- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
benim tansiyonum hep düşüktü hatta aşırı düşük
geçen gün ölçtüğümde 13 e 7 ydi ilk defa bilemiyorum
minoset,parol ilk zamanlar çok kullandım ama çok fazla kullanmak istemiyorum
bir de acaba diyorum şekerden olur mu?
kocacım geldi öğlen bişey yedin mi diye sordu yok dedim kurtuluşum yok bana yemek verecek
prenses baş ağrısı konusu önemli tatlım..doktorum banada sormuştu..bende sinüzit olduğu için takip ediyordu ara ara...evde varsa minoset kullan..doktor başka ilaç vermez zaten..ama geçmiyorsa doktoruna söyle...
sara elbise giyyyyyy tatlım...yakışırrrrrrrrrrrr bacıma...
leylacım ben birazdan ıkacam biraz işlerim var canım akşam gelebilirsen gel sohbet edek olurmu
tamam tatlım sen çık...sana kolay gelsin..akşam için söz veremem.çünkü buse bütün vaktimi alıyor..akşam annem dinleniyor ben bakıyorum o yüzden...gelmeye çalışırım buse hanımı uyatabilirsem...
ecede gelmedi ne yaptı acaba..merak ettim onu...eceeeeeeeeeeeeeeeeeee çabuk gel seni bekliyorum tatlım..
eceyi bende merak ediyorum inşallah sonuçları temiz çıkar.
hadi ben kaçtım canım sana iyi tatiller buseyi öp benim yerime byyyyyyyy
evet canım gebelik şekerim var
şeker varmı sende tatlım_?
yemek önemli canım yemeğini ihmal etmeyeceksin sen yiyeceksinki bebeğin besleneceksin
inşallah canım..şeker eziyet insana özellikle hamileyken...inşallah temiz çıkmıştır ecemin sonuçları...sanada iyi tatiller canım...hafta sonu giremezsem pazartesi görüşürüz canım...byyyyyyyyyyyyyyy
evet canım gebelik şekerim var
diyet ederken yiyebileceklerimi de canım istemiyor
inş bebeğim besleniyordur
canım benim sende bendenmişsin desene...canını sıkma hiç ...bebeğin mutlaka besleniyordur..doktorun gelişimine göre kalori miktarını yazıyordur..diyetisyenin dediklerini harfiyen yapki bebiş kilo alsın...ihmat etme...Allah korusun şeker bebeğe geçerse şeker hastası olarak doğar...mutlaka diyete göre ye ihmal etme..canın istemesede kendini zorla tamam mı prensesim...onun eziyetini ben iyi bilirim...yaşayan biri olarak canım...Allah kolaylık versin...
ya bişey sorcam şimdi ben 15 gün diyet yaptım sonra şekerim normal çıktı yine de o kadar sıkı diyet yapmalımıyım?
doktorun ne dedi...benim her gittiğimde sınırı geçmiş oluyordu.bilemiyorum canım..doktoruna bir sor istersen..yanlış yönlendirme yapmayayım seni...
dr um tatlıdan hamur işinden uzak dur ve yine de dikkat et dedi...........
ama ben o kadar sıkı tutmuyorum inş yine çok yükselmez
bir de hatırlıyor musun ilk değein kaç çıkmıştı?
inan hiç hatırlamıyorum..ama sınırı biraz geçmişti..benim doktorum çok pinpirikliydi..en ufak şeyi sorun yapıyordu kadın ya..benim gözümü çok korkuttu..beni diyetisyene gönderdi..şeker bebeğe geçerse öbür boyu çekersin dedi...ben varya bir pilav yesem hemen yükseliyordu..sen yinede ara ara şekerini ölç.kendini takip et canım..bu iş önemli gevşek tutma...
evde kendin mi ölçüyordun şekerini?
inş daha fazla dikkat edeyim
evet canım evde devamlı ölçüyordum..ama evde hep düşük çıkıyordu şekerim..sadece pilav falan yersem yükseliyordu hemen...hastaneye kontrole gittiğimde yüksek çıkıyordu..doktora dedim ben buraya geldiğimde stresten yükseliyor sanırım dedim..beni strese sokuyorsunuz siz dedim..kadın güldü olabilir dedi..hastane insanı strese sokuyor...evdeki ölçümlerimi gösterdim..hepsi düşük ama sen dikkat ettiğin için böyledir dedi..dikkat etmezsen yükselir dedi...doğum yaptığım sabahda ölçüm yapıldı..şeker benimde bebeğinde çok şükürki normaldi...dünyalar benim oldu...diyetin önemi bu tatlım..sen sen ol dikkat et...hafife alma olurmu..nacizene bir abla tavsiyesi yaşını bilmiyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?