slm kızlar geçmişe hiç bakamadımmm bi gelişme varsa bana bildirinnn.
leylacım nasılsın uzun zamandır görüşemedikkk annelik nası gidio
merhaba maonyacım nasılsın canım
iyi olmaya çalışıyorum cnmm sıkıntılarım hiç bitmiooo.sana anlattım sıkıntılarım devam edioooo
günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu hafta sonları
günaydın saracım sanada hayırlı hafta sonlarııı canım dün akşam hast geldikten sonra girdim nete ama canımçok sıkkındı yazmak istemedim şeker yüklemem çok yüksek çıktı moralim çok bozuktu
günaydın saracım sanada hayırlı hafta sonlarııı canım dün akşam hast geldikten sonra girdim nete ama canımçok sıkkındı yazmak istemedim şeker yüklemem çok yüksek çıktı moralim çok bozuktu
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar erkek spermleri için tablet kullanan varmı aranızda
o ne kız :26::26::26::26::26::26::26:
tşkr ederim canımm aminnnnececim geçmiş olsunnn tatlım.rabbim acil şifalar versin
üzülme canım hamilelikte olabiliyo böyle leylanında yüksekti diyetine dikkat edince bişey olmuyo üzülme
ginseng l-argingmi ne bide o tür tabletleri
tşkr ederim canımm aminnnn
evet saracım leylada çok çekti biliyorum hatta diyet yüzünden bebişini besleyemedigini söylemişti aynı olmaktan korktugum için canım sıkıldı saolsun komşularım fazzla kötü bişi olmadıgını canımı sıkmaya degmeyecegini söyldiler hayırlısı artık pazartesi bi daha yapılacak test bakalım o zaman ne çıkacak sonuçlarım
hoşgeldin kardelencim nasılsın canım bende bu sabah eşim için erken uyandım kahvaltı hazırladım hazırlamışken bende yedim onunlaburada hava çok güzel orada nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?