GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRR
canım benim sağollll allah razı olsunnnn çıktığın yolda hedefine ulaşmayı nasip etsin rabbim sana
amin canım menim çok sağol Allah senden de razı olsun gülüm
günaydın leyla sultan gözüm yollarda kaldı nerede kaldın nasılsın gülüm
aminnnnnnnnn canımmmm ya dün msn ye gelecektim ama çat kapı misafir geldiii
ah canım benim..bu ara işler yoğunlaştı ya...birazdanda eve gidecem..buse beni bekler..sabah geç kalmışım emzirmeden geldim..sen nasılsın tatlım..doktora hergünmü gidiyorsun saracım.?.
olsun tatlım müsait olduğumuz başka bi gün yine görüşürüz
kıyamam koş emzir busemizi ne bekliyosun aaah aah çalışan anne olma çok zor yakında bende senin gibi olacam inşallah
doktor ilk başta beşinci gün çağırdı ama dün yarında gel dedi işini sıkı tutuyo galiba sanırsam dua et leyloşum
ben çıkıyorum şimdi gelince yazarım size
amin canım bu güzel sözlerin üzüerşne moralim daha bozulmaz benim
hadi ben kaçtım
bütün dualarım seninle canım...ben inanıyorum inşallah anne olacaksın saracım...moralin hep yüksek olsun...inşallah Rabbim senin için ol demiştir tatlım...güzel haberlerini bekliyorum..sanada bebiş tickeri yapacağız yürekten inanıyorum ben...
gördüm orayada cevap yazdım tatlım menim
saraaaaaaaaaa tüp bebek topicine yazmışsın sana canım..ben birazdan çıkacam..doktordan gelince yaz beklerim seni..merak ederim sonra...öptüm tatlişim...
tamam canım nasıl istersen sağol cevlapladığın için biliyomusun bugün eve geldim hıçkıra hıçkıra ağladım rahatladım niye bilmiyorum ağlamak geldi içimden ya anneliği beceremezsem ne yaparım o zaman diyorum garip korkular sardı her yanımı oysa bi bebek sahibi olmak en çok istediğim şey yaaaa ooooof
tamam canım nasıl istersen sağol cevlapladığın için biliyomusun bugün eve geldim hıçkıra hıçkıra ağladım rahatladım niye bilmiyorum ağlamak geldi içimden ya anneliği beceremezsem ne yaparım o zaman diyorum garip korkular sardı her yanımı oysa bi bebek sahibi olmak en çok istediğim şey yaaaa ooooof
günaydın tatlı cadı nasılsınben iyiyim bugün yine kontrolüm var öğleden sonra gidecem :18::18::18::18::18::18::18:
canım hiiiiç ama hiiiç üzülme bebeğin olduğu zaman allah vergisi bir duygu kaplıyor heryerini 10 çocuk büyütmüş gibi oluveriyorsun koruyup kolluyorsun
ve senden başka hiç ama hiiç kimse bebeğine iyi bakamıyorrabbim yaşatsın o duyguyu
selammmmm ceeee deyip kaçıcam .saracım tüp bebek yolunda RABBİM yüzünü güldürsün inşallahhhh.
bende bütün gece rüyamda ultrasonda keseme bakıyodum büyüdümü büyümedimi diye kafaya taktım heralde.
leylacım hadiskocum nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?