Sabırla Bebeğini Bekleyenler

boyat canım...değişiklik iyidir..benimde ihtiyacım var aslında..bende röfleliyim...

sende boyat beraber boyatak hadi ben bide kestirecem tam bi değişik olsun ama kısa yapmıyacam katlı kestircem.

biliyomusun ben canım sıkılınca kendimle uğraşırım böyle ya saçımı boyatırım ya alışveriş yaparım alış veriş yapınca stres atıyom

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

konuyu 3 üye 0 ziyaretçi okuyomuş ama üyeler leyla 21 ve sara 28 demekki biri hayalet üye bu hayalet senmisin kız yeter eğer öyleysen çık ortaya

oh oh canım...yap valla sefan olsun...

amin canım..hg yetercim nasılsın?

aboooooooooov nasılda bildim bu hayalet bizimli sevimli hayalet yeterimizmiş. hoşgeldin kıııııız nasılsın annen nasıl oldu eşin nasıl oldu :26::26::26::26::26::26:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+

başbaşayız saracım..bende birazdan buseyi emzirmeye gidecem canım..öğleden sonra görüşmek üzere tatlişim...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+

başbaşayız saracım..bende birazdan buseyi emzirmeye gidecem canım..öğleden sonra görüşmek üzere tatlişim...

tamam canım buseyi öp benim için

leylacım süt izni nasıl oluyo bana anlatırmısın inşallah bigün banada lazım olacakda günde kaç saat falan istediğin saatte kullanabiliyomusun:26::26::26::26::26:

tamam canım buseyi öp benim için

leylacım süt izni nasıl oluyo bana anlatırmısın inşallah bigün banada lazım olacakda günde kaç saat falan istediğin saatte kullanabiliyomusun:26::26::26::26::26:

öperim tabi canım benim...süt izni göreve başladığın tarihten itibaren 6 aky 3 saat ikinci altı 6 da 1,5 saate düşüyor..benim nisanda 1,5 saate düştü canım...doğum iznin bittikten sonra böyle oluyor...16 hafta doğum izni var biliyorsun..çok öptüm ben çıktım bebeğim....

hıııııı anladım canım sağol tamam hadi sen git busemizi bekletme karnını doyur güzelce onun sanada afiyet olsun canım

hayırlısı olsun saracım,inşallah yeni ay,yeni umut

ya mesele tamamen ilişkiyi koparmaksa bile,artık gelmicekmiş,bunalmış falan demez mi bi insan,ya da bi gelip topiğe,ablamın hepinize selamı var ama gelemiyo denir,ya da zeloş bir iki günlüğüne bile arzu lara gitse o nun nickiyle girip bize yazıyodu,hatta bize şakalar yapıyodu,meselenin sadece net olmaması olduğunu düşünmüyorum.
umarım her şey yolundadır demekten başka da çaremiz yok malesef

amin kardelencim sağol canım menim.yeni ay yeni döngü yeni umut dualarında benide unutma emi

ve zelal konusunda yazdıklarına aynen katılıyorum canım kendi evinde neti yoksa bile en azından arzulara gittiğinde bi selam verip iyi olduğunu söyleyebilirdi.umarım iyidir ve herşey yolundadır.bu kadar merak etmemiz onu sevdiğimizden özlediğimizden ama ben açıkçası sevgimizinde özlemimizinde artık karşılıklı olmadığını düşünmeye başladım.yinede o iyi olsunda hamiş olup bebeğini kucağına alsında gerisi önemli değil

Son düzenleme:

kardelencim inanki ben senin açıköğretim okuduğunu zannediyodum niyeyse öyle kalmış aklımda :44::44::44::44::44::44::44::44:inşallah üniv.sınavında daha güzel yerleri kazanırsın yeğenim uğurlu gelmiştir sana eminim

evet kardelencim bende sana katılıyorum tatlişim..ortada ne var zeloşla ilgili bilmiyorum ama umarım sağlığı yerindedir... kendine ve oğlumuza iyi bak tamam mı kardelenim benim...canım arkadaşım..
gunaydin kizlar ... ALLAH tum dualarinizi kabul etsin ...AMINNNNNNNNNNNNNNN
aminnnnnnnnn cadıcımmmmmmm...
aynen katılıyorum saracım...bizler onu sevdiğimiz için bu kadar merak ediyoruz..arzunun yaptığı tek kelimeyle ayıp yani...
leyla huuuuuuuuu
buyrunnnnnnnnn benümmmmmmmmmmmmm.... işte geldim burdayımmmmmmmm..buseyi uyuttum bende o arada kestirmişim...geç kaldım işe...heheheheh nasılsın saracımmmmmmmm ?

Son düzenleme:

hoşgeldin bitanem oooh iyi yapmışsın bazen öğlen uykusu çok iyi geliyo insana benimde canım uyumak istiyodu ama ben uyumadım onun yerine ne yaptıııııııııııııııım mutfağımı temizledim eşim öğlen yemeğine gelmedi arkadaşlarıyla takıldı bende iki yumurta kırıp çarçabuk yidim sonra fırınımı cifle sildim tezgahımı yıadım çaycımın içinde limontuzu kaynattım kireçleri gitsin diye bi baktım saat 1 i geçiyo apar topar üstümü dğiştim ve işe geldim bende bi,raz geç kaldım ama olsun boş ver şimdide çay söyledim çay içiyom gel bu seferde ben sana çay ikram edeyim yanında kek var .

oh iyi yapmışsın tatlım..eline sağlık...bende çay içiyorum..teşekkürler çay için sanada afiyet olsun şekercim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…