Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım koçiş yemek isityor ona bakayım sonra

tamam canım nasıl istersen sağol cevlapladığın için biliyomusun bugün eve geldim hıçkıra hıçkıra ağladım rahatladım niye bilmiyorum ağlamak geldi içimden ya anneliği beceremezsem ne yaparım o zaman diyorum garip korkular sardı her yanımı oysa bi bebek sahibi olmak en çok istediğim şey yaaaa ooooof

Son düzenleme:
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız saracım tüp bebege başlamışsın hayırlı olsun canım inşallah rabbim gönlündekini hakkında hayır eder inşallah sevinçli haberini bizimle paylamak nasip olur canım

amin canım çok sağol sen nasılsın bebiş nasıl

günaydıııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı,mutlu ve huzurlu bi gün diliyorum

cadıcım merhaba nasılsın canım şişlerin indimi bebişler nasıl

bebisler iyi canim ama siskinlik inmedi esimin uzak bir akrabasini gordum dun onun ucuzleri var artik buyumusler .... oda tup bebekle hamile kaldi ve beni gorduyunde bunlar daha iyi gunlerin dedi 7 .... 8 .... aylik oldugunda yuruyemez hale geliceksin ..kulandim vitaminler yapiyormus ..... salik olsun canim bebisler iyi olsunda gerisi okadar onemli deyil .....sen nasilsin tedavin nasil ...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine Allah yardımcın olsun

hayirli olsun canim ne yapiyorlar simdi sana ..........

sağol canım şimdi iğne yapıyorum hergün gonal f 300 mg olarak yumoşları büyütüyolar

geçmiş olsun canım dikkat et kendine Allah yardımcın olsun

sağol canım şimdi iğne yapıyorum hergün gonal f 300 mg olarak yumoşları büyütüyolar

cok saol canim .sana kolay gelsin insalla iyi sonuc alirsin ... ALLAH senide dusunmustur en kisa zamanda hayirli haberlerini aliris insalla ..........

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
canlarımmmm her şey gönlünüzce olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…