Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyis canim cok sukur ... bugun kontrolum var birazdan hazirlanip cikicam ... sende iyisin .... bu aralar cok giremiyorum elerim ayaklarim hep sismis halsizlik ..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktordan gelince haberlerini yaz canım inşallah herşey yolunda gider

selam kızlaaaaar
ay çok sevinçliyim,bi arkadaşımız daha hamile çok şükür
rabbim tüm isteyenlere nasib eylesin
ama sevinci bende merak ettim
bu arada leyloşum arabayı ne marka aldınız,kullanım rahatlığı açısından çok araştırıyorum bu konuyu

slm canım sevinç kan testi yaptırdı negatif çıktı

saracım,çok şükür biz iyiyiz canım,bel ağrılarım var ama zaten hamilelikten öncede vardı,çok etkilendiğimi düşünmüyorum,sadece ağrı yoğun olunca öte beri dönmek zor oluyo göbüşten ötürü,başka bi sıkıntım yok rabbime şükür
cadı cım,tuzu tamamen sıfırlamalısın canım,ödemin baş sebebi tuz

geçmiş olsun canım bel ağrısı hamileliktende olur ama öncesindede vardıysa dikkat et kendine canım Allah sıkıntısız bi doğum nasip etsin

betülcüm canım çok geçmiş olsun eşinin durumuna üzüldüm kendini üzme şükür bebeğin geldi artık kötü düşünme

leyloşum canım iyi olmana sevindim dün gece bile aklıma geldin nasıl oldun diye busemizin cicileri de hayırlı olsun güle güle kullansın sevmişte yerim onu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…