Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iki dakka ekran boşta kalsa hemen bu site atıyor insanı yaaa...kapalı gibi gözüküyor... ne gıcık bir durum...

aynen canım cennet anaların ayağı altında.analrımızın hakkını asla ödeyemeyiz.yatıp kalkıp ellerini aykalarını öpsek yine ödeyemeyiz.

leyla huuuuuuuuuuu nerdesin men çok acıktım ya öğlene ne yemek var leyloşum

hııııııııııı anladım canım tamam sana iyi sohbetler müdürenle

saol tatlım..şimdi çıktı yeni yalnız kaldım...sabah beri su içe içe enfeksiyon gitsin diye..bir su bir lavabo öldüm burda... bu şekilde beni rahatlatıyor ama temizliyor su sanırım...yemek annem ne yaptıysa ona talim edecem tatlım..akşamdan kalanlarla idare ederim eğer yapmadıysa...kız uyandıysa yamamamıştır..akşam 10,30 ta girdim sen yoktun..buse uyanınca çıkmak zorunda kaldım...gecede uyamak bilmedi..en son baygın vaziyette eşimle elimizde salladık...gece yine pert olmuştum valla..

hakılsınız kızlarrr ama zaten diğerleir çok sıkı fıkı madem beni aşalıolar nie çağırıolarrr ve nie bana gelmek istiyolar ben hiç armaıyrm onlar arıo beniiii.zaten bende ezik olmaıdmı kendileri gibi oldumu ama kendiler gibi şımarık olmadımı göstermek istiyorummm kendilerine çabam o yüzdenoffff akıllısı beni bulmazzz

hıııım anladım canım.ben dün gece rahatsızdım tv izlerken kanapede uyuya kalmışım tatlım. kıyamam buseciğe ya gündüz uykusunu alınca gecede uyumak istemiyo demekki bende dün patlıcan kebabı kuş üzümlü pirinç pilavı ve mercimek çorbası yapmıştım öğlenede var ama akşama ne yapayım bilmiyorum

o tür insanlar hiçbirşeyden anlamaz tatlım..boşuna kendini yorma...gözümde canlandırabiliyorum..valla oldum olası öyle insanlardan hep kaçmışımdır...onlar içinde canını sıkma..en güzel çözüm onlara karşı soğuk durup kendini aralarından azletmendir..nacizane fikrim..ben öyle insanlara bir bardak çay bile vermem...

canım seni anlıyorum ama inan bana bi insana bişeyi ne kadar anlatırsan anlat o kişinin anlayabildiği kadarını anlatırsın daha fazlasını anlamaz çünkü kapasitesi yetmez.o yüzden kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin senin değerini sevenler zaten biliyodur.oda sana yetmeli bence alaycı insanları küçümseyen kibirli insanlarla görüşmek sana bişey katmadığı gibi senden bişeyler götürür.onlar aradığında mesafeni koru bi iki yüz verme ciddi dur bi daha aramazlar belkide onlar senin bu çabanın farkında oldukları için seni arayıp seni üzmek istiyolar kimseye bu zevki yaşatma.bırak onlar kendi çöplüklerinde yuvarlansınlar.

aynen canım ya benim evime gelen benim için gelmeli beni sevdiği bana değer verdiği için.yoksa hiç işim olmaz öyleleriyle. hiç tahammül edemem valla veririm ağızlarının payını otururlar yerlerine

ooooo leylicim sen buralara uğrarmıydın nasılsın bakalım oğluşun nasıl hamilelik nasıl gidiyo

günaydın tatlım nasılsın

hoşbuldukk teyzoşlarrr.. çok şükür oğlum da ben de iyiyiz... Pazartesi ayrıntılı ultrasona girdik.çok şükür herşey yolundaymış.Oğluşum 10 gün önde gidiyormuş..... Amniyosentez kültür sonucumuzda temiz çıktı. Allahıma şükürler olsun...

Sizler nasılsınız? ben genelde 2012 tüp bebek günlüğümüz formundayım.... bu arada zelalden haber var mıı??

sonuçarının temiz çıkmasına ve sen,nde bebeğininde iyi olmanıza sevindim leylicim.arada bizede uğrada haberlerini ver canım zelalden bi haberimiz yok malesef

aynen canım ya benim evime gelen benim için gelmeli beni sevdiği bana değer verdiği için.yoksa hiç işim olmaz öyleleriyle. hiç tahammül edemem valla veririm ağızlarının payını otururlar yerlerine
aynen canım...
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr
biz iyiyiz yetercim..sen nasılsın bakalım?

senin adına çok sevindim tatlım..umarım herşey daima hep böyle yolunda giderde yavrunu sağlıkla kucaklarsın inşallah leylim...

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasılsın tatlişimmmmmmmmmm....

burdayım canım ya baktım kimseyok bende topik topik geziyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…