Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben çalışıyorum canım memurum söylemiştim bi ara demekki sen kaçırmışın tatlım :44::44::44::44::44::44::44::44: insan anne olunca bebkleri için herşeyi yapmak istiyo dimi tatlım

nerde çalışıyorsunuz memura hanım..sakıncası yoksa tabi ? hangi kurum?

bugün iş yok oturmaktan şiştim burda...ayyyyyyy saat 5 olsada kaçsam hemen...saracım iyiki sen varsın..yoksa bugün patlayacaktım burda ben...

bugün benimde işim yok havada güzel zaten canım hiç çalışmak istemiyo sende iyiki geldin valla hem haber almak hem seni görmek iyi geldi leyloşum

selam kızlar...saracım kırmızılar gelmemiş cok sevindim inş bebişten dolayıdır...49:

inşallah tatlım..zeloşu bende çok özledim..kardelen ne zaman gelecek acaba...onuda çok özledim...
oooooo kimleri görüyoruz,şerefler verdiniz efenim,buyrun,buyrunnn
kardelen arada uğruyo belki bugün gelir açıköğretim okuyo sanırım sınavlara hazırlanıyo
yok kız ne açıköğretimi,üni sınavına anca girdim,kazanırsam okicam inşallah
ama şu sıra ufaklık için hatim başladım,biraz seyrek gelirim heralde gene
ya leylacım ben bu aralar çok acıkmaya başladım günler uzadıya ondanmı bilmiyorum bundan sonra işe gelirken beslenme çantasımı hazırlasam ne yapsam
hayırdır inşallah,hamile olan öyle çok iştahlanıyo aslında
ben yumurtlama döneminde öyle bi iştahlıydım ki,eşim bana var sende bişey diyodu,o üste gördüğümü düşündü,o ay hamile kaldım işte

leyloş,sen alırsın bacım,usg cihazı da almayı planlıyodun sen,sen de o ay hamile kalmıştın diye hatırlıyorum
zeloş u ben de çok çok çok merak ediyorum,kardeşi giriyo kk ye ama özel mesajlarla sorduğumuz halde,hiç geri dönüp,ablam iyi bile demedi,çok üzülüyorum zeloştan haber alamadığıma
metuş iyiydi en son,ama ben de görüşmeyeli baya oluyo,rastlaşamıyoz,msn den,nasılsın iyimisin diye yazışıyoz arada,çevrimdışı yani
cadıcım yaaa,sormim dedim ama edemedim,sen yolladığım çizelgeyi mi beğenmedin,özele yolladığım adresi mi görmedin,ne bişey soruyosun,ne de eklemişin
beğenmediysen,istediğini tarif et,onu hazırlayım demiştin,gözden kaçırdın sanırım.

evet canin rahim buyuyo ve onlar yerlesiyor .... bende merak ediyorum ne yapiyorlar diye ... elimden geldiyi kadar dinleniyorum ...insalla tum arkadaslar geri gelir ve eskisi gibi senlenir burasi

canim gelmene cok sevindim... annelik iste birakipta ise gelmek zor olmali ... evet canim benim ikizlerde iyi biraz yamazlik yapiyorlar ama dok. normal diyo rahim buyuo ..AMINNNNNNNN insalla canim hepimizin bebekleri salikla buyusun ...ah ne tatli olmustur fotosu yokmu.... onu op bizim icin

canim benim olurmu cok beyendim elerine salik .... ama ben o konuda sanirim biraz beceriksizim beceremedim onu buraya yapistirmaya gulme sakin beceremedim iste .... sen nasilsin ne yapiyorsun bebis nasil benimkiler gibi yaramazlik yapiyormu

canim benim olurmu cok beyendim elerine salik .... ama ben o konuda sanirim biraz beceriksizim beceremedim onu buraya yapistirmaya gulme sakin beceremedim iste .... sen nasilsin ne yapiyorsun bebis nasil benimkiler gibi yaramazlik yapiyormu

cadıcım,niye güleyim canım
bak şimdi kendi profilini tıkla,orda hani cinsiyet,yok kan grubu,yok medeni haliniz falan yazıyo ya,altta çizelge yazıyo birde,çizelge yazan yerdeki kalemi tıkla,bi kutu açılcak,sana gönderdiğim adres var ya en sonda http ile başlayan,orayı kopyala ve o kutucuğa yapıştır,kaydet çıkcak,onu da tıklayınca işlem tamam

günaydın kızlarr nasılsınız geçmişebi gözattım sadece leyla gelmiş hoş geldin leylacım özlettin kendini nasılsın kızınıbüyütmüşsündür annesi

günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar

ben bugün itibarıyle kırmızı kartı yimiş bulunmaktayım ama sağlık olsun üzülmek yok yılmak yok yola devam artıkın önümüzdeki çalımalara bakıcaz.nede olsa kırmızılar varsa ümit de var dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…