slm kizlar..telden girdim.zor yaziyorum.
canım koçiş yemek isityor ona bakayım sonra
amin inşallah canım sende bende hepimiz bi gün anne olacaz ben inanıyorum yetercim kocaman yürekli arkadaşım bacım menim gelsene msn ye
sen nasılsın bebeğimmm
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız saracım tüp bebege başlamışsın hayırlı olsun canım inşallah rabbim gönlündekini hakkında hayır eder inşallah sevinçli haberini bizimle paylamak nasip olur canım
amin canım çok sağol sen nasılsın bebiş nasıl
sen daha hasta olmadınmı kız bi test yapsana inşallah hamilesindir
gunaydin kizlar nasilsiniz
yaptım cnm çııkmadıı.sen nasılsın tedavinin hangii aşamasındasınnn???
saol leylacım
cadıcım merhaba nasılsın canım şişlerin indimi bebişler nasıl
günaydın tatlı cadı nasılsınben iyiyim bugün yine kontrolüm var öğleden sonra gidecem :18::18::18::18::18::18::18:
bebisler iyi canim ama siskinlik inmedi esimin uzak bir akrabasini gordum dun onun ucuzleri var artik buyumusler .... oda tup bebekle hamile kaldi ve beni gorduyunde bunlar daha iyi gunlerin dedi 7 .... 8 .... aylik oldugunda yuruyemez hale geliceksin ..kulandim vitaminler yapiyormus ..... salik olsun canim bebisler iyi olsunda gerisi okadar onemli deyil .....sen nasilsin tedavin nasil ...
hayirli olsun canim ne yapiyorlar simdi sana ..........
geçmiş olsun canım dikkat et kendine Allah yardımcın olsun
sağol canım şimdi iğne yapıyorum hergün gonal f 300 mg olarak yumoşları büyütüyolar
cok saol canim .sana kolay gelsin insalla iyi sonuc alirsin ... ALLAH senide dusunmustur en kisa zamanda hayirli haberlerini aliris insalla ..........
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
canlarımmmm her şey gönlünüzce olsunnn
günaydın yetercim seninde herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?