ohhhhhh tertemiz olmuşsun saracım..maşallah canım...amma hamaratsın ve hızlısın yav...çay için tşk canım..bende burda içiyorum gel beraber olsun...geldim bileeeeyemeğimi yidim saçlarımı yıkadım sabah yıkayamamıştım geç uyandığım için şimdide çay söyledim gelin beraber içelim
gittigiidyorda çor pahalı..hepsi burdaya bakacam şimdi...hepsi buradaya baksana orada ucuz oluyo bu tür şeyler
ivit kalp kalbe karşıymış leyloşum
ohhhhhh tertemiz olmuşsun saracım..maşallah canım...amma hamaratsın ve hızlısın yav...çay için tşk canım..bende burda içiyorum gel beraber olsun...
gittigiidyorda çor pahalı..hepsi burdaya bakacam şimdi...
aynennnnn şekerimmmmmm
teşekküy edeyim canım napiyim kız çalışan bayan olunca herşeye pratik çözümler bulmak ve her an herşeye yetişmeye proğramlanıyosun sanki anlarsın sen halimden
anlıyorum canım...çalışan bayan olmak çok zor gerçekten...insan bazen nereye yetişeceğini bilmiyor...
canım öğleyin danone yoğurt aldım ufaklardan 2 tane..2 tanede danette puding aldım muzlu...seviyor o tür şeyleri belki yer..danette %80 süt zaten...geliştiriyor bebişi...bahçenizin olması ne güzel canım ya...bencede ekebilirsin herşeyin doğalı bende senin gibi düşünüyorum...kuşburnu sormayı unutmuşum ya...saracım alerji falan dedi korktum bende...sormadım..selam kızlar.
leylacım kuşburnunu hazır alıyodum.olcanın falan vardı sanırsam?bide danoneler bana pek güven vermiyo nacizane fikrim.evde kendin doğal yoğurdu bişiylerle tatlandırsanda olur.meyve püresi yapıp karıştırabilirsin yoğurtla.
pazara gittim geldim.meyvelerin en şekilsizlerini seçtim.en iyisi en doğalı onlarmış ya.küçük küçük kara sarı muzlar falan:)gerçekten tadı falan çok güzel.genelde sebzeler meyveler buraların köylerinden geliyo zaten o konuda biraz şanslıyım.bu arada yalovada oturuyorum.bide kendi bahçemiz var.bu sene bişeyler ekmeye heves ettim.ama daha tohum alamdım
bu arada leyla mama sandalyesi almayı düşünüyosun sanırım,nerde oturuosun bilmiyorum ama özdileklerden birine yakınsan,dün gördüm indirime girmiş bi kaç çeşit gelmiş 99 liraya bitane çok hoşuma gitmişti.bebeğim yok ama benim bile alasım gelmişti yani..
hg ikizlerin annesi....kizlar ben geldim
nerde oturuyosun bursa izmit falanmı,özdilek oralarda var bildiğim kadarıyla:44:
buseye kim bakıyo,sensizliğe kolay alıştımı?hem çalışıp hem bebek büyütmek zordur dimi.
hg ikizlerin annesi....
hayır tatlım ankaradayım...buseye annem bakıyor...evet çok zor gerçekten..başlarda zor olmuştu ama artık ikimizde alıştık tatlım...
hg ikizlerin annesi....
hayır tatlım ankaradayım...buseye annem bakıyor...evet çok zor gerçekten..başlarda zor olmuştu ama artık ikimizde alıştık tatlım...
evet canım haklısın...annemin hakkı ödenmez yani...ne güzel annen bakıyo gözün arkada kalmaz en azından şanslısın.
hos bulduk canim Buse hanim ne yapiyor iyi mi
hg ikizlerin annesi....
betülcüm ya sen mama sandalyesi kullandın mı?kullanışlımı acaba..kızım orda durur mu bilemiyorum..hareketli maşallah...sıkıya hiç gelemiyor..yürüteçte bile bir oraya bir oraya koşturuyor...alıp almamakta kararsızım yani..sence ne yapsam...bir fikir plsssssss:26::26::26:
prenssesssssssss hg tatlişimmmmmmmmm...nasılsın bakalım uykucu..öğlen uykusunu uyuyup mu geldin?
evet canım haklısın...annemin hakkı ödenmez yani...
iyi çok şükür teyzesi...emeklemeye çalışıyor canım...öğleyin epey uğraştı sonunda ellerini ileri götürdü..bir haftaya kalmaz evin içini dolanır herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?