Sabırla Bebeğini Bekleyenler

belirli birşeye değil canım biri pc yi biride tv yi alınca bende açıkta kaldım ondan canım sıkıldı yoksa moralmen iyiyim

hııııı belirli bişeye sıkılmasında canın kıyamam sana biliyosun sende benim burada tanıyıp sevdiğim kıymetlilerimdensin
üzülmeni istemem

benim dondurucuda haşlanmış kuru fasulyem vardı onu çıkardım yanınada pilav turşu yoğurt yapacam

ooooh ellerine sağlık canım afiyet olsun kuru fasulyeyi salçalı soğanlı pişiriptemi
atıyosun derin dondurucuya yoksa sadece haşlayarakmı:26::26::26::26::26::26::26:

Canım benim ya ne kadar cansın, ne kadar cansınız Hangi topice yazdın canım hiç farketmemişim inan bak söylüyorsun da senden duyuyorum. Canım ben nete var ya kızımdan kaçamak kaçamak giriyorum bir şeyler tam yazıyorum Rana hemen olaya el koyuyor ben de kala kalıyorum. Şimdi uyudu da böyle yazıyorum yoksa yazamam yine.
Canım annemi cumartesi günü gönderdim bayağı bi etkilendim inanır mısın ancak bugün biraz kendime gelebildim.Sizler aklıma gelince yazışınca daha iyi olurum diyordum kendi kendime
Kızımda grip oldu teyzesi yaaa:2::2::2:Rabbim kızıma ve tüm çocuklara hayırlı şifalar versin inşallah.:109:

ben çıkıyorum kızlar sonra yine görüşürüz yarın için bana dua edin
iyi akşamlar

ooooh ellerine sağlık canım afiyet olsun kuru fasulyeyi salçalı soğanlı pişiriptemi
atıyosun derin dondurucuya yoksa sadece haşlayarakmı:26::26::26::26::26::26::26:

haşlayıpta atıyorum hazır oluyor nohutuda yapıyorum o şekilde
yapacağım zaman biraz fazla ıslatıp haşlayıp yapacağımı yapıp, geri kalanı pişireceğim kadar poşetlerle atıyorum
çıkarıp soğanını salçasını birde sucuk doğruyorum küçük küçük yada kıyma sonrada fasulyesini suyunu koyuyorum

ben çıkıyorum kızlar sonra yine görüşürüz yarın için bana dua edin
iyi akşamlar

iyi akşamlar canım görüşürüz bende çıkıcam yemek yapayım
RABBİM gönlündekini, kötülüğü çıkarıp, hayırlısıyla versin iyi akşamlar

Allah kavuştursun anneni canım bebeişin içinde çok geçmiş olsun kıyamam ona ya

Allah razı olsun canım,teşekkürler temennilerin için.İNŞALLAH dediğin gibi seninde ilk denemende hemen bebişini kucağına alırsın canım.Ama kendine hem dikkat etmeli hem de stresten uzak durmalısın canım.Benim ilk denememde tutmuştu o zaman da annemler yanımdaydı.Gelinimizde hamileydi düşük tehlikesi olunca ailem gitmek zorunda kaldı ve ben çok ağladım ertesi gün bebeğimi kaybettim. Sakın kendini üzme canım olur mu? Rahat ol ki tamamına ersin inşallah.

hep güll inşşş bebişinle beraberr amin güzel yüreklim aminnnnn

Son düzenleme:

ama benim eşim 1 tane istiyomuş

amannnnnnn boş ver eşiniii hep onların istediğimi olacakmış SEN NE İSTYORSUN ÖNEMLİ OLAN BU canımmmm inşşşş rabbim eşininde seninde gönlünden ne geçiyorsa onu versinn

canım ona taze nanede çook yakışıyor bende taze nane doğrarımmmmm

bebeğim her şey gönlünden geçen gibi olsunnn

Canım ben seni sağlıkçı sanıyordum ama anladığım kadarıyla işin başka arazi falan? Allah kolaylık versin canım sen nasılsın görüşmeyeli?
saol tatlım ben sağlıkçı değilim..mühendisim...iyiyim şükürler olsun..işler bu ara biraz yoğun o kadar...
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın
saol tatlım..bende iyiyim çok şükür...
sanada hayırlı akşamlar inşallah yarın sohbete devam ederiz
inşallah tatlım...
sende ranayı öp benim için canım..canın saolsun geldiğinde görüşürüz inşallah tatlım...
seni bekleyecem canım..güzel haberlerle gel inşallah...
eeeee kolay mı hem annelik hem iş hem eş oooo zor iş sana kolay gelsin

benim iştahım bu ara hat safhada durmadan yemek istiyorum
ama ilk 5 ay yiyememiştim

hoşçakal canım buseyi öp benim için
saol prenses teyzesi...kendine dikkat et canım tabi göbüşündeki meleğede....
ALLAH kavuştursun tatlım..geçmiş olsun ranacığa...öptüm canım senide ranayıda...
kızlarrrr sara hamile miii?
henüz değil tatlım..tüp bebeğe başladı..inşallah hamile kalacak...sen nasılsın canım?epeydir görüşemedik...bebiş nasıl?

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

iyi akşamlar canım görüşürüz bende çıkıcam yemek yapayım
RABBİM gönlündekini, kötülüğü çıkarıp, hayırlısıyla versin iyi akşamlar

hep güll inşşş bebişinle beraberr amin güzel yüreklim aminnnnn

amannnnnnn boş ver eşiniii hep onların istediğimi olacakmış SEN NE İSTYORSUN ÖNEMLİ OLAN BU canımmmm inşşşş rabbim eşininde seninde gönlünden ne geçiyorsa onu versinn

Allah yardımcın olsun kolay geçitlerden geçirsin ne muradın varsa versin amin.

bebeğim her şey gönlünden geçen gibi olsunnn

hmmmmm tamam anladım canım onu biliyorum dabende başka bişi var sandım.

inşallah sonuç alacaksın Allah'ın izniyle. tedavi sürecini bizimle paylaşmak istersen sevinirim

hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar Allah sizlerinde ne muradı varsa versin Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız

nohutu bende haşlayıp derindondurucuya atıyorum fasulyeyide attım bi defa ama çok haşlamışım heralde pişirince ezildi

canım ona taze nanede çook yakışıyor bende taze nane doğrarımmmmm

taze nanede yakışır canım ama ben maydanozu daha çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…