Sabırla Bebeğini Bekleyenler

oo ne güzel özlenmekte güzel şımardım, ozaman ben kendimi sık sık özleteyim

tatlım idrar testi değildiki betahcg ye bakıldı ama doktorda günün geçmemiş çıkmayabilir dediydi du bakalım bekleyecem bakalım nolacak

oo ne güzel özlenmekte güzel şımardım, ozaman ben kendimi sık sık özleteyim

şımar ama öyle özletme tamam mı deli kız

yazdıktan sonra okudum canım yazdıklarını hayırlısı olsun

hayırlısı canım benim umudum yok zaten ama bu batma canımı sıkıyo o kadar
neyse sen kermes işini ne yaptın yetiştirebildinmi el işlerini

şımar ama öyle özletme tamam mı deli kız

hayırlısı canım benim umudum yok zaten ama bu batma canımı sıkıyo o kadar
neyse sen kermes işini ne yaptın yetiştirebildinmi el işlerini

yetişteremedim ama birkaç güne biticek verecem artık seneye kullanırlar ne yapayım
elimden geleni yaptım evimi bile temizlemedim doğru dürüst bitirecem diye
ama artık temizliğe başlayabilirim

sara ve leyla ben çıkıyorum kardeşimle kamera açacaz görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın

yetişteremedim ama birkaç güne biticek verecem artık seneye kullanırlar ne yapayım
elimden geleni yaptım evimi bile temizlemedim doğru dürüst bitirecem diye
ama artık temizliğe başlayabilirim

olsun canım sen elinden geleni yapmışsın önemli olan o

bende yavaş yavaş temizliğe başladım ama burada hala arada yağmur yağıyo camları silmeyi istemiyorum bu yüzden

Son düzenleme:
olsun canım sen elinden geleni yapmışsın önemli olan o

bende yavaş yavaş temizliğe başladım ama burada hala arada yağmur yağıyo camları silmeyi istemiyorum bu yüzden

aynen camlardan başlayacam temizliği ama yağmurlardan fırsat olmuyor

haberdar ederim canım

valizim hazır değil 15 güne hazırlıyacaktım
dur bakalım doktorum ne diyecek ona göre
peki sancı sağ bacağıma niye vuruyor
sancı kesilene kadar hastaneye alabilir...hadi bakalım..inşallah erken doğum olmaz tatlım...
kızlar dr um hemen gelsin demiş nst ye sokacakmış ben çıkıyorum
ah o nts...ben çok girdim ya...heyecandan bile sancı çıkıyor o nts de...hayırlı haberlerle gel canım..
tatlım idrar testi değildiki betahcg ye bakıldı ama doktorda günün geçmemiş çıkmayabilir dediydi du bakalım bekleyecem bakalım nolacak
sana cevap yazmayı unutmuşum tontişim ya... hemen kanda baktır bizi merakta koyma..inşallah hamilesindir bitanem...saracım biliyorsun ki hiç ummadığımız anda Rabbim bize ne mucizeler gösteriyor..inşallah senin mucizende rahmine yerleşmiştir tatlım...güzel haberlerini bekliyorum canım...
sara ve leyla ben çıkıyorum kardeşimle kamera açacaz görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın
güle güle canım..

Son düzenleme:

bu sefer bekleyeyim diyorum leylacım hep test yapıyorum çıkmıyo bu sefer haftaya pazartesine kadar bekleyeyim diyorum tabi o zamana kadar gelmezse Allah herşeye kadirdir ona şüphe yok ancak testte negetifi görmek yıkıyo insanı bilirsin:18::18::18::18::18::18::18::18::18: bide hamile olanların günerine bi kaç gün kalada kanda baktırdıklarında çıkıyo olsaydı benimde çıkardı dimi :44::44::44::44::44::44::44::44::44: neyse bekleyip görelim hayırlısı olsun

topicimize hg canım..kendini tanıtırmısın seni tanıyalım...

hoşbuldukk canımm 27 yaşındayımm 14 aydırda bebeiş için bekliyorumm bat 11 mayısssss :18:

yaa saracımm doğrumu okudumm hamilelikk şüphen mii varrrrr batın ne hemennnn söyle hemennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…