Sabırla Bebeğini Bekleyenler

o snein kalbinin güzelliği cnm benim.

buse nasıl kaç aylık oldu

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, maonyaaa+

anam görmedim kıss hehe günaydın tatlım iiyim çok şükürrr sen nassın inşallahhh

saol bitanem bende iyiyim çok şükür..çalışıyoruz işte ne edelim hayat meşgalesi kuzum....sen neler yapıyorsun bakalım?

saol bitanem bende iyiyim çok şükür..çalışıyoruz işte ne edelim hayat meşgalesi kuzum....sen neler yapıyorsun bakalım?

valla ben benden çıktım amele oldukk kıs aşağıya yardıma koş cart curt ay dün ist dan arkadaşım aramış yukarı evime çıktım konuşuom pat sen gel görümce bebeğe mama hazırlıomuş iki saatte hazırlayamadı nese telde konuştumu görüo yenge sen yemeği hazırla istersen arkadaşımda sinir oldu görmüomu telde konuştunu kızım dedi bende dedim aşağı inmeyince kolaçan etmeye gelmiş demek dedimm bişi diyemeyince yyemeğe sardı dedim amannn boş işler bunlar yahhhh

hatressssssss taktınmı çizelgeni canım..özeline mesaj atmıştım ama...

bitanem topicte seni bekliyorum gel konuşalım biraz rahatlarsın canım...hatrescim sana çizelge yapmak istiyorum..rananın doğum gününü yazarmısın bana?

Canım teşekkür ederim kopyala yapıştırı yaptım ama sonrasını yapamıyorum acaba siteden kaynaklı bir problem mi yoksa benim kafam bugün çalışmıyor ondan mı anlamadımKaydettikten sonra hiç bir işlem yapamadım

olmuş başarmışsın tatlım...nasıl güzelmi beğendin mi canım..beğenmediysen değiştirebiliriz..söz yazmak istersen başka sözde yazabiliriz..

Canım ya ben şimdi gördüm çizelgeyidiyorum ya bugün benim kafam bulanık çok teşekkürler canım eline sağlık

Canım ya ben şimdi gördüm çizelgeyidiyorum ya bugün benim kafam bulanık çok teşekkürler canım eline sağlık

güle güle kullan bitanem...sıkılarsan değiştiririz başka yenisini yaparız..çeşit bol bizde...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, hatres+, elfgls

eliffff hg canım..sanırım ismin elif...

olmuş başarmışsın tatlım...nasıl güzelmi beğendin mi canım..beğenmediysen değiştirebiliriz..söz yazmak istersen başka sözde yazabiliriz..

Canım çizelge resmini değiştirebiliyor muyuz? Söz olarak başka şeyler de ekleyebiliyorsak daha sonra yaparız o zaman. Beğendim canım sabah sabah bozuk olan psikolojime iyi geldi eline sağlık

Canım çizelge resmini değiştirebiliyor muyuz? Söz olarak başka şeyler de ekleyebiliyorsak daha sonra yaparız o zaman. Beğendim canım sabah sabah bozuk olan psikolojime iyi geldi eline sağlık

tamam canım yaparız nasıl istersen öyle yapalım..ben bunu örnek olarak yaptım...istediğin sözü yazarız hatrescim...

tamam canım yaparız nasıl istersen öyle yapalım..ben bunu örnek olarak yaptım...istediğin sözü yazarız hatrescim...

sağol canım benim inan kendime geldim yüzüm asık iken gülümsemeye başladım şüküriyi ki varsınız canım ya iyiki beni buraya çağırmışsın ben burayı sevdim hakikaten
Sen nasılsın canım iyisin inşallah evet daha önce de yazdığın gibi dertler bitmez biz en iyisi mi görmezden gelelim

hayır canım görünmüyo..uzun zaman açık kalınca bazen gözükmüyor..yoksa sen hayalet olarak mı takılıyorsun topice

Aslında keşke bazen hayalet olabilsek, çünkü açık olup ta cevap yazılmadığı zaman biraz garip oluyor. Ben çoğu zaman cevap yazamıyorum ama sizleri de merak ettiğim bakmak istiyorum. Topice girip de yazmayınca sanki ayıp oluyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…