Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın leyla sultan gözüm yollarda kaldı nerede kaldın nasılsın gülüm

ah canım benim..bu ara işler yoğunlaştı ya...birazdanda eve gidecem..buse beni bekler..sabah geç kalmışım emzirmeden geldim..sen nasılsın tatlım..doktora hergünmü gidiyorsun saracım.?.

Son düzenleme:
saraaaaaaaaaa tüp bebek topicine yazmışsın sana canım..ben birazdan çıkacam..doktordan gelince yaz beklerim seni..merak ederim sonra...öptüm tatlişim...

aminnnnnnnnn canımmmm ya dün msn ye gelecektim ama çat kapı misafir geldiii

olsun tatlım müsait olduğumuz başka bi gün yine görüşürüz

ah canım benim..bu ara işler yoğunlaştı ya...birazdanda eve gidecem..buse beni bekler..sabah geç kalmışım emzirmeden geldim..sen nasılsın tatlım..doktora hergünmü gidiyorsun saracım.?.

kıyamam koş emzir busemizi ne bekliyosun aaah aah çalışan anne olma çok zor yakında bende senin gibi olacam inşallah

doktor ilk başta beşinci gün çağırdı ama dün yarında gel dedi işini sıkı tutuyo galiba sanırsam dua et leyloşum

ben çıkıyorum şimdi gelince yazarım size

bütün dualarım seninle canım...ben inanıyorum inşallah anne olacaksın saracım...moralin hep yüksek olsun...inşallah Rabbim senin için ol demiştir tatlım...güzel haberlerini bekliyorum..sanada bebiş tickeri yapacağız yürekten inanıyorum ben...

Son düzenleme:
amin canım bu güzel sözlerin üzüerşne moralim daha bozulmaz benim

hadi ben kaçtım

tamam canım bende çıkıyorum saracım..öğleden sonra görürüşüz inşallah..kız yarın yokum öğleden sonra mutlaka gel...

amin canım bu güzel sözlerin üzüerşne moralim daha bozulmaz benim

hadi ben kaçtım

günaydın kızlarr gününüz hayır olsun

canım hiiiiç ama hiiiç üzülme bebeğin olduğu zaman allah vergisi bir duygu kaplıyor heryerini 10 çocuk büyütmüş gibi oluveriyorsun koruyup kolluyorsun
ve senden başka hiç ama hiiç kimse bebeğine iyi bakamıyor rabbim yaşatsın o duyguyu

aynen öyleeeeeeeeeeeeee.... benimde çok endişelerim vardı..kızımla başbaşa kalınca insan anneliği öğreniyor...alışıyorsun zamanla...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

selammmmm ceeee deyip kaçıcam .saracım tüp bebek yolunda RABBİM yüzünü güldürsün inşallahhhh.
bende bütün gece rüyamda ultrasonda keseme bakıyodum büyüdümü büyümedimi diye kafaya taktım heralde.
leylacım hadiskocum nasılsınız

saol tatlım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?hamilelik nasıl gidiyor betülcüm...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…