Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoşbuldukk canımm 27 yaşındayımm 14 aydırda bebeiş için bekliyorumm bat 11 mayısssss :18:

yaa saracımm doğrumu okudumm hamilelikk şüphen mii varrrrr batın ne hemennnn söyle hemennnn

canım menim doğru okumuşsunda benim günüm geçeli dört gün oluyo ama reglime bi gün kala test yaptım yani kanda baktırdım negatif çıktı o yüzden umudum yok yani ama kırmızılarda gelmedi bugünde sol tarafım batıyodu acabamı diyosun işte bakalım ne olacak haftaya pazartesiye kadar test yapmıyacam tabi kırmızılar gelmezse o zamana kadar

Son düzenleme:
bu aralar çok yoğunum bilgisayarımda format için bilgisayarcıya gittii.

iyi olmaya çalışıyrm boynum ağrıo galiba hastalıklaırma bi yenisi eklendi boyun fıdığı

bu aralar çok yoğunum bilgisayarımda format için bilgisayarcıya gittii.

iyi olmaya çalışıyrm boynum ağrıo galiba hastalıklaırma bi yenisi eklendi boyun fıdığı

geçmiş olsun canım boyun fıtığı için MR çektirdinmi yoksa senin tahmininmi bendede var boyun fıtığı

hadi hayırlısı olsun sağlıcakla git sağlıcakla gel

hadi hayırlısı canım hayırlı haberlerle gel

sağolun kızlar
gittim nst ye girdim sancı çıkmadı
gerisin geri geldim
çok şükür çok korkmuştum
belki de üşüttüm ondan oldu sancım hala da var

sağolun kızlar
gittim nst ye girdim sancı çıkmadı
gerisin geri geldim
çok şükür çok korkmuştum
belki de üşüttüm ondan oldu sancım hala da var

çok şükür bişey çıkmamış canım ama kendini sıcak tut üşütme bol bol dinlen iş falan yapma açılma filan yok dimi muayene ettimi doktorun:26::26::26::26::26::26::26:

evet canım,insan en iyisini almak istiyo,zaten bebek eşyaları normalde pahalı
genede feda olsun yavru kuşlara

prensescim,geçmiş olsun,bi korku yaşamışın,inşallah zamanında gelir bebişler
selam sara,inşallah geç döllenme falandır da,geçen yaptığın testte ondan çıkmamıştır

inşallah canım öyledir ama yinede hayırlısı

hoşbulduk tatlım sen nasılsın görüşmeyeli bugün bi bakıp çıktım daha yeni elime aldım pc yi saat gecenin 1 i düşün

iyiyim canım sen nasılsın hadiyecim çok yorma kendini bitmedimi işlerin :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

hadii bakalımm canım benimm inşallah güzel haberlerr verirsinn ..

günaydınnnnn kızlarrr

günaydın canım nasılsın

inşallah gğzel haberler veririz hepimiz canım Allah büyük elbet bizide görür

inşallah canım ben bi tuhafım bu ay ne şişkinliğim var ne göğüslerimde bi hassasiyet reglime 2 gün var :26: başım çok ağrıyor şuanda akşama kadar böyle devam etmez umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…