Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol düşünceli vefalı arkadaşım dualarına yürekten amin diyorum Yüce Allahım hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın içinde de beni bu yolda yardımcımız olsun Ondan başka sığınacak kapımız yok

sende arazilerde dikkat et kendine kendini çok yorma biliyosun işler yapmakla bitmez evde seni bekleyen dünya tatlısı bi prensesin var onu düşün

ALLAH buyuktur canim insalla sonuna kadar boyle gider hic bir sorun yasamasin ve sonunda bende hamileyim yazicaksin ben buna eminim ... tum dualarim seninla canim ...

amin sağol cadıcım iyi yürekli arkadaşım benim çok sağol dua ettiğin için dualarınıza o kadar ihtiyacım varki

amin sağol cadıcım iyi yürekli arkadaşım benim çok sağol dua ettiğin için dualarınıza o kadar ihtiyacım varki

bende bu stresli yolardan gectim canim senin ne hisetini ne dusundunu tahmin edebiliyorum .......... siz beni hic yalniz birakmadiniz bu surecte hep yanimdadiniz ...simdide ben ve minik meleklerim seni yalniz birakmicas ALLAH buyuktur o neyi nasip etisa o olur ...... dualarim hep seninle ALLAH fazla bekletmesin ...

çok sağol canım Allah razı olsun senden tatlı cadım menim Allahım seni ve minik meleklerini korusun hep onlarla beraber bir ömür boyu mutluluk nasip etsin sizlere inşallah.
desteğiniz çok önemli Allahım minik meleklerinin duasını duyar inşallah ve bende onlara arkadaşlar getirim dünyaya

Son düzenleme:
günaydın canlarımmmmm her şey günlünüzdeki gibi olsunn
sarammmmmmmmm O YUMOŞLAR BEBİŞ OLUP GÖBÜŞÜNÜ DOLDURSUN DİĞERİDE BEBİŞİNE KARDEŞ OLSUN İNŞŞŞŞŞ AHANDA BÖYLE OL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

amin yüreği güzel arkadaşım inşallah sende bu resimdeki gibi ol resimi görünce tebessüm oluştu yüzümde bu zor günümde beni güldürdünya Allahımda senin yüzünü güldürsün inşallah

sara ablaa senin neyin var kuzummmmm:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

tünaydın hanımlar.
nasılsınız herkes iyidir inşallah.
bende yarın tahlillerimi yaptırcam kadın doğumcunun istediklerini.cumada kontrole.
cumarteside izmite romotoloji doktoruma.
önümde uzun ve zorlu bi süreç var ama Allahın izniyle bu savaşı ben ve bebeğim kazanacağız.6 sene önce olduğu gibi.
benden dualarınızı esirgemeyin.

Allah yardımcın olsun canım inşallah sonuçların temiz çıkar

romotolojiye niye gidiyosun:26::26::26::26::26::26::26::26:

Allah yardımcın olsun canım inşallah sonuçların temiz çıkar

romotolojiye niye gidiyosun:26::26::26::26::26::26::26::26:

sağol canım.lupus hastasıyım.romatizmanın bi çeşidi.genelde iç organları ve böbreği tutan bi rahatsızlık.şükürki benim hiç bi organımı tutmadı .sadece eklemlerde ağrı ve şişliklerim oluyo.ve sürekli ilaç kullanıyorum.buna gebelikte dahil.bakalım bu sefer kullanıcakmııyım.
çok yorucu bi süreç sürekli doktorlar tahliller vs vs.ben hep pozitif düşünüyorum .

geçmiş olsun canım
inş kolay bir hamilelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…