sorma saracım yaaa..valla ağrım o kadar fazlaydıydi bir ara dedim apandis falanmı Allahım esirgesin...çok korktum yani..dikkat ediyorum..tamamen geçmezse doktora gidecem...kaç gündür elden ayaktan düştüm..yemekleri bile annem yapıyor..evle uğraşıyor birde buse hanım...kadın helak oldu..ben hastayım diye banada kıyamıyor..ALLAHIM RAZI OLSUN TÜM ANNELERDEN...HAKLARI ÖDENMEZ YA...MÜMKÜN DEĞİL YANİ..Peygamber efendimiz boşuna dememiş cennet anaların ayağı altındadır diye...
tuğbacımmmmmmm böyle insanlarla görüşme canım..onu bunu inceleyen insan bana değil demekki beni incelemeye geliyor..hiç haz etmem öyle şeyleri ve o tür insanlardanda uzak dururum...gıcık olurum böyle şeye...hayatta tahammül etmem..hayatımı kimseye göre yönlendirmem aslaaaaaaaaaaaaaaaaa....bence hemen alakanı kes onlarla...
iki dakka ekran boşta kalsa hemen bu site atıyor insanı yaaa...kapalı gibi gözüküyor...ne gıcık bir durum...
haklısın canım...aynen canım cennet anaların ayağı altında.analrımızın hakkını asla ödeyemeyiz.yatıp kalkıp ellerini aykalarını öpsek yine ödeyemeyiz.
bende bu kız niye mesaj yazıp kaçıyo diyorum sitenin azizliğine uğruyomuşsun demekki
leyla huuuuuuuuuuu nerdesin men çok acıktım ya öğlene ne yemek var leyloşum
yavyummmmmm müdüre hanım yanımda ekrana bakıyor fazla yazamıyorum..idare et..müdürle sohbetteyim..
hııııııııııı anladım canım tamam sana iyi sohbetler müdürenle
leyla huuuuuuuuuuu nerdesin men çok acıktım ya öğlene ne yemek var leyloşum
ablanlar haklı canım neden bile bile kendine eziyet ediyosun madem bu kadar gıcıklar niye görüşüyosun böyle bi mecburiyetinmi var tatlım tansiyonun düşürecek kadar kötüler böyle insanlarla görüşme sağlığpından daha önemli değiller ya.
pasta börek kolay ben müsait olunca bildiğim tarifleri sana yazarım canım.ama kendini düşün ve kendine bu kadar eziyet etme lütfen
sorma saracım yaaa..valla ağrım o kadar fazlaydıydi bir ara dedim apandis falanmı Allahım esirgesin...çok korktum yani..dikkat ediyorum..tamamen geçmezse doktora gidecem...kaç gündür elden ayaktan düştüm..yemekleri bile annem yapıyor..evle uğraşıyor birde buse hanım...kadın helak oldu..ben hastayım diye banada kıyamıyor..ALLAHIM RAZI OLSUN TÜM ANNELERDEN...HAKLARI ÖDENMEZ YA...MÜMKÜN DEĞİL YANİ..Peygamber efendimiz boşuna dememiş cennet anaların ayağı altındadır diye...
tuğbacımmmmmmm böyle insanlarla görüşme canım..onu bunu inceleyen insan bana değil demekki beni incelemeye geliyor..hiç haz etmem öyle şeyleri ve o tür insanlardanda uzak dururum...gıcık olurum böyle şeye...hayatta tahammül etmem..hayatımı kimseye göre yönlendirmem aslaaaaaaaaaaaaaaaaa....bence hemen alakanı kes onlarla...
saol tatlım..şimdi çıktı yeni yalnız kaldım...sabah beri su içe içe enfeksiyon gitsin diye..bir su bir lavabo öldüm burda...bu şekilde beni rahatlatıyor ama temizliyor su sanırım...yemek annem ne yaptıysa ona talim edecem tatlım..akşamdan kalanlarla idare ederim eğer yapmadıysa...kız uyandıysa yamamamıştır..akşam 10,30 ta girdim sen yoktun..buse uyanınca çıkmak zorunda kaldım...gecede uyamak bilmedi..en son baygın vaziyette eşimle elimizde salladık...gece yine pert olmuştum valla..
hakılsınız kızlarrr ama zaten diğerleir çok sıkı fıkı madem beni aşalıolar nie çağırıolarrr ve nie bana gelmek istiyolar ben hiç armaıyrm onlar arıo beniiii.zaten bende ezik olmaıdmı kendileri gibi oldumu ama kendiler gibi şımarık olmadımı göstermek istiyorummm kendilerine çabam o yüzdenoffff akıllısı beni bulmazzz
hakılsınız kızlarrr ama zaten diğerleir çok sıkı fıkı madem beni aşalıolar nie çağırıolarrr ve nie bana gelmek istiyolar ben hiç armaıyrm onlar arıo beniiii.zaten bende ezik olmaıdmı kendileri gibi oldumu ama kendiler gibi şımarık olmadımı göstermek istiyorummm kendilerine çabam o yüzdenoffff akıllısı beni bulmazzz
o tür insanlar hiçbirşeyden anlamaz tatlım..boşuna kendini yorma...gözümde canlandırabiliyorum..valla oldum olası öyle insanlardan hep kaçmışımdır...onlar içinde canını sıkma..en güzel çözüm onlara karşı soğuk durup kendini aralarından azletmendir..nacizane fikrim..ben öyle insanlara bir bardak çay bile vermem...
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr
ooooo leylicim sen buralara uğrarmıydın nasılsın bakalım oğluşun nasıl hamilelik nasıl gidiyo
günaydın tatlım nasılsın
öyle galiba saracım..dün 15,30 da dayanamadım müdürden izin alıp eve gittim..oturamıyordum valla ağrıdan...şuan iyiyim çok şükür..eve gittim ayaklarımı falan ısıttım...bugün biraz daha iyiyim...suyu çok içmeye çalışıyorum ama fazlasıda mide bulandırıyor..
hemen boşaltıyoyummmmmmmm...
hg leylicimmmmmm..umarım sen ve oğluşun iyisinizdir tatlım...
hoşbuldukk teyzoşlarrr.. çok şükür oğlum da ben de iyiyiz... Pazartesi ayrıntılı ultrasona girdik.çok şükür herşey yolundaymış.Oğluşum 10 gün önde gidiyormuş..... Amniyosentez kültür sonucumuzda temiz çıktı. Allahıma şükürler olsun...
Sizler nasılsınız? ben genelde 2012 tüp bebek günlüğümüz formundayım.... bu arada zelalden haber var mıı??
aynen canım...aynen canım ya benim evime gelen benim için gelmeli beni sevdiği bana değer verdiği için.yoksa hiç işim olmaz öyleleriyle. hiç tahammül edemem valla veririm ağızlarının payını otururlar yerlerine
biz iyiyiz yetercim..sen nasılsın bakalım?nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr
hoşbuldukk teyzoşlarrr.. çok şükür oğlum da ben de iyiyiz... Pazartesi ayrıntılı ultrasona girdik.çok şükür herşey yolundaymış.Oğluşum 10 gün önde gidiyormuş..... Amniyosentez kültür sonucumuzda temiz çıktı. Allahıma şükürler olsun...
Sizler nasılsınız? ben genelde 2012 tüp bebek günlüğümüz formundayım.... bu arada zelalden haber var mıı??
aynen canım...
biz iyiyiz yetercim..sen nasılsın bakalım?
senin adına çok sevindim tatlım..umarım herşey daima hep böyle yolunda giderde yavrunu sağlıkla kucaklarsın inşallah leylim...
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanasılsın tatlişimmmmmmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?