Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın anneler,anne adayları, veeee anne olmak isteyen tüm kadınlar :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

hiç kokrkma bitanem hiç bişey olmaz Rabbim göndermişse meleğini bunda muhakkak bi hayır vardır ve demekki o zaman yumurtlaman gerekiyomuş herşey yalan Allah doğru betülcüm kalbini ferah tut tamam mı ve bu kuruntularla bebişini üzme annesi

doğurdum bitanem doğurdum ama
doğurana kadar bende öldüm dikişler yüzünden bitanem
ama şükür bugün biraz daha iyiyim
canım Allah analı babalı büyütsün hemşerim...41 kere maşallah kuzuna...
saol ececim...sende kendine ve bebişe dikkat et bitanem..
saol bitanem...şuan biraz daha iyiyim tatlım..
betüllllllll inanamıyorummmm..canım çok sevindim...Rabbim hepimize nasip etsin inşallah...
saol kardelencim...busede seni öpüyor teyzesi...sende kendine ve yavruna dikkat et canım..doğuma az kaldı nihayetinde...
leylaaaaaaaaaa nasıl oldun bacım iyileşemedinmi gelip kendine bi haber ver :26::26:
ayyyyyyy saracım biraz daha iyiyim ama bu grip beni kırdı geçirdi valla..mahvoldum ya...sizleri özledim canım...gel bir sarılalım...
leylaaaaaaaaaaaa, betüüüüüüüüüüüüül,seviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinç,hilaaaaaaaaaaaaaal,efsuuuuuuuuuuuuuuuuun,nerdesiniz kızlar niye kimse gelmiyo:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım dün tüm gün toplantım vardı giremedim...daireye uğramadan direkt toplantı salonuna geçtim..toplantıdan çıkıncada eşimle buseye araba ve mama sandalyesi aldık..çok sevdi inanamazsın..mama sandalyesinde oturdu oyunlar oynadı...eşim alışamaz diyordu ama çok mutlu oldu ya...tabi bende mutlu oldum..
hatrescim sende Allaha emanet ol canım..annene sevgiler ve selamlar canım...
günaydınlarrrrrrrrrr kızlarr nasılsınızz
topicimize hg canım..kendini tanıtırmısın seni tanıyalım...
gunaydin kizlar nasilsiniz

günaydın canım..nasılsın cadıcım..ikizler nasıl?

iyim canim cok sukur bugun kontrolum var ikizler icin insalla hersey yolundadir cok merak ediyorum

aman allah iiilik versin ikinizede canımmm öle olucak sen hiç dert etmeee

hoşgeldin leylacım seni merak ettim canım iyi olda gerisi önemli değil buse güle güle kullansın mama sandalyesini ve arabasını şekey şey yerim onu men maşallah kuzumuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…