evet canım ya çok zor gerçekten..arazileri bilirkişi olarak fiyat belirliyoruz maliyecilerle beraber...kendi tesbitlerimizde başlayacak bir iki haftaya kadar...iyiyim canım sağol 2b işi zor biliyorumAllah yardımcın olsun
eline sağlık canım...ama nedense benim yazdıklarıma hiç cevap yazmıyorsun küsmüyüz betülcüm...geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım..tavukoları kuşbaşı doğradım.kırmızı biber küçük küçük sarımsak ve patates bol baharat birazda salça.kokusu geliyo burnuma.yanına pilav düşünüyorum.çorbaya karar veremiyorum.yoğurt çorbası yapsammıki?
ben de işin bitti de evde dinlenisin diyodum
neyse
hııııım ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminim afiyet olsun canım
yoğurt çorbası güzel olur bende mi yapsam eve gidince kız valla olur ha ama ben şöyle yapıyorum.
aşurelik buğdayı pişiriyorum soğutuyorum ayranı yapıyorum buğdayları içine katıyorum kaynayana kadar karıştırıyorum yoksa
kesiliyo güzel olmuyo indirmeye yakın içine maydanoz doğruyorum ve en son altını kapattıktan sonra tuzunu ekliyorum.
aklında olsun yoğurt çorbasının tuzunu en son katacakın daha lezzetli oluyo.
evet canım ya çok zor gerçekten..arazileri bilirkişi olarak fiyat belirliyoruz maliyecilerle beraber...kendi tesbitlerimizde başlayacak bir iki haftaya kadar...
eline sağlık canım...ama nedense benim yazdıklarıma hiç cevap yazmıyorsun küsmüyüz betülcüm...geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım..
ah prensesim ah benim işim bitmez arazi biter daire işi başlar daire biter ev işi başlar çocuk yemek derken yatana kadar tepinip duruyorum işte...
herkesin farklı yapış şekli var bu çorboyı.bende yoğurdu unu ve az su katıp karıştıra karıştıra koyulaştırıyorum.sonra azar azar kaynamış şuyu ekliyorum.içine bu sefer tel şehriye attım bide.en son bol tereyağlı naneli yağ yakıyorum ohh karnım çok acıktı..kırmızı biber közlüyorum bide öyle severimki sarımsaklı yoğurtlu.ben iyice oburlaştım yemek konuşurken bile ağzım sulanıyo
prenses senin iştah ne durumda.son ayındasın artık.
seninkide güzelmiş canım ellerine sağlık tereyağı çok lezzetli ama benim mideme dokunuyo ben yiyemiyorum o yüzden çiçek yağı kullanıyorum
benim yyaptığım şekliyle yaparsan buzdolabına koy yazın soğuk soğuk çok güzel oluyo
bu yaz çok sıcak geçeckmiş soğuk soğuk iyi olur.hemde bol kalsiyum.güzel fikirr.
canım öğleyin gelirken düdüklüye etli nohut koydum geldim..yanınada akşam pilav yapacam salata karpuz oh misssleyloşum akşama sen ne yemek yapcan
aşkolsun canım olurmu öyle şey.neden küs olalım gözümden kaçmış.bi pcdeyim bi yemek başında.bide bi ara duygusala bağladım ya kusura bakma görmemişim.
canım öğleyin gelirken düdüklüye etli nohut koydum geldim..yanınada akşam pilav yapacam salata karpuz oh misss
anladım canım...
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
işim yoğundu ben pc ye bakana kadar herkesler gitmiş...
tabiki tatlım..buyur gel ne demek...yiyeceğin nohut olsun...hıııııım etli, nohut bayılırım akşama sana geliyom leyloş müsaitmisin
geldim tızım iğnemi oldum geldim
tabiki tatlım..buyur gel ne demek...yiyeceğin nohut olsun...
hg sefa geldin canımıniçi...inşallah Rabbim seni bir evlatla mükafatlandıracak saracım...içim öyle söylüyor gülüm...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
LeYLa_21
ziyaretçilerrrrrrrrr huuuuuuuuuuuuuuuu bu ne ilgi böyle topicimize...
inşallah leylacım Allah ağzından duysun canım menim
topikimize ilgi büyüktür ama gizli gizli
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
LeYLa_21
ziyaretçilerrrrrrrrr huuuuuuuuuuuuuuuu bu ne ilgi böyle topicimize...
bugün çok yoruldum ya...
saraaaaaaaaaaaa transfer ne zaman yapılacak canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?