maşallah canım...buseyi uyuttum hemen koştum geldim..bir bakayım dedim..yarın giremem diye..seni merak ettim saracım..inşallah yavrunu kollarına alacaksın tatlım..dualarım seninle saracım...
aminnnnnnnnnnnnnn teyzesi...Rabbim sanada busem gibi tatlı bir evlat nasip etsin canım benim...isteyen herkese versin Yüce Yaradanım...
ışığın yanıyor ama anne topicindesin sanırım prensesim..umarım biraz daha iyileşmişsindir tatlım...gelde iki laf edelim...kimse yok topicte...bende evi topladım buseyi uyutmuştum tam pc yi açtım birden ağlamaya başladı gittim tekrar emzirdim uyudu...gelip topice bir bakam dedim...
ALLAH buyuktur canim insalla sonuna kadar boyle gider hic bir sorun yasamasin ve sonunda bende hamileyim yazicaksin ben buna eminim ... tum dualarim seninla canim ...
amin sağol cadıcım iyi yürekli arkadaşım benim çok sağol dua ettiğin için dualarınıza o kadar ihtiyacım varki
gunaydin kizlar .......... nasilsiniz .. biz iyiz gitikce sisiyoruz
bende bu stresli yolardan gectim canim senin ne hisetini ne dusundunu tahmin edebiliyorum .......... siz beni hic yalniz birakmadiniz bu surecte hep yanimdadiniz ...simdide ben ve minik meleklerim seni yalniz birakmicas ALLAH buyuktur o neyi nasip etisa o olur ...... dualarim hep seninle ALLAH fazla bekletmesin ...
günaydın canlarımmmmm her şey günlünüzdeki gibi olsunn
sarammmmmmmmm O YUMOŞLAR BEBİŞ OLUP GÖBÜŞÜNÜ DOLDURSUN DİĞERİDE BEBİŞİNE KARDEŞ OLSUN İNŞŞŞŞŞ Eki Görüntüle 417310 Eki Görüntüle 417310 Eki Görüntüle 417310 AHANDA BÖYLE OL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
sarammmmmmmmm O YUMOŞLAR BEBİŞ OLUP GÖBÜŞÜNÜ DOLDURSUN DİĞERİDE BEBİŞİNE KARDEŞ OLSUN İNŞŞŞŞŞ Eki Görüntüle 417310 Eki Görüntüle 417310 Eki Görüntüle 417310 AHANDA BÖYLE OL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
geçmiş olsun tatlım bi doktora git geçmiyosa ihmal etme niye ağlıyosun kıyamam hassaslaştımı benim prensesim gel öpim seni
sara ablaa senin neyin var kuzummmmm:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
sağol hayatım
neyseki daha iyiyim
ne hassaslığı kız ağrıdan ağlıyordum
öp bacım ihtiyacım var
tünaydın hanımlar.
nasılsınız herkes iyidir inşallah.
bende yarın tahlillerimi yaptırcam kadın doğumcunun istediklerini.cumada kontrole.
cumarteside izmite romotoloji doktoruma.
önümde uzun ve zorlu bi süreç var ama Allahın izniyle bu savaşı ben ve bebeğim kazanacağız.6 sene önce olduğu gibi.
benden dualarınızı esirgemeyin.
inş ikiniz de böyle olun ama hemen
ah canıııım kıyamam gel hem sarılıp hem öpecem
Allah yardımcın olsun canım inşallah sonuçların temiz çıkar
romotolojiye niye gidiyosun:26::26::26::26::26::26::26::26:
sağol canım.lupus hastasıyım.romatizmanın bi çeşidi.genelde iç organları ve böbreği tutan bi rahatsızlık.şükürki benim hiç bi organımı tutmadı .sadece eklemlerde ağrı ve şişliklerim oluyo.ve sürekli ilaç kullanıyorum.buna gebelikte dahil.bakalım bu sefer kullanıcakmııyım.
çok yorucu bi süreç sürekli doktorlar tahliller vs vs.ben hep pozitif düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?