aminnnnnnnnnnn bitanem...doğru söylüyorsun canım..Rabbim bu günümüzü aratmasın...tuğbacım seninde hamile kalman için devamlı dua ediyorum..Rabbim senin yuvanıda evlatla taçlandırsın ben biliyorum ki senin kalbinde çok güzel bitanem...
kız bırak şimdi tuzu biberi kuzum hatırını sorduk slm almadın nerdesin cevap bekliyorum huuuuuuuuuuuuuuuuuu hadiskocummmmmmmmmmm
anam görmedim kıss hehe günaydın tatlım iiyim çok şükürrr sen nassın inşallahhh
o snein kalbinin güzelliği cnm benim.
buse nasıl kaç aylık oldu
saol bitanem bende iyiyim çok şükür..çalışıyoruz işte ne edelim hayat meşgalesi kuzum....sen neler yapıyorsun bakalım?
bitanem topicte seni bekliyorum gel konuşalım biraz rahatlarsın canım...hatrescim sana çizelge yapmak istiyorum..rananın doğum gününü yazarmısın bana?
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, maonyaaa+, hatres+
hg kızlarrrrr...nasılsınız bakalım..?hatrescim biraz daha iyimisin bitanem..
maonyaaaaaaaaa nerelerdesin sen bakayım?nasılsın canım?
çizelgeni yaptım özeline atıyorum hatrescim..umarım beğenirsin..sözleri beğenmezsen değiştiririz..nasıl takacağını biliyormusun çizelgeni canım...
profiline gir orda çizelge yazan yerde kalem işareti var onu tıkla bir kutucuk açılır oraya sana verdiğim linki yapıştır...sonra kaydet de tamamdır..hadi bakalım beğenecekmisin?beğenmezsen söyle değiştiririz canım...
Canım teşekkür ederim kopyala yapıştırı yaptım ama sonrasını yapamıyorum acaba siteden kaynaklı bir problem mi yoksa benim kafam bugün çalışmıyor ondan mı anlamadımKaydettikten sonra hiç bir işlem yapamadım
Canım ya ben şimdi gördüm çizelgeyidiyorum ya bugün benim kafam bulanık çok teşekkürler canım eline sağlık
olmuş başarmışsın tatlım...nasıl güzelmi beğendin mi canım..beğenmediysen değiştirebiliriz..söz yazmak istersen başka sözde yazabiliriz..
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, hatres+, elfgls
eliffff hg canım..sanırım ismin elif...
Canım çizelge resmini değiştirebiliyor muyuz? Söz olarak başka şeyler de ekleyebiliyorsak daha sonra yaparız o zaman. Beğendim canım sabah sabah bozuk olan psikolojime iyi geldi eline sağlık
kız ben görünmüommu aşağıda bende açıkım ama
hayır canım görünmüyo..uzun zaman açık kalınca bazen gözükmüyor..yoksa sen hayalet olarak mı takılıyorsun topice
tamam canım yaparız nasıl istersen öyle yapalım..ben bunu örnek olarak yaptım...istediğin sözü yazarız hatrescim...
hayır canım görünmüyo..uzun zaman açık kalınca bazen gözükmüyor..yoksa sen hayalet olarak mı takılıyorsun topice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?