Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyim canim cok sukur bugun kontrolum var ikizler icin insalla hersey yolundadir cok merak ediyorum
inşallah iyilerdir canım..gelince yaz merak ederiz..
hoşgeldin leylacım seni merak ettim canım iyi olda gerisi önemli değil buse güle güle kullansın mama sandalyesini ve arabasını şekey şey yerim onu men maşallah kuzumuza
saol bitanem..iyiyim çok şükür..sizlerinde iyi olmasına sevindim...saol teyzesi çok sevindi ya bir görsen nasıl oynuyor içinde...hafta sonu onu gezdircem inşallah..hava güzel olurda inşallah...
gecmis olsun canim ..... arabasinla sandaliyasini gule gule kulanin canim .... insalla bizde o gunleri gorurus
saol bitanem...inşallah canım sende görürsün...
canım araba baby2go sanırım mama sandalyesinin adını unuttum şimdi ya...eve gittiğimde bakayımda sana yazarım kardelencim olurmu...ama çok kapsamlı özellikle bebek arabası 4 yaşına kadar biner dediler...normalde fiyatı 450 civarıymış kampanyada olduğu için 365 dediler biz peşin aldık 300 indirdiler...mama sandalyesinide 165 tl ye aldım...masraf bitmiyor..aman kızıma feda olsun ya...
saol bitanem...sen nasılsın prensesim..?

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa özledim seni şekerrrrrrrrrr....dün çok yoğundum ya..akşam nasıl başım ağrıdı...

biraz pahalıymış ama olsun buseye feda olsun hem önemli olan çocukların rahatlığı onlar mutlu olsun yeter

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa özledim seni şekerrrrrrrrrr....dün çok yoğundum ya..akşam nasıl başım ağrıdı...

bende seni özledim canım bende bahar temizliğine başladım bi yandan kışlıkları yazlıkları ayırıyorum bu akşamda bir sürü ütü var yapacam her akşam bişeyler yapıyorum yavaş yavaş işte sen neler yapıyosun

biraz pahalıymış ama olsun buseye feda olsun hem önemli olan çocukların rahatlığı onlar mutlu olsun yeter

evet canım ama çok kapsamlı güzel yani..alelade bişey almak istemedim...rengi falan çok hoş..resmini atarım size içine bindirip resmini çektimde pc ye atamadım teyzesi...

kız şimdi gördüm bunu şeker ya...işim yoğun canım ara ara bakıyorum pc ye...kusura bakma saracım...gel bir sarılalım bacım...

olsun canım benimde yoğun bugün biraz bi kaç yazım kaldı yazılacak bi yandan onlarla ilgileniyorum.

gel sarılalım hasret giderelim

evet canım ama çok kapsamlı güzel yani..alelade bişey almak istemedim...rengi falan çok hoş..resmini atarım size içine bindirip resmini çektimde pc ye atamadım teyzesi...

çok güzel bişey olduğuna eminim canım resmini at evet meraklıyım biliyosun güle güle kullansın hem bi defalık bişey değil her zamanda alınacak değil en iyisini almakla çok iyi yapmışsın içinde büyüsün busecik

saracım avatarın ne güzelmiş öyle...gözümden kaçmadı yani..tarz yapmışsın..hayırlı olsun canım...

saracım avatarın ne güzelmiş öyle...gözümden kaçmadı yani..tarz yapmışsın..hayırlı olsun canım...

beğendinmi avatarımı hem sarışın benim gibi hemde başında beyaz yazma hoşuma gitti göz rengimiz uymuyo ama benimkiler yeşil bununkiler mavi

beğendinmi avatarımı hem sarışın benim gibi hemde başında beyaz yazma hoşuma gitti göz rengimiz uymuyo ama benimkiler yeşil bununkiler mavi

saracım sen avatardan daha güzelsindir eminim canım...Allah sahibine bağışlasın tatlım...sarışın afet seni...

ben de iyiyim çok şükür
sanki bu gün biraz sancım var:18::18::18:

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız

benim menü şöyle

yeşil mercimekli bulgur çorbası
patates oturtması
karalahana çiçeği kızartması
yoğurt

benim menü şöyle

patates oturtması
yoğurt

hımm çok güzelmiş şimdiden afiyet olsun
valla benim yemek yapacak takatim yok
sancım da var yerimden kalkmaya korkuyorum
kocacım gelsin belkim dışardan söyleriz

benim menü şöyle

patates oturtması
yoğurt
menün güzelmiş saracım...bende patlıcan kebabı yapacam yanina pilav cacık
ben de iyiyim çok şükür
sanki bu gün biraz sancım var:18::18::18:

amanınnnnnnnn dur kız doğurayım deme..ayaklarını uzat dinlen..kendini mi yordun yoksa canım iş yapma ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…