inşallah canım ben bi tuhafım bu ay ne şişkinliğim var ne göğüslerimde bi hassasiyet reglime 2 gün var :26: başım çok ağrıyor şuanda akşama kadar böyle devam etmez umarım
aramıza hg tatlım...seni tanıdığıma memnun oldum vanilyacım...hoşbuldukk canımm 27 yaşındayımm 14 aydırda bebeiş için bekliyorummbat 11 mayısssss :18:
yaa saracımm doğrumu okudumm hamilelikk şüphen mii varrrrr batın ne hemennnn söyle hemennnn
kız beni çok korkuttun..çok şükür iyisin...seni merak ettim dün buse yüzünden girip yazamadım da..ama gece geç saatte telden nete bağlanıp okudum durumunu...içim rahatladı..nasılsa sabah cevap yazarım dedim ve uyudum...bir daha beni korkutma tatlişim...sağolun kızlar
gittim nst ye girdim sancı çıkmadı
gerisin geri geldim
çok şükür çok korkmuştum
belki de üşüttüm ondan oldu sancım hala da var
günaydınnnnnnnnnn şekerimmmmmmmmmmgünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
günaydınnn vanilyacımmmmmm
hadii bakalımm canım benimm inşallah güzel haberlerr verirsinn ..
günaydınnnnn kızlarrr
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
sara_28
inşallah ikinizde hamiş olursunuzbiliyomusun bende aynı senin gibiyim hiç bi belirti yoktu ama reglime bi kaç gün kala başım çok ağrıdı şimdi oda geçtibugün hala kırmızılardan bi haber yok dün bi ara sancı oldum tamam geliyolar dedim ama akşama doğru oda geçti
varya bu psikoloji bizi mahvetti her ay hamile olduğumuzu sanıp belirtiler yaşıyoruz ya vücut bu ay tepki vermiyo belirtide yok regl de yok du bakalım Allah sonumuzu hayretsin
istermisin ikimizde hamileyiz
aramıza hg tatlım...seni tanıdığıma memnun oldum vanilyacım...
kız beni çok korkuttun..çok şükür iyisin...seni merak ettim dün buse yüzünden girip yazamadım da..ama gece geç saatte telden nete bağlanıp okudum durumunu...içim rahatladı..nasılsa sabah cevap yazarım dedim ve uyudum...bir daha beni korkutma tatlişim...
günaydınnnnnnnnnn şekerimmmmmmmmmm
geçenlerde ben 17 tane ziyaretçiyle başbaşaydım saracım...
inşallah ikinizde hamiş olursunuz
factorB hoşgeldin canım burasıda bizim topiğimiz bundan sonra senide aramızda görmek bizi sevindirir
gelirim tabiii canım inşallah uğurda getirirm size biran önce hamiş olursunuz
saol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?aramıza hg...sağlıkla yavrunu kucaklarsın inşallah...merhaba kızlarnasılsınız ?
günaydın leyla sultan hoşgeldin nasılsın canım menim
inşallah diyorum duana canım hemide gönülden
saol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?aramıza hg...sağlıkla yavrunu kucaklarsın inşallah...
saol tatlım..yoğunum valla saracım...sen nasılsın?
Amin kızlar , Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
biliyomusun bende aynı senin gibiyim hiç bi belirti yoktu ama reglime bi kaç gün kala başım çok ağrıdı şimdi oda geçtibugün hala kırmızılardan bi haber yok dün bi ara sancı oldum tamam geliyolar dedim ama akşama doğru oda geçti
varya bu psikoloji bizi mahvetti her ay hamile olduğumuzu sanıp belirtiler yaşıyoruz ya vücut bu ay tepki vermiyo belirtide yok regl de yok du bakalım Allah sonumuzu hayretsin
istermisin ikimizde hamileyiz
aramıza hg tatlım...seni tanıdığıma memnun oldum vanilyacım...
inşallah ikinizde hamiş olursunuz
merhaba kızlarnasılsınız ?
benii heyecanlandırmaaaaaaaa regl olursammm gelirr seni bulurumm hemşomşaka bi yana ağzıdnan bal damlıyo inşallah canım benim inşallahh
bende çok memnun oldumm canımm inşallah öyledirr çok umutlu değilim ama bakalım nasip kısmett alıştık her ay aynı hüznü yaşamaya 2 3 güne geçiyorr bisonraki ayın heyecanıı başlıyor bakalım nereye kadar ...
zuzum gelmiş hoşgelmişş
sen hamile olda cel ciresunu beraber cezelum tozalum uşağum
çok istiyorumm henüz yıllık iznimi kullanmadımm 2 hafta gelirsemm arar bulurumm senii ağlaşırız beraber sahilde
belkide gülüşürüz kız hamiş oluruz ne biliyosun
inşallah öyle olursa karşılıklı normal süt içeriz aslan sütü yerine
anam sen aslan sütüdemi içiyon kız ben normal zamandada inek sütü içerim yeşilaycım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?