Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın tatlım yada tünaydın nasılsın cadıcım ikizler nasıllar

iyim canim cok sukur ikizlerde iyi ama simdiden beni cok yoruyorlar icarde ne yapiyorlar cok merak ediyorum surekli arim oluyo kramplarim oluyo ...dok. normal dedi rahim buyuyo onlar kendilerini kimildatiyo kanama olmadi surece korku yok dedi ... sikyayet etmiyorum ama merak ediyoum icarde neler yapiyorlar ... onun disinda iyim canim ... leylada geldi cok sevindim insalla her zaman urar ... sen nasilsin sende durumlar nasil

tatlım onlar içerde yerleşmeye çalışıyolar dolayısıylada rahim büyüyo sancıların kasılmaların bundan kaynaklanıyo yeğenlerime laf etme bırak içerde rahat rahat yerleşsinler yolları uzun işleri fazla onların kıyamam ben onlara ya sende bol bol dinlenerek yardımcı ol bebişlerine tamam mı annesi leyloşda geldi çok özlemiştim inşallah yakında zeloşta gelir onuda çok özledim yine eski günlerimizdeki gibi sohbetler ederiz.

Son düzenleme:
LELA hos geldin canim Busey buyutmussun sende iyisin ozletin kendini ..sanirim calismaya baslamissin herzaman gel canim artik kimse uramiyor pek buralara ...saol canim ....

hoşbulduk bitanem...çok şükür büyüyor işte teyzesi...bende sizleri özledim cadıdım...senin ikizlere çok sevindim canım..inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğar büyürler tatlım...evet işe başladım..çalışıp annelik yapmak çok zor..buseyi uyutup geldim işe..

inşallah tatlım..zeloşu bende çok özledim..kardelen ne zaman gelecek acaba...onuda çok özledim...

inşallah canım..kendine dikkat et bebişlerede tabi annesi...
kardelen arada uğruyo belki bugün gelir açıköğretim okuyo sanırım sınavlara hazırlanıyo

inşallah canım..saol saracım... zeynoda yok ortalarda..bebişiyle uğraşıyor sanırım...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)

sara_28

heeey ziyaretçiler nikinizle gelinde sohbet edelim

evet zeynom bebişiyle uğraşıyo resmini görsen dünya tatlısı maşallah
41 kere maşallah paşamıza...
leyloş bugün burası çok sıcak orada hava nasıl

burasıda aynı canım.. öğleyin hafif yağmur vardı ben işe gelirken...şuan bunaltıcı bir hava var..havalar ısınsada buseyi dışarı çıkarsam..bebek bunaldı evde...geçen doktora götürdük doktor biraz seveyim dedi bastı çığlığı..evde kala kala yabani oldu çocuk ya...çok üzülüyorum..

kıyamam yabani elmam benim o karışma yeğenime doktoru sevmemştir ondandır havalar hiç belli olnuyo canım ya bi soğuk bi sıcak bugün bunaltıyo resmen bu havalarda çıkarma buseyi mevsimsel geçişlerde hasta falan olmasın o şimdi kuşun gölgesinden bilem üşürr biliyosun

bir doğum yaptık haşatımız çıktı valla...4-5 bebek doğuranlar ne yapıyor bilmem...kasıklarım rahatsız bu aralar..üşüttüm mü bilmiyorum..doktora gitmeye korkuyorum ya..:26::26:

doktordan hemşireden herkesleri yabancılıyor ya...evet canım havalar ısınsın iyice öyle çıkartacam inşallah...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21

bir doğum yaptık haşatımız çıktı valla...4-5 bebek doğuranlar ne yapıyor bilmem...kasıklarım rahatsız bu aralar..üşüttüm mü bilmiyorum..doktora gitmeye korkuyorum ya..:26::26:

doktordan hemşireden herkesleri yabancılıyor ya...evet canım havalar ısınsın iyice öyle çıkartacam inşallah...

kız leyloş ikinciye hamile olmayasın buseye kardeş gelebilir

canım ihmal etme bi doktora görün

kız leyloş ikinciye hamile olmayasın buseye kardeş gelebilir

canım ihmal etme bi doktora görün

cevap veriyorum kesinlikle hayır..buseye henüz kardeş gelmiyor canım...üşüttüm sanırım saracım...eşim şimdiden gıcırdanmaya başladı ama erken daha...

cevap veriyorum kesinlikle hayır..buseye henüz kardeş gelmiyor canım...üşüttüm sanırım saracım...eşim şimdiden gıcırdanmaya başladı ama erken daha...

babalık hoşuna gitmiştir eniştemin bende ikiz istiyorum Allah kısmet ederse bi defadan büyütürüm diye

akşama ne pişirdin saracım?

hiç bişey yapmadım ama fırında patates yapacam dünden mercimek çorbamda var cacıkda yaparım pilava biraz ara verdik bu ara yanına ne yapabilirim bilmiyorum :26::26::26::26::26::26:

sen ne yaptın canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…