Sabırla Bebeğini Bekleyenler

güzel de erkek işte naparsa yapsın beğenmiyorum kırmakta istemiyorum ama en azından az çok temizleniyor

karışma kız en,şteme sana yardım edi,yo daha ne yapsın doğumdan sonra istediğin gibi yaparsın temizliğini şimdi bugünlerin tadını çıkar bence

karışma kız en,şteme sana yardım edi,yo daha ne yapsın doğumdan sonra istediğin gibi yaparsın temizliğini şimdi bugünlerin tadını çıkar bence

prensesim benim çıkmam gerek akşam görüşürüz olurmu canım

zaten karışmıyorum aman diyorum o kada yaptım birazda ev kirli kalsın ama artık çok gözüme batıyo......
tamam canım inş akşam gelmeye çalışırım

CANLAR NASILSINIZZZ herkesler iyimiiiii çok yorucu bir gündü benim için şimdide yemek hazırlayacağım ama size bir slm vereyim dedimm

Bugün çok yorucu bi gündü okulda çocuklarım bi hayli yordu beni, eşimin işten gelmesini bekliyorum hala, çok acıktım ama onsuz yemek yemek de istemiyorumm :100:

Son düzenleme:
öyle galiba saracım..dün 15,30 da dayanamadım müdürden izin alıp eve gittim..oturamıyordum valla ağrıdan...şuan iyiyim çok şükür..eve gittim ayaklarımı falan ısıttım...bugün biraz daha iyiyim...suyu çok içmeye çalışıyorum ama fazlasıda mide bulandırıyor..
leylaaaaaaaaaaaaaa mesaj kutunu boşalt lütfen
hemen boşaltıyoyummmmmmmm...
iyiii gecelerr kızlarrrr nasılsınızzz?

hg leylicimmmmmm..umarım sen ve oğluşun iyisinizdir tatlım...

günaydın canım çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım noldu bize ya bi idrar yolları enfeksiyonu eksikti oda oldu tam oldu

ooooo leylicim sen buralara uğrarmıydın nasılsın bakalım oğluşun nasıl hamilelik nasıl gidiyo

günaydın tatlım nasılsın

soal tatlım iyiyim sen nasılsın.

dün çok gıcık insanlarla bi aradaydım kndini beğenmiş insnalarla çok morelim bozulduuu sabaha kadar uyuyammaadım tansiyonum 10 5e düşmüş başım ağrıdı.
2hafta sonra bize gelecekler onlar gelmeden evin bi kaç eksiği var onları alıcam evi düzenliyrm çarşıya çıkıcam birazdan ne pasta yapsam ne yemek yapsam die düşünüyrm herşeyi eleştiriolar.gitmeyince yabani gibi oluosun ablamlar bu kadar stres olucana gitme görüşme diolarrrrkendimi biraz aşalanmış hissettim dün offffff değişik pasta börek bilen varsaaaa yazsın bana .şu kokoşlar gelmeden halletmem lazım herşeyi,,

Son düzenleme:

ablanlar haklı canım neden bile bile kendine eziyet ediyosun madem bu kadar gıcıklar niye görüşüyosun böyle bi mecburiyetinmi var tatlım tansiyonun düşürecek kadar kötüler böyle insanlarla görüşme sağlığpından daha önemli değiller ya.

pasta börek kolay ben müsait olunca bildiğim tarifleri sana yazarım canım.ama kendini düşün ve kendine bu kadar eziyet etme lütfen

günaydın canım çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım noldu bize ya bi idrar yolları enfeksiyonu eksikti oda oldu tam oldu
sorma saracım yaaa..valla ağrım o kadar fazlaydıydi bir ara dedim apandis falanmı Allahım esirgesin...çok korktum yani..dikkat ediyorum..tamamen geçmezse doktora gidecem...kaç gündür elden ayaktan düştüm..yemekleri bile annem yapıyor..evle uğraşıyor birde buse hanım...kadın helak oldu..ben hastayım diye banada kıyamıyor..ALLAHIM RAZI OLSUN TÜM ANNELERDEN...HAKLARI ÖDENMEZ YA...MÜMKÜN DEĞİL YANİ..Peygamber efendimiz boşuna dememiş cennet anaların ayağı altındadır diye...
tuğbacımmmmmmm böyle insanlarla görüşme canım..onu bunu inceleyen insan bana değil demekki beni incelemeye geliyor..hiç haz etmem öyle şeyleri ve o tür insanlardanda uzak dururum...gıcık olurum böyle şeye...hayatta tahammül etmem..hayatımı kimseye göre yönlendirmem aslaaaaaaaaaaaaaaaaa....bence hemen alakanı kes onlarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…