saol tatlım..iyiyim çok şükür...seni gördüğüme sevindim..özletiyorsun kendini nazcım..
kan tahlili yaptır canım..inşallah bebiş vardır ya..
sorsun bakalım..doktorun bişey söyler mutlaka...valizin hazırmı canım?ağrın artarsa doktor hastaneye alabilir..inşallah erken doğum olmaz...
kızlar dr um hemen gelsin demiş nst ye sokacakmış ben çıkıyorum
inşallah test yanlıştırda pozitifi alırsın
hem erken yapmışsın ondanda çıkmamış olabilir
ben ilk hamile kaldığımda 6 gün gecikince test yapmıştım ve ikinci çizgi silik çıkmıştı onun için ben günüm geçmeden test yapmıyorum
gerçi geç tutunmuş benimki ondanda hemen çıkmamıştır
tatlım idrar testi değildiki betahcg ye bakıldı ama doktorda günün geçmemiş çıkmayabilir dediydi du bakalım bekleyecem bakalım nolacak
kızlar dr um hemen gelsin demiş nst ye sokacakmış ben çıkıyorum
oo ne güzel özlenmekte güzel şımardım, ozaman ben kendimi sık sık özleteyim
yazdıktan sonra okudum canım yazdıklarını hayırlısı olsun
şımar ama öyle özletme tamam mı deli kız
hayırlısı canım benim umudum yok zaten ama bu batma canımı sıkıyo o kadar
neyse sen kermes işini ne yaptın yetiştirebildinmi el işlerini
yetişteremedim ama birkaç güne biticek verecem artık seneye kullanırlar ne yapayım
elimden geleni yaptım evimi bile temizlemedim doğru dürüst bitirecem diye
ama artık temizliğe başlayabilirim
olsun canım sen elinden geleni yapmışsın önemli olan o
bende yavaş yavaş temizliğe başladım ama burada hala arada yağmur yağıyo camları silmeyi istemiyorum bu yüzden
sara ve leyla ben çıkıyorum kardeşimle kamera açacaz görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın
sancı kesilene kadar hastaneye alabilir...hadi bakalım..inşallah erken doğum olmaz tatlım...haberdar ederim canım
valizim hazır değil 15 güne hazırlıyacaktım
dur bakalım doktorum ne diyecek ona göre
peki sancı sağ bacağıma niye vuruyor
ah o nts...ben çok girdim ya...heyecandan bile sancı çıkıyor o nts de...hayırlı haberlerle gel canım..kızlar dr um hemen gelsin demiş nst ye sokacakmış ben çıkıyorum
sana cevap yazmayı unutmuşum tontişim ya...tatlım idrar testi değildiki betahcg ye bakıldı ama doktorda günün geçmemiş çıkmayabilir dediydi du bakalım bekleyecem bakalım nolacak
güle güle canım..sara ve leyla ben çıkıyorum kardeşimle kamera açacaz görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın
leylacım az işim var çıkacam ama yine gelirim
sana cevap yazmayı unutmuşum tontişim ya...hemen kanda baktır bizi merakta koyma..inşallah hamilesindir bitanem...saracım biliyorsun ki hiç ummadığımız anda Rabbim bize ne mucizeler gösteriyor..inşallah senin mucizende rahmine yerleşmiştir tatlım...güzel haberlerini bekliyorum canım...
tamam bitanem...kanda baktır saracım..inşallah hamişsindir canım benim...
topicimize hg canım..kendini tanıtırmısın seni tanıyalım...
slm kızlarr nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?