kızlar beta hcg 416 çıktı ben şimdi kesin hamile miyim? şoktayım.
evet tatlım kesin hamilesin gözün aydın Allah sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin tatlım ne zamandır bekliyodun günün kaç gün geçmişti
cenazeye gidicem yine cnmmm orda kısmetimde ne varsaaamaonyam akşama sen ne yapıyosun yemeye
bende sarmısaklı yoğurdun içine azıcık mayonez koyarım öyle yaparımtatlım menim rus salatasına garnitürde giriyo marul ve mor lahana girmiyo bikerem yaaaaa ben mayonez ağır oluyo diye sarımsaklı yoğurt katıyorum daha güzel oluyo.sen gel ben sana çok güzel yemekler yaparım tatlıcım
kızlar beta hcg 416 çıktı ben şimdi kesin hamile miyim? şoktayım.
cenazeye gidicem yine cnmmm orda kısmetimde ne varsaaa
bende sarmısaklı yoğurdun içine azıcık mayonez koyarım öyle yaparım
kesin hamileisn cnm hayırlı olsun darısı saraya bana ve bütün bekleyenlere olsun
2 gün gecikmiştim aslında ben ağrıdan dolayı gittim sanırım gene iltihap var diye düşündüm. bu ay ümidimi kesmiştim o yüzden ihtimal vermedim hatta doktor adet söktürücü yazdı ben kan testi istedim garanti olsun diye ve şimdi kan tahlilinden bet hcg 416 çıktı. inşallah bir aksilik olmaz dış gebelik falan olmaz de mi? çok heyecanlıyım................... bebeğime doğana kadar 416 dicem.. lütfen dua edin.
kesin hamileisn cnm hayırlı olsun darısı saraya bana ve bütün bekleyenlere olsun
kızlar ben çıkıyorum görşmek dileğiyleeeeeee
inşallah tüm bekleyenlerin başına.. hayırlısı olsun dileyen herkesin bebişi olsun kimse ümidini kesmesin aniden oluyor bu iş acele yok
günaydın kızlar
uyandım bir daha da uyuyamadım
zaten gece uyuyabildiğim nadir gecelerdendi
dün bebeğimin biraz ihtiyaçlarını aldık
arabası karyolası ve bir sürü el kadar şey
Rabbim kullanmayı nasip etsin
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, caadi+
cadııııııııı slm canımmmmmmmm...nasılsın?
iyim canim sen nasilsin Buse nasil
saol canım..buse bu gece yine zor uyudu..uyumak istemiyor..gündüz çok uyumuş..gecede oynayın benimle diyor..sabah işe gelirken uyuyordu...valla bende biraz rahatsızım..şimdi doktor sitesine şikayetlerimi yazdım bakalım doktor ne cevap verecek..onunla uğraşıyordum..ayaklarım buz gibi ayakkabının içinde..kendimi üşüttüm galiba..kasıklarım ağrıyor ya...hiç keyfim yok..
teşekkür ederim canım..sende kendine ve ikizlere iyi bak annesi...cok cok gecmis olsun canim ...dikat et kendine aslinda havalar tam kandiriyo insani bakiyoruz gunes cikmis ince giyiniyoruz ama biraz uzun sure kalinca disarda usuyoruz ..dikat et canim etrafta salginmi var ne herkez hasta burda ....
saol kardelencim...önemli değil tatlişim...selam kızlar
cadıcım yaa,sen takvim ekleyene kadar ikizler doğcak he
eğer senin için mahzur yoksa,bana özelden şifreni yolla,ben ekleyim,sonra değiştirirsin şifreni
tabi bu sadece bi teklif,kendinin bileceği bişey sonuçta
leylacım geçmiş olsun canım,dikkat et kendine
ay sana koskoca haftasonu bi cevap bile yazamadım,kusura bakma olar mı
merhaba kızlar sabah çok yoğundum gelemedim.
leylacım çok geçmiş olsun canım
cadıcım iyi olmanıza sevindim
prensesim bebişine aldıklarınızı güle güle kullanın canım
edan kız o ne öyle korkunç bişey sende bakma öyle şeylere :18::18::18::18::18::18::18:
kardelencim nasılsın canım
teşekkür ederim canım..sende kendine ve ikizlere iyi bak annesi...
saol kardelencim...önemli değil tatlişim...umarım sende bebişte iyisindir...görüşemez olduk..hatim yapıyorsun sanırım..dualarına beni ve yavrumuda kat bitanem...Allahım kabul eylesin..benim annemde hatime başladı..hergün okuyor...
saol saracım...doktor sorumu cevaplamış..idrar tetkiki yaptır demiş...başka siteyede yazdım bakalım ne diycek doktor...fazla yoğun olma kendini özletme tatlişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?