belirli birşeye değil canım biri pc yi biride tv yi alınca bende açıkta kaldım ondan canım sıkıldı yoksa moralmen iyiyim
kızlar akşamki menüleriniz yazın ya ben ne yapacağıma karar veremedim
benim dondurucuda haşlanmış kuru fasulyem vardı onu çıkardım yanınada pilav turşu yoğurt yapacam
hııııı belirli bişeye sıkılmasında canın kıyamam sana biliyosun sende benim burada tanıyıp sevdiğim kıymetlilerimdensin
üzülmeni istemem
seni gidi seniiiiiiiii..demek sendin nazcım..hg tatlım..nasılsın bakalım?
oh oh maşallah inşallah tez zamanda büyürler...hepsi bebiş olsun..
kız hatrescimmmmmmmm geçen seni topic topic takip ettim...gittiğin topice yazdım slm hatres diye cevap yazmadın görmeden çıkmışsın sanırım canım...nasılsın ufaklık nasıl annen gitdimi tatlım?
ooooh ellerine sağlık canım afiyet olsun kuru fasulyeyi salçalı soğanlı pişiriptemi
atıyosun derin dondurucuya yoksa sadece haşlayarakmı:26::26::26::26::26::26::26:
ben çıkıyorum kızlar sonra yine görüşürüz yarın için bana dua edin
iyi akşamlar
Allah kavuştursun anneni canım bebeişin içinde çok geçmiş olsun kıyamam ona ya
amin yüreği güzel arkadaşım inşallah sende bu resimdeki gibi ol resimi görünce tebessüm oluştu yüzümde bu zor günümde beni güldürdünya Allahımda senin yüzünü güldürsün inşallah
ama benim eşim 1 tane istiyomuş
hııııım ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminim afiyet olsun canım
yoğurt çorbası güzel olur bende mi yapsam eve gidince kız valla olur ha ama ben şöyle yapıyorum.
aşurelik buğdayı pişiriyorum soğutuyorum ayranı yapıyorum buğdayları içine katıyorum kaynayana kadar karıştırıyorum yoksa
kesiliyo güzel olmuyo indirmeye yakın içine maydanoz doğruyorum ve en son altını kapattıktan sonra tuzunu ekliyorum.
aklında olsun yoğurt çorbasının tuzunu en son katacakın daha lezzetli oluyo.
ben çıkıyorum kızlar sonra yine görüşürüz yarın için bana dua edin
iyi akşamlar
saol tatlım ben sağlıkçı değilim..mühendisim...iyiyim şükürler olsun..işler bu ara biraz yoğun o kadar...Canım ben seni sağlıkçı sanıyordum ama anladığım kadarıyla işin başka arazi falan? Allah kolaylık versin canım sen nasılsın görüşmeyeli?
saol tatlım..bende iyiyim çok şükür...hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın
inşallah tatlım...sanada hayırlı akşamlar inşallah yarın sohbete devam ederiz
sende ranayı öp benim için canım..canın saolsun geldiğinde görüşürüz inşallah tatlım...Sağlık olsun napalım ben kızım uyanıkken istesem de giremiyorum nete canım , geniş zaman arıyorum bu kez de sizler olmuyorsunuz, olsun buralardayız görüşürüz inşallah.Sana da hayırlı akşamlar, kızımın tabiriyle de iyi asamlar leyloş teyzesi, Buseyi öptümmmmmm
seni bekleyecem canım..güzel haberlerle gel inşallah...iyi yapmışsın canım neden canın sıkkın nazoşum
amin canım sağol evet ilk denemem ama inşallah bebeğim gelirde son deneme olur
canım güzeller güzelim yarın kaldığımız yerden devam ederiz
yarın benim kontrolüm var sabah gelemeycem ama doktordan gelince yazarım size
saol prenses teyzesi...kendine dikkat et canım tabi göbüşündeki meleğede....eeeee kolay mı hem annelik hem iş hem eş oooo zor iş sana kolay gelsin
benim iştahım bu ara hat safhada durmadan yemek istiyorum
ama ilk 5 ay yiyememiştim
hoşçakal canım buseyi öp benim için
ALLAH kavuştursun tatlım..geçmiş olsun ranacığa...öptüm canım senide ranayıda...Canım benim ya ne kadar cansın, ne kadar cansınızHangi topice yazdın canım hiç farketmemişim inan bak söylüyorsun da senden duyuyorum. Canım ben nete var ya kızımdan kaçamak kaçamak giriyorum bir şeyler tam yazıyorum Rana hemen olaya el koyuyor ben de kala kalıyorum. Şimdi uyudu da böyle yazıyorum yoksa yazamam yine.
Canım annemi cumartesi günü gönderdim bayağı bi etkilendim inanır mısın ancak bugün biraz kendime gelebildim.Sizler aklıma gelince yazışınca daha iyi olurum diyordum kendi kendime
Kızımda grip oldu teyzesi yaaa:2::2::2:Rabbim kızıma ve tüm çocuklara hayırlı şifalar versin inşallah.:109:
henüz değil tatlım..tüp bebeğe başladı..inşallah hamile kalacak...sen nasılsın canım?epeydir görüşemedik...bebiş nasıl?kızlarrrr sara hamile miii?
bişeyim yok tatlım tüp bebek tedavisine başladım senin haberin yokmu
iyi akşamlar canım görüşürüz bende çıkıcam yemek yapayım
RABBİM gönlündekini, kötülüğü çıkarıp, hayırlısıyla versin iyi akşamlar
Allah razı olsun canım,teşekkürler temennilerin için.İNŞALLAH dediğin gibi seninde ilk denemende hemen bebişini kucağına alırsın canım.Ama kendine hem dikkat etmeli hem de stresten uzak durmalısın canım.Benim ilk denememde tutmuştu o zaman da annemler yanımdaydı.Gelinimizde hamileydi düşük tehlikesi olunca ailem gitmek zorunda kaldı ve ben çok ağladım ertesi gün bebeğimi kaybettim.Sakın kendini üzme canım olur mu? Rahat ol ki tamamına ersin inşallah.
hep güll inşşş bebişinle beraberr amin güzel yüreklim aminnnnn
amannnnnnn boş ver eşiniiihep onların istediğimi olacakmış SEN NE İSTYORSUN ÖNEMLİ OLAN BU canımmmm inşşşş rabbim eşininde seninde gönlünden ne geçiyorsa onu versinn
Allah yardımcın olsun kolay geçitlerden geçirsin ne muradın varsa versin amin.
bebeğim her şey gönlünden geçen gibi olsunnn
saol tatlım ben sağlıkçı değilim..mühendisim...iyiyim şükürler olsun..işler bu ara biraz yoğun o kadar...
saol tatlım..bende iyiyim çok şükür...
inşallah tatlım...
sende ranayı öp benim için canım..canın saolsun geldiğinde görüşürüz inşallah tatlım...
seni bekleyecem canım..güzel haberlerle gel inşallah...
saol prenses teyzesi...kendine dikkat et canım tabi göbüşündeki meleğede....
ALLAH kavuştursun tatlım..geçmiş olsun ranacığa...öptüm canım senide ranayıda...
henüz değil tatlım..tüp bebeğe başladı..inşallah hamile kalacak...sen nasılsın canım?epeydir görüşemedik...bebiş nasıl?
hmmmmm tamam anladım canım onu biliyorum dabende başka bişi var sandım.
inşallah sonuç alacaksın Allah'ın izniyle. tedavi sürecini bizimle paylaşmak istersen sevinirim
haşlayıpta atıyorum hazır oluyor nohutuda yapıyorum o şekilde
yapacağım zaman biraz fazla ıslatıp haşlayıp yapacağımı yapıp, geri kalanı pişireceğim kadar poşetlerle atıyorum
çıkarıp soğanını salçasını birde sucuk doğruyorum küçük küçük yada kıyma sonrada fasulyesini suyunu koyuyorum
canım ona taze nanede çook yakışıyor bende taze nane doğrarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?