Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kızlar geçmişe hiç bakamadımmm bi gelişme varsa bana bildirinnn.

leylacım nasılsın uzun zamandır görüşemedikkk annelik nası gidio

günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu hafta sonları

günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu hafta sonları

günaydın saracım sanada hayırlı hafta sonlarııı canım dün akşam hast geldikten sonra girdim nete ama canımçok sıkkındı yazmak istemedim şeker yüklemem çok yüksek çıktı moralim çok bozuktu

üzülme canım hamilelikte olabiliyo böyle leylanında yüksekti diyetine dikkat edince bişey olmuyo üzülme

hoşgeldin kardelencim nasılsın canım bende bu sabah eşim için erken uyandım kahvaltı hazırladım hazırlamışken bende yedim onunla burada hava çok güzel orada nasıl

ececim geçmiş olsunnn tatlım.rabbim acil şifalar versin

ececim geçmiş olsunnn tatlım.rabbim acil şifalar versin
tşkr ederim canımm aminnnn
üzülme canım hamilelikte olabiliyo böyle leylanında yüksekti diyetine dikkat edince bişey olmuyo üzülme

evet saracım leylada çok çekti biliyorum hatta diyet yüzünden bebişini besleyemedigini söylemişti aynı olmaktan korktugum için canım sıkıldı saolsun komşularım fazzla kötü bişi olmadıgını canımı sıkmaya degmeyecegini söyldiler hayırlısı artık pazartesi bi daha yapılacak test bakalım o zaman ne çıkacak sonuçlarım

canını sıkma tatlım senin üzülmen bebişinide etkiler unutma bide şeker üzüntüyle daha çok yükselir yapman gereken tek şey diyet uygulamak hamileliğin bitince şekerde gidecek bu geçici bi durum ve genellikle hamilelerin başına geliyo canım kalbini ferah tut tatlım

hoşgeldin kardelencim nasılsın canım bende bu sabah eşim için erken uyandım kahvaltı hazırladım hazırlamışken bende yedim onunla burada hava çok güzel orada nasıl

ben de hazırladım ama onla yemedim saracım,nete takılınca kaldım,burdan kalkınca da uyumak istedim,az biraz kestirmiş oldum
yazdığını görmemişim

ececim 100 lük te de yüksek çıkarsa o zaman diyet veriyolar canım,50 lik le kesin sonuç koymuyolar
hem diyetle çaresi var,bu kadar stres yapmamalısın,oğluşuna zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…