Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyiyim canım sağol 2b işi zor biliyorum Allah yardımcın olsun

evet canım ya çok zor gerçekten..arazileri bilirkişi olarak fiyat belirliyoruz maliyecilerle beraber...kendi tesbitlerimizde başlayacak bir iki haftaya kadar...
eline sağlık canım...ama nedense benim yazdıklarıma hiç cevap yazmıyorsun küsmüyüz betülcüm...geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım..
ben de işin bitti de evde dinlenisin diyodum
neyse

ah prensesim ah benim işim bitmez arazi biter daire işi başlar daire biter ev işi başlar çocuk yemek derken yatana kadar tepinip duruyorum işte...

herkesin farklı yapış şekli var bu çorboyı.bende yoğurdu unu ve az su katıp karıştıra karıştıra koyulaştırıyorum.sonra azar azar kaynamış şuyu ekliyorum.içine bu sefer tel şehriye attım bide.en son bol tereyağlı naneli yağ yakıyorum ohh karnım çok acıktı..kırmızı biber közlüyorum bide öyle severimki sarımsaklı yoğurtlu.ben iyice oburlaştım yemek konuşurken bile ağzım sulanıyo
prenses senin iştah ne durumda.son ayındasın artık.

aşkolsun canım olurmu öyle şey.neden küs olalım gözümden kaçmış.bi pcdeyim bi yemek başında.bide bi ara duygusala bağladım ya kusura bakma görmemişim.

seninkide güzelmiş canım ellerine sağlık tereyağı çok lezzetli ama benim mideme dokunuyo ben yiyemiyorum o yüzden çiçek yağı kullanıyorum

benim yyaptığım şekliyle yaparsan buzdolabına koy yazın soğuk soğuk çok güzel oluyo

bu yaz çok sıcak geçeckmiş soğuk soğuk iyi olur.hemde bol kalsiyum.güzel fikirr.

leyloşum akşama sen ne yemek yapcan
canım öğleyin gelirken düdüklüye etli nohut koydum geldim..yanınada akşam pilav yapacam salata karpuz oh misss
aşkolsun canım olurmu öyle şey.neden küs olalım gözümden kaçmış.bi pcdeyim bi yemek başında.bide bi ara duygusala bağladım ya kusura bakma görmemişim.

anladım canım...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

işim yoğundu ben pc ye bakana kadar herkesler gitmiş...

hıııııım etli, nohut bayılırım akşama sana geliyom leyloş müsaitmisin
tabiki tatlım..buyur gel ne demek...yiyeceğin nohut olsun...
geldim tızım iğnemi oldum geldim

hg sefa geldin canımıniçi... inşallah Rabbim seni bir evlatla mükafatlandıracak saracım...içim öyle söylüyor gülüm...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
LeYLa_21

ziyaretçilerrrrrrrrr huuuuuuuuuuuuuuuu bu ne ilgi böyle topicimize...

tabiki tatlım..buyur gel ne demek...yiyeceğin nohut olsun...

hg sefa geldin canımıniçi... inşallah Rabbim seni bir evlatla mükafatlandıracak saracım...içim öyle söylüyor gülüm...

inşallah leylacım Allah ağzından duysun canım menim

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
LeYLa_21

ziyaretçilerrrrrrrrr huuuuuuuuuuuuuuuu bu ne ilgi böyle topicimize...

topikimize ilgi büyüktür ama gizli gizli

bugün çok yoruldum ya...

saraaaaaaaaaaaa transfer ne zaman yapılacak canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…