sağol canım iyiyim şükür.sen neden yorgunsun hafta sonu misafir ağırladın ya belki ondan yorgunsundur.çünkü bende öyleyim kayınvalidemler kaldı bende hafta sonu.ister istemez yoruluyo insan yemek muhabbeti falan hep ayaktaydım belim çok ağrıdı.bugünde kasıklarım,normaldir inşallah kötü bişey yoktur.seninde tedavin inşallah güzel sonuçlanır kırkımız karışsın inşallahhhhhhhh
valla az evvel çatır çatır hakkımı savundum canım..olay tatlıya bağlandı..haklıysam asla ezdirmem kendimi..kimse arkamdan laf edemez bu müdür bile olsa...bende iyiyim canım ne yaptınız iş yerinde kılıçlar kuşanıldımı
tüm dualarımız seninle canım...inşallah muvaffak olursun bu yolda...moralin hep yüksek olsun canım..bu iş moral işi saracım...stres yok...güzelce tedavini ol göreceksin yavrun gelecek Allahın izniyle tatlım..merhaba canım sabah doktordaydım şimdi geldim doktor iyi gidiyo ama iğnelere devam dedi yarın yine çağırdı kontrol edecek inşallah Allahın yardımıyla bebğim gelir sevinçcim dualarını esirgemezsen sevinirim
ha bu arada kayınvalidemler dün gittiler hafta sonu güzel geçti yedik içtik eğlendik diyebilirim kaynanama anneler günü hediyesi olarak kahve öğütücü aldım çoktandır istiyodu çok hoşuna gitti çok sevindi kendiside bana bahçesinde yetirştirdiği güllerden reçel yapmış getirmiş ben gül reçelini çok seviyorum çok güzell olmuştu
geçmiş olsun canım...slm kızlarr.
baş ağrımdan kafamı yastıktan kaldıramıyrm.
yrn kadın doğumdan randevu aldımmmm.adet olmayınca başıma vuruooo ağrı
slm kızlarr.
baş ağrımdan kafamı yastıktan kaldıramıyrm.
yrn kadın doğumdan randevu aldımmmm.adet olmayınca başıma vuruooo ağrı
valla az evvel çatır çatır hakkımı savundum canım..olay tatlıya bağlandı..haklıysam asla ezdirmem kendimi..kimse arkamdan laf edemez bu müdür bile olsa...
tüm dualarımız seninle canım...inşallah muvaffak olursun bu yolda...moralin hep yüksek olsun canım..bu iş moral işi saracım...stres yok...güzelce tedavini ol göreceksin yavrun gelecek Allahın izniyle tatlım..kaynananın hediyeside güzelmiş..böyle gelin dostlar başına...oğlum olsa seni alırdım kız...
geçmiş olsun canım...
amin leyloşum içim kıpır kıpır hem korku hem heyecan var Allahın izniyle herşey iyi olacak diyorum sizde dualarınızı esirgemeyin nolur kaynanam çok iyi çok tatlıdır onu sevindirmek beni mutlu ediyo bu arada annemede en güzelinden su ısıtıcı aldım.sen ne hediyeler aldın tatlımben senin oğluna varamam ama senin kızı benim oğluma alırım ne dersin
dualarım hep sizinle saracım..inşallah muvaffak olacaksın canım...Allah büyüktür...canım bende kıyafet aldım..akraba oluruz fenamı tatlım...
bende arada yazıp çıkıyorum müsait oldukça göz atıyorum.eşim hala evde bu haftada raporlu.uzun uzun muhabbetleri özledimmm
kızlar slmm bu gün nettim yoktu (modemideğiştirdim) yeğenimden girdim sabah ama onunda dersleri vardııı
KEYİFLER NASIL BAKALIMMMM SARAM GÜZEL YÜREKLİMMMMMM RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞŞ
canım 10 dakkaya takıldım sana mesaj yazacam çok sağol iyi dileklerin için
canımmmmm senin için (hepiniz için ) dua ediyorumEki Görüntüle 415851 keşke elimden fazlası gelseydiii:26::26: ama sadece dua edebiliyorummm hepinizi ayrı ayrı seviyorumve hepiniz başarın anne olun istiyorumm bebişlerin resimlerini koyup onları konuşalım istiyorummmmm inşşşş rabbimmmmm bu günleri yaşamayı nasip eder hepimizeeeEki Görüntüle 415851 Eki Görüntüle 415851 Eki Görüntüle 415851
slm kizlar..telden girdim.zor yaziyorum.
amin inşallah canım sende bende hepimiz bi gün anne olacaz ben inanıyorum yetercim kocaman yürekli arkadaşım bacım menim gelsene msn ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?