Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tamam o zaman anlaştık. tatlım saçlarına tatlıbadem yağı sürsene badem yağı saçı hem besliyo hem uzamasını sağlıyo

benim saçlarda felaket saracım ya...bakımsız kaldı valla...yaz gelsin kesecem bakalım..bu sene iş çok zaten..saçlar beni boğar yazın...

kızlarrrr ben çıkıyorum hastaneye gidecegim hazırlanmam gerekiyor dün şeker yüklemem yapıldı sonucunu alacagım inşallah güzel çıkmıştır kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

sabah sabah beni duygulandırdın kız leyloş çok sağol canım menim bütün güzel sözlerin için bende hepinizi seviyorum annelik tüm kadınlara çok yakışıyo ama bazıları malesef kıymet bilmiyo hergün tvlerde gazetelerde neler okuyoruz.

benim saçlarda felaket saracım ya...bakımsız kaldı valla...yaz gelsin kesecem bakalım..bu sene iş çok zaten..saçlar beni boğar yazın...

şu şampuanların bakım maskeleri varya onlardan kullansan belkim iyi gelir bide badem yağı çok iyi geliyo ama tatlı badem yağı

kızlarrrr ben çıkıyorum hastaneye gidecegim hazırlanmam gerekiyor dün şeker yüklemem yapıldı sonucunu alacagım inşallah güzel çıkmıştır kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

tamam canım kendine çok dikkat et gelincede sonucunu bize yaz muhakkak tamam mı bitanesi

güzel haberlerle gel bitanem..ben ve saram burda seni bekliyor olacaz...ben hamilelikte şeker problemi yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın o yüzden..diyet yüzünden yavrum karnımda kilo alamadı...inşallah seninki güzel çıkacak ben inanıyorum tatlım..

haklısın bitanem..Rabbim ilk başta insanları denermiş ben kuluma bunu vereyim bakalım değer kıymet biliyormu diye..bunların hepsi birer imtihan bitanem...bizim üst komşunun tek erkek evladı vardı..44 yaşlarındaydı 1 ay evvel vefat etti..kazadan..annesi akşam yine haykırıyordu yavrum diye..Allahım kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin..kadın bağırdıkça insan bir tuhaf oluyor..Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükleri yüklemesin ya...kimisi olur kıymet bilmez işte dediğin gibi saracım...Rabbimden asla ümidimizi kesmemeliyiz..Rabbim sanada nasip edecek ben inanıyorum bitanem...

buseye akşam ceviz ve fındık karıştırıp rondodan geçirdim..pekmezle ver dedim anneme..aklım onda acaba sevip yiyecekmi_? herşeyi yemiyor beni çıldırtıyor...

kızlar gelin çay içelim... saracım işe bişeyler getirdin mi yanında sende poğaca börek vardır mutlaka..çıkar ortaya çayla yiyelim..acıkmaya başladım kız..sabah az yedim geç kalıyorum diye...

amin canım Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin canım önemli olan bu

buseye akşam ceviz ve fındık karıştırıp rondodan geçirdim..pekmezle ver dedim anneme..aklım onda acaba sevip yiyecekmi_? herşeyi yemiyor beni çıldırtıyor...

hıııım enerji deposu fıdık ceviz pekmez tatlı seviyosa busecik bunuda sever hem vitamin alır hemde enerji

kızlar gelin çay içelim... saracım işe bişeyler getirdin mi yanında sende poğaca börek vardır mutlaka..çıkar ortaya çayla yiyelim..acıkmaya başladım kız..sabah az yedim geç kalıyorum diye...

sabah bende iki dilim kepek ekmeği ve az biraz da ev yapımı armut ve ayva reçeli birazda peynir yidim.bu arada reçellerimi kaynanam yapıyo çok güzel oluyo bende yapıyorum ama onunki gibim olmuyo.du sana benim yaptığım rçellerin resmini göstereyim eklentilede vardı sanırım.geçen ay reçel yapmaya merak sarsım portakal armut elma ayva reçelleri yaptım. sabah işe bişey getirmedim ama öğleden sonra getirecem ama du odacıyı çağırıp pastaneden poğaça ve simit aldırayım beraber yiyek.

amin canım Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin canım önemli olan bu

hıııım enerji deposu fıdık ceviz pekmez tatlı seviyosa busecik bunuda sever hem vitamin alır hemde enerji

evet canım..pekmez veriyordum..bir kere yalıyor hemen burnunu kaldırıyor yemem diyor sanki...labneyi seviyor yoğurtla karıştırıyorum...fazla bişey yemiyor..kilosu biraz düşük çıktı takipte canım çok sıkılıyor...

saol tatlım..ellerine sağlık güzel görünüyor valla...

tatlım sağlığı yerinde olsun kilosuna takılma kiloyu nasılsa alır bünyesi kuvvetli olsun yeterki

poğaçalar ve simitler geldiiiiiiiiiiiiii hani nerd çaylar leyla hanııııııım huuuuuuu bu arada resimdeki simit netten aşırma ama poğaçalar bizzat bana ait ev yapımı yani

Son düzenleme:
tatlım sağlığı yerinde olsun kilosuna takılma kiloyu nasılsa alır bünyesi kuvvetli olsun yeterki
annemde öyle diyorda işte annelik duygusu gelde anlat...geçenlerde kaynanam geldi eşime demiş bu çocuk çok zayıf demiş zaten benim canım burnumda...iyice moralim bozuldu..ama şu aralar sanırım biraz kilo aldı..annem iyi bakıyor sağolsun...

simidin kokusu geldi kız...buyrun çaylarrrrrrrrrrrrr

afiyet olsun caım menim

kaynananı boş ver annen doğru söylüyo önemli olan bünye kiloyu alır zaten ama yemeyen çocukla uğraşmak zordur Allah annenin yardımcısı olsun canım

leylacım saçlarımı çikolata kahveye boyatacam nasıl olur sence ben normalde sarışınım saçlarım şu andada röfleli ama bayağı bi uzadı ve dipler çıktı artık röfl yapmak istemiyorum düz boyayyım diyorum.sarışın ve açık tende çikolata kahve nasıl durur sence

kaynananı boş ver annen doğru söylüyo önemli olan bünye kiloyu alır zaten ama yemeyen çocukla uğraşmak zordur Allah annenin yardımcısı olsun canım
amin canım
kuaförüne sor canım..yakışır bence ama bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…