yardımcımıız olsun ne diyim..
sağol canım evet şükür şimdi iyiyim ama artık aldığım her gıdanın üzerine bakacam e 120 kodu varmı diye daha nice bilmediğimiz zararlı katkı maddeleri var
burun aspiratörünün videosunun izledim şimdi..bir ucu elektrik süpürgesine takılıyormuş..ayyy gülmekten öldüm saracım ya..neler çıktı neler..ben burun pompası kullanıyorum..gayette memnunum...
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+
2 2 eşitiz...2 üye 2 ziyaretçi...
evet canım ya ...teknolojiyi takip etmek mümkün değil valla...buse gripten nefes alamayınca gece özele acile götürdük apar topar..haykır haykır yavrum hastaneye kadar kucağımda haykırdı...o haykırdı ben ağladım...neyse girdik acile hemen buhar verdiler bir anda rahatladı..ya ne güzel şeymiş dedim..evede bir tane bundan alalım dedim eşime...koca makinayı söküp evemi götürelim diyor eşim...gülme krizine girdik hastanede..bana diyorki kızın için elinden gelse sen onuda yaparsın diyor...yaparım tabi dedim..verseler götürürüm dedim gülüyor bana...çok süper elektronik aletler var ya..bilmediğimiz çok şey var çok...elektrik süpürgesine mi takılıyomuşteknoloji gelişiyo leyloşum
evet ziyaretçimiz çok maşallah
ya leylacım ben bu aralar çok acıkmaya başladım günler uzadıya ondanmı bilmiyorum bundan sonra işe gelirken beslenme çantasımı hazırlasam ne yapsam
evet canım ya ...teknolojiyi takip etmek mümkün değil valla...buse gripten nefes alamayınca gece özele acile götürdük apar topar..haykır haykır yavrum hastaneye kadar kucağımda haykırdı...o haykırdı ben ağladım...neyse girdik acile hemen buhar verdiler bir anda rahatladı..ya ne güzel şeymiş dedim..evede bir tane bundan alalım dedim eşime...koca makinayı söküp evemi götürelim diyor eşim...gülme krizine girdik hastanede..bana diyorki kızın için elinden gelse sen onuda yaparsın diyor...yaparım tabi dedim..verseler götürürüm dedim gülüyor bana...çok süper elektronik aletler var ya..bilmediğimiz çok şey var çok...
kız sen çalışıyormusun saracım..ev hanımı değilmiydin tatlım..benmi yanlış hatırlıyorum...:26: bende acıktım şimdi valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?