boyat canım...değişiklik iyidir..benimde ihtiyacım var aslında..bende röfleliyim...
oh oh canım...yap valla sefan olsun...sende boyat beraber boyatak hadi ben bide kestirecem tam bi değişik olsun ama kısa yapmıyacam katlı kestircem.
biliyomusun ben canım sıkılınca kendimle uğraşırım böyle ya saçımı boyatırım ya alışveriş yaparım alış veriş yapınca stres atıyom
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
konuyu 3 üye 0 ziyaretçi okuyomuş ama üyeler leyla 21 ve sara 28 demekki biri hayalet üye bu hayalet senmisin kız yeter eğer öyleysen çık ortaya
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+
başbaşayız saracım..bende birazdan buseyi emzirmeye gidecem canım..öğleden sonra görüşmek üzere tatlişim...
tamam canım buseyi öp benim için
leylacım süt izni nasıl oluyo bana anlatırmısın inşallah bigün banada lazım olacakda günde kaç saat falan istediğin saatte kullanabiliyomusun:26::26::26::26::26:
öperim tabi canım benim...süt izni göreve başladığın tarihten itibaren 6 aky 3 saat ikinci altı 6 da 1,5 saate düşüyor..benim nisanda 1,5 saate düştü canım...doğum iznin bittikten sonra böyle oluyor...16 hafta doğum izni var biliyorsun..çok öptüm ben çıktım bebeğim....
hayırlısı olsun saracım,inşallah yeni ay,yeni umutgünaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar
ben bugün itibarıyle kırmızı kartı yimiş bulunmaktayımama sağlık olsun üzülmek yok yılmak yok yola devam artıkın önümüzdeki çalımalara bakıcaz. nede olsa kırmızılar varsa ümit de var dimi ama
harika bişey bu saracım ya...ellerine sağlık tatlışım...
hb kardelencim..evet canım insan evladı için herşeyi yapabilir yani..bu potansiyel tüm annelerde var diye düşünüyorum..
zeloşun kardeşi arzuydu galiba..niye geri dönüş yapmıyor anlamadım...acaba zeloş burayla tamamen ilişkisini koparmak istiyorda ondanmı yazmıyorlar...öyle bişey yapacağını hiç düşünmüyorum ama...şaşkınım yani...insan niye geri dönmezki?:26::26:
hb canım..büyüyor işte teyzesi ellerinizden öper..
inşallah öbür ay saracım...kırmızının olmasıda büyük bir nimet canım benim...ümit devam ediyor inşallah...
Allah razı olsun canım benim...inşallah herkes gelir..
hayırlısı olsun saracım,inşallah yeni ay,yeni umut
ya mesele tamamen ilişkiyi koparmaksa bile,artık gelmicekmiş,bunalmış falan demez mi bi insan,ya da bi gelip topiğe,ablamın hepinize selamı var ama gelemiyo denir,ya da zeloş bir iki günlüğüne bile arzu lara gitse o nun nickiyle girip bize yazıyodu,hatta bize şakalar yapıyodu,meselenin sadece net olmaması olduğunu düşünmüyorum.
umarım her şey yolundadır demekten başka da çaremiz yok malesef
oooooo kimleri görüyoruz,şerefler verdiniz efenim,buyrun,buyrunnn
yok kız ne açıköğretimi,üni sınavına anca girdim,kazanırsam okicam inşallah
ama şu sıra ufaklık için hatim başladım,biraz seyrek gelirim heralde gene
hayırdır inşallah,hamile olan öyle çok iştahlanıyo aslında
ben yumurtlama döneminde öyle bi iştahlıydım ki,eşim bana var sende bişey diyodu,o üste gördüğümü düşündü,o ay hamile kaldım işte
leyloş,sen alırsın bacım,usg cihazı da almayı planlıyodun sen,sen de o ay hamile kalmıştın diye hatırlıyorum
zeloş u ben de çok çok çok merak ediyorum,kardeşi giriyo kk ye ama özel mesajlarla sorduğumuz halde,hiç geri dönüp,ablam iyi bile demedi,çok üzülüyorum zeloştan haber alamadığıma
metuş iyiydi en son,ama ben de görüşmeyeli baya oluyo,rastlaşamıyoz,msn den,nasılsın iyimisin diye yazışıyoz arada,çevrimdışı yani
cadıcım yaaa,sormim dedim ama edemedim,sen yolladığım çizelgeyi mi beğenmedin,özele yolladığım adresi mi görmedin,ne bişey soruyosun,ne de eklemişin
beğenmediysen,istediğini tarif et,onu hazırlayım demiştin,gözden kaçırdın sanırım.
gunaydin kizlar ... ALLAH tum dualarinizi kabul etsin ...AMINNNNNNNNNNNNNNN
evet kardelencim bende sana katılıyorum tatlişim..ortada ne var zeloşla ilgili bilmiyorum ama umarım sağlığı yerindedir...hayırlısı olsun saracım,inşallah yeni ay,yeni umut
ya mesele tamamen ilişkiyi koparmaksa bile,artık gelmicekmiş,bunalmış falan demez mi bi insan,ya da bi gelip topiğe,ablamın hepinize selamı var ama gelemiyo denir,ya da zeloş bir iki günlüğüne bile arzu lara gitse o nun nickiyle girip bize yazıyodu,hatta bize şakalar yapıyodu,meselenin sadece net olmaması olduğunu düşünmüyorum.
umarım her şey yolundadır demekten başka da çaremiz yok malesef
aminnnnnnnnn cadıcımmmmmmm...gunaydin kizlar ... ALLAH tum dualarinizi kabul etsin ...AMINNNNNNNNNNNNNNN
aynen katılıyorum saracım...bizler onu sevdiğimiz için bu kadar merak ediyoruz..arzunun yaptığı tek kelimeyle ayıp yani...amin kardelencim sağol canım menim.yeni ay yeni döngü yeni umut dualarında benide unutma emi
ve zelal konusunda yazdıklarına aynen katılıyorum canım kendi evinde neti yoksa bile en azından arzulara gittiğinde bi selam verip iyi olduğunu söyleyebilirdi.umarım iyidir ve herşey yolundadır.bu kadar merak etmemiz onu sevdiğimizden özlediğimizden ama ben açıkçası sevgimizinde özlemimizinde artık karşılıklı olmadığını düşünmeye başladım.yinede o iyi olsunda hamiş olup bebeğini kucağına alsında gerisi önemli değil
buyrunnnnnnnnn benümmmmmmmmmmmmm....leyla huuuuuuuuu
evet kardelencim bende sana katılıyorum tatlişim..ortada ne var zeloşla ilgili bilmiyorum ama umarım sağlığı yerindedir...kendine ve oğlumuza iyi bak tamam mı kardelenim benim...canım arkadaşım..
aminnnnnnnnn cadıcımmmmmmm...
aynen katılıyorum saracım...bizler onu sevdiğimiz için bu kadar merak ediyoruz..arzunun yaptığı tek kelimeyle ayıp yani...
buyrunnnnnnnnn benümmmmmmmmmmmmm....işte geldim burdayımmmmmmmm..buseyi uyuttum bende o arada kestirmişim...geç kaldım işe...heheheheh nasılsın saracımmmmmmmm ?
hoşgeldin bitanem oooh iyi yapmışsın bazen öğlen uykusu çok iyi geliyo insana benimde canım uyumak istiyodu ama ben uyumadım onun yerine ne yaptıııııııııııııııım mutfağımı temizledimeşim öğlen yemeğine gelmedi arkadaşlarıyla takıldı bende iki yumurta kırıp çarçabuk yidim sonra fırınımı cifle sildim tezgahımı yıadım çaycımın içinde limontuzu kaynattım kireçleri gitsin diye bi baktım saat 1 i geçiyo apar topar üstümü dğiştim ve işe geldim bende bi,raz geç kaldım ama olsun boş ver şimdide çay söyledim çay içiyom gel bu seferde ben sana çay ikram edeyim yanında kek var .
Eki Görüntüle 384346
Eki Görüntüle 384347
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?