hoşbuldukk canımm 27 yaşındayımm 14 aydırda bebeiş için bekliyorummbat 11 mayısssss :18:
yaa saracımm doğrumu okudumm hamilelikk şüphen mii varrrrr batın ne hemennnn söyle hemennnn
bu aralar çok yoğunum bilgisayarımda format için bilgisayarcıya gittii.
iyi olmaya çalışıyrm boynum ağrıo galiba hastalıklaırma bi yenisi eklendi boyun fıdığı
geçmiş olsun canım boyun fıtığı için MR çektirdinmi yoksa senin tahmininmi bendede var boyun fıtığı
hadi hayırlısı olsun sağlıcakla git sağlıcakla gel
hadi hayırlısı canım hayırlı haberlerle gel
sancı kesilene kadar hastaneye alabilir...hadi bakalım..inşallah erken doğum olmaz tatlım...
ah o nts...ben çok girdim ya...heyecandan bile sancı çıkıyor o nts de...hayırlı haberlerle gel canım..
sana cevap yazmayı unutmuşum tontişim ya...hemen kanda baktır bizi merakta koyma..inşallah hamilesindir bitanem...saracım biliyorsun ki hiç ummadığımız anda Rabbim bize ne mucizeler gösteriyor..inşallah senin mucizende rahmine yerleşmiştir tatlım...güzel haberlerini bekliyorum canım...
güle güle canım..
sağolun kızlar
gittim nst ye girdim sancı çıkmadı
gerisin geri geldim
çok şükür çok korkmuştum
belki de üşüttüm ondan oldu sancım hala da var
çok şükür bişey çıkmamış canım ama kendini sıcak tut üşütme bol bol dinlen iş falan yapma açılma filan yok dimi muayene ettimi doktorun:26::26::26::26::26::26::26:
muayeneye gerek yokmuş sancı çıkmadı ya
daha iyiyim canım çok şükür
dinlendim kalın da giyindim
iyi yapmışsın canım kendini sıcak tut üşütme bu havalara aldanma kendini ne kadar sıcak tutarsan doğumda o kadar rahat edersin
inşallah iyilerdir canım..gelince yaz merak ederiz..
saol bitanem..iyiyim çok şükür..sizlerinde iyi olmasına sevindim...saol teyzesi çok sevindi ya bir görsen nasıl oynuyor içinde...hafta sonu onu gezdircem inşallah..hava güzel olurda inşallah...
saol bitanem...inşallah canım sende görürsün...
canım araba baby2go sanırım mama sandalyesinin adını unuttum şimdi ya...eve gittiğimde bakayımda sana yazarım kardelencim olurmu...ama çok kapsamlı özellikle bebek arabası 4 yaşına kadar biner dediler...normalde fiyatı 450 civarıymış kampanyada olduğu için 365 dediler biz peşin aldık 300 indirdiler...mama sandalyesinide 165 tl ye aldım...masraf bitmiyor..aman kızıma feda olsun ya...
saol bitanem...sen nasılsın prensesim..?
evet canım,insan en iyisini almak istiyo,zaten bebek eşyaları normalde pahalı
genede feda olsun yavru kuşlara
prensescim,geçmiş olsun,bi korku yaşamışın,inşallah zamanında gelir bebişler
selam sara,inşallah geç döllenme falandır da,geçen yaptığın testte ondan çıkmamıştır
hadişkocum hoşgeldin canım nasılsın
hoşbulduk tatlım sen nasılsın görüşmeyeli bugün bi bakıp çıktım daha yeni elime aldım pc yi saat gecenin 1 i düşün
canım menim doğru okumuşsunda benim günüm geçeli dört gün oluyo ama reglime bi gün kala test yaptım yani kanda baktırdım negatif çıktı o yüzden umudum yok yani ama kırmızılarda gelmedi bugünde sol tarafım batıyodu acabamı diyosun işte bakalım ne olacak haftaya pazartesiye kadar test yapmıyacam tabi kırmızılar gelmezse o zamana kadar
hadii bakalımm canım benimm inşallah güzel haberlerr verirsinn ..
günaydınnnnn kızlarrr
günaydın canım nasılsın
inşallah gğzel haberler veririz hepimiz canım Allah büyük elbet bizide görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?