evet canım....kuşburnu marmelatını kendin mi yapıyordun yoksa hazırmı alıyordun...marketlerde varmiki ya...öyle canım vakti zamanı var.inşallah bende sizleri sevdim.ben kızımı 19 yaşıma yeni girmiştim kucağıma aldımda.kahvaltısınıda neler veriyodum.suya peynir koyuyodum tuzu gitsin diye mesela ama şimdi labne peyniri var.biraz yumurta sarısı ,kuşburnu marmelatı süt cici bebe bulamaç yapıyodum.bazen hazır kahvaltı mamaları var onun içine katardım ama şimdiki aklım olsa hazır mama tercih etmezdim.
her yediğimden verirdim.tabiş hergün aynı şey olmuyodu.ama kuşburnu marmelatını tavsiye ederim.azar azar verebilirsin yoğun c vitamini.aklıma şimdilik bunlar geldi.eee çok zaman oldu unutmuşumgörüşürüz canım ben kahvaltıya kilo almaya
Allah sağlık versinde tatlım çalışmadan da olmuyo
haklısın canım ya...prensesim eminim sen çok güzel çok tatlı bi annesin elalemi boşver insanlar çekemedikleri insanları sinir etmek için konuşur sende onları görmezden geleceksin ğzğlğp bebeğini strese sokma değmez çünkü
prensessssssssss napıyorsun canım?
evet canım....kuşburnu marmelatını kendin mi yapıyordun yoksa hazırmı alıyordun...marketlerde varmiki ya...
kuşburnu marmelatı marketlerde var leylacım özellikle büyük marketlerde ama zamanı gelince kendin alıp evde yapsan daha sağlıklı olur tabi bide alırken içindekileri oku şu E 120 maddesi olmasın aman sakın :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
dur öğleyin bir markete bakayım..katkı maddesi yoksa alırım tatlişim..
sağol canımAllah sağlık versinde tatlım çalışmadan da olmuyo
prensesim eminim sen çok güzel çok tatlı bi annesin elalemi boşver insanlar çekemedikleri insanları sinir etmek için konuşur sende onları görmezden geleceksin ğzğlğp bebeğini strese sokma değmez çünkü
evet canım....kuşburnu marmelatını kendin mi yapıyordun yoksa hazırmı alıyordun...marketlerde varmiki ya...
Allah sağlık versinde tatlım çalışmadan da olmuyo
haklısın canım ya...
prensessssssssss napıyorsun canım?
deliricem ya laptopum kafayı yedi cevap yazıyorum olmuyor yeniliyorum olmuyor çıldıriceğim
sağol canım
zaten malum kadın ben hamile kalmadan nerde beni görse daha bebek yok mu?dr a gidin.neden olmuyor?gibi beni çıldırtan sorularla boğuyordu
ki biz herkese şimdi istemiyoruz demiştik millet konuşmasın diye ama nerde
deliricem ya laptopum kafayı yedi cevap yazıyorum olmuyor yeniliyorum olmuyor çıldıriceğim
sakin ol tızım ya sabah sabah ne bu asabiyet aaaaaa
o kadar da iyiydim halbuki
hep yazıp gönderememek beni sinir etti
sanırım uykum da geldi
ne dersin onun etkisi var mıdır?
Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.
kız sabah sabah duygulandırdın beni yeterim ya....
evet canım ya katkı maddesine dikkat et heleki busemiz sarışınsa daha çok dikkat et çünkü sarışın bayanlar alerjiye daha yatkın oluyo malesef :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
saol tatlım günaydın sanada cadıcım...fazla iş yapma dinlen canım..geçmiş olsun...ikizler artık büyüyor annesi...o kadar olacak..gunaydin kizlar nasilsiniz biz iyiz benim biraz belim ariyo okadar
LEYLA nasilsin canim Buse nasil
saol tatlım günaydın sanada cadıcım...fazla iş yapma dinlen canım..geçmiş olsun...ikizler artık büyüyor annesi...o kadar olacak..
saol bitanem..çok şükür iyi diyelim iyi olalım...busede iyi bitanem..gece annem yanıma emzirmeye getirmişti yatakta uyuya kalmışız onu emzirirken...sabah 6 ta beşiğine götürdüm...
saol canim benim zaten bel problemim vardi simdi daha cok zorlamaya basladi is falanda yapmiyorum oyle ufak tefek evin icindeBuse iyi olsunda gerisi bos zaten canim Bue tam olarak kac aylik oldu
ayyyyyyyy bakıyorum sabah beri beğen butonu kalkmış alıntı butonu kalkmış şaşırdım kaldım..yukarı bir baktım nikim kapanmış...sayfa uzun süre boşta kalınca kapanıyorya...
vatandaşın biri ilaç yazdırmaya gelmiş..bizde doktoruzya...4 kişiye sormuş tatmin olmamış birde bana geldi sordu bende aynı cevabı verince rahatladı adam...ay ne deliler var dünyada ya........
Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.
teşekkürler saracım...dikkat ediyorum hep zaten canım..aldığım her ürüne bakarım..bugün danoneye başlamayı düşünüyorum ne dersiniz...erken mi sizce kızlar...
gunaydin kizlar nasilsiniz biz iyiz benim biraz belim ariyo okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?