Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım....kuşburnu marmelatını kendin mi yapıyordun yoksa hazırmı alıyordun...marketlerde varmiki ya...

evet canım....kuşburnu marmelatını kendin mi yapıyordun yoksa hazırmı alıyordun...marketlerde varmiki ya...

kuşburnu marmelatı marketlerde var leylacım özellikle büyük marketlerde ama zamanı gelince kendin alıp evde yapsan daha sağlıklı olur tabi bide alırken içindekileri oku şu E 120 maddesi olmasın aman sakın :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

dur öğleyin bir markete bakayım..katkı maddesi yoksa alırım tatlişim..

kızlar buzdolabımın kapağı tam kapanmıyo illa yukarı kaldırıp iteceksin öyle kapanıyo servisi aradım bugün gelecekler inşallah aksiliklerde hiç bitmiyo yani

dur öğleyin bir markete bakayım..katkı maddesi yoksa alırım tatlişim..

evet canım ya katkı maddesine dikkat et heleki busemiz sarışınsa daha çok dikkat et çünkü sarışın bayanlar alerjiye daha yatkın oluyo malesef :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

sağol canım
zaten malum kadın ben hamile kalmadan nerde beni görse daha bebek yok mu?dr a gidin.neden olmuyor?gibi beni çıldırtan sorularla boğuyordu
ki biz herkese şimdi istemiyoruz demiştik millet konuşmasın diye ama nerde

Son düzenleme:

sakin ol tızım ya sabah sabah ne bu asabiyet aaaaaa

ayyyyyyyy bakıyorum sabah beri beğen butonu kalkmış alıntı butonu kalkmış şaşırdım kaldım..yukarı bir baktım nikim kapanmış...sayfa uzun süre boşta kalınca kapanıyorya...

vatandaşın biri ilaç yazdırmaya gelmiş..bizde doktoruzya...4 kişiye sormuş tatmin olmamış birde bana geldi sordu bende aynı cevabı verince rahatladı adam...ay ne deliler var dünyada ya........

Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.

kız sabah sabah duygulandırdın beni yeterim ya....

evet canım ya katkı maddesine dikkat et heleki busemiz sarışınsa daha çok dikkat et çünkü sarışın bayanlar alerjiye daha yatkın oluyo malesef :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

teşekkürler saracım...dikkat ediyorum hep zaten canım..aldığım her ürüne bakarım..bugün danoneye başlamayı düşünüyorum ne dersiniz...erken mi sizce kızlar...

gunaydin kizlar nasilsiniz biz iyiz benim biraz belim ariyo okadar
saol tatlım günaydın sanada cadıcım...fazla iş yapma dinlen canım..geçmiş olsun...ikizler artık büyüyor annesi...o kadar olacak..
LEYLA nasilsin canim Buse nasil

saol bitanem..çok şükür iyi diyelim iyi olalım...busede iyi bitanem..gece annem yanıma emzirmeye getirmişti yatakta uyuya kalmışız onu emzirirken... sabah 6 ta beşiğine götürdüm...

saol canim benim zaten bel problemim vardi simdi daha cok zorlamaya basladi is falanda yapmiyorum oyle ufak tefek evin icinde Buse iyi olsunda gerisi bos zaten canim Bue tam olarak kac aylik oldu

saol canim benim zaten bel problemim vardi simdi daha cok zorlamaya basladi is falanda yapmiyorum oyle ufak tefek evin icinde Buse iyi olsunda gerisi bos zaten canim Bue tam olarak kac aylik oldu

24 nisanda 11.aydan gün alacak teyzesi... yani 10 aylık olmuş olacak...

okudukça iş yerinde olmasam kesin ağlardım ne güzel yazmışsın yetercim Allahım nolur bu mübarek günlerin hatırına bizleri çok bekletme kişmsye özendirme b işzlerede anne olmayı nasip bu mutluluğu bizlere çok görme

teşekkürler saracım...dikkat ediyorum hep zaten canım..aldığım her ürüne bakarım..bugün danoneye başlamayı düşünüyorum ne dersiniz...erken mi sizce kızlar...

bilmiyorumki canım ya sen daha iyisini bilirsin bence

gunaydin kizlar nasilsiniz biz iyiz benim biraz belim ariyo okadar

kıyamam canım ya dikkat et kendi,ne ağır falan kaldırma sakın bırak 9 ay evi b.k götürsün ikizler gelsin beraber yaparsınız işlerinizi annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…